Tvrtka ” Akord ” postoji od 1999. godine kao trgovački obrt kojemu je rad otpočeo u vlastitom poslovnom prostoru površine skromnih 36 kvadratnih metara. Uposleni su bili samo vlasnik i njegova djevojka. Našom visokom kvalitetom rada te povoljnom uslugom vrlo brzo smo stekli ugled u gradu i šire.

S vremenom smo proširivali radni prostor te upošljavanji nove radnike, da bismo simboličnog 01.01.2008. godine, uslijed povećanja obima poslovanja, kako u trgovini, tako i u novootvorenoj proizvodnji prešli u ” Akord ” d.o.o. i time opravdali stečeni ugled. Krajem 2011. godine otvorili smo i prodajno izložbeni salon namještaja te tako zaokružili ponudu sa proizvodnjom. Naša tvrtka je malo poduzeće koje se bavi kako trgovinom tako i proizvodnjom i dizajniranjem namještaja po mjeri ( kuhinje, spavaće i dječije sobe, uredski namještaj, stolovi i stolići, ugradbeni ormari…..), te uslužnim rezanjem pločastih iverala.Imamo izrađeni i definirani vizualni identitet koji je prepoznatljiv u regiji i šire, te nastojimo prezentirati našim kupcima robu i usluge preko stručnih prezentacija naših dobavljača.Napominjemo da naša tvrtka posluje kako u tuzemstvu tako i u inozemstvu od kojih navodimo : Njemačka , Austrija, BiH , Srbija i dr.Tvrtka danas upošljava 5 profesionalnih radnika u trgovini, te 5 konstruktora i dizajnera u proizvodnji.

Slijedeći svjetske trendove kontinuirano obogaćujemo asortiman kako bi svojim kupcima ponudili najbolje.

Stalnim usavršavanjem i edukacijama djelatnika, praćenjem i uvođenjem modernih tehnologija, kontinuirano unapređujemo kvalitetu naših usluga.

Poslovni odnosi bazirani na međusobnom povjerenju, korektnoj suradnji, te otvorenosti i prijateljstvu koji je temelj našeg poslovanja.

Prepoznavanjem Vaših potreba nastojimo steći i sačuvati nama najdragocjenije – Vaše prijateljstvo!