Izrada namještaja

Prije same izrade namještaja izađujemo 3D model prema mjerama prostora, tako da kupac može vidjeti izgled pojedinog dijela namještaja prije početka izrade.

S višegodišnjim iskustvom u izradi namještaja uz nove tehnologije pružamo vrhunske usluge..

Kuhinje koje izrađujemo u potpunosti prilagođavamo vašim zahtjevima i od početka izrade do završnog djela montaže s vama prolazimo detalje koji su potrebni , a sve kako bi vaša kuhinja bila izrađena tako da funkcijonalnošću, stilom izrade i ostalim karakteristikama zadovoljava vaše potrebe. U proizvodnji upotrebljavamo kvalitetne materijale i kvalitetne vrste okova. Isto tako po vašoj želji možete naručiti i one nešto jeftinije. Izrađujemo kuhinjski namještaj od oplemenjenog iverala, kuhinje od MDF-a lakiranog i zalivenog eko bojama (mat, polumat i visoki sjaj) kuhinje od masivnog drveta, furnirani kuhinjski namještaj,te kuhinje sa staklenim frontama (u aluminiskom okviru ili bez).

Na kraju veliku pažnju pridodajemo završnoj obradi te montaži same kuhinje koja je najvažnija jer ako montaža nije stručno obavljena onda i sama slika kuhinje nije onakva kakva bi trebala biti. U slučaju sklopljenog posla besplatno izrađujemo tehničke i 3D nacrte vaše kuhinje i proizvodnju započinjemo tek onda kada ste zadovoljni sa svakim detaljem.

Želite li u potpunosti iskoristiti prostor od poda do stropa, a istovremeno ne gubiti dragocjeni prostor, došli ste na pravo mjesto!! Naši savjetnici za unutarnje uređenje mogu Vam osobnim pristupom i stručnošću, imajući u vidu Vaše želje i potrebe, kao i specifičnosti pojedinog prostora, pomoći da pronađete ono što je najbolje za Vas.

Izrađujemo ugradbene kuhinje prema vašim potrebama, idejama i željama. Iz našeg raznovrsnog asortimana izdvajamo uredski namještaj, dječje sobe , ugradbene ormare , kuhinjske stolove …

Obratite nam se sa povjerenjem.

Pogledajte galeriju slika iz naše proizvodnje :

Izrada aluminijskih ograda

Sigurno znate koliko vremena je potrebno za održavanje čelične ili drvene ograde. Naročito danas, kada nam je svaki slobodan trenutak toliko bitan.

Akord vam daruje slobodno vrijeme. Nudimo vam aluminijumske ograde koje su zaštićene posebnim postupkom pripreme i nanošenjem završnog sloja koji nije potrebno obnavljati, a sama ograda ne može korodirati. Dakle, ograde su uvijek direktno izložene vanjskim atmosferskim uticajima pa je stoga korištenje ograda od aluminijuma je pravo rješenje jer ove ograde ne zahtijevaju nikakvo održavanje.

Radimo ograde za:

  • dvorišta, okućnice i klizne kapije
  • balkone, stepeništa
  • garažna vrata

Proizvodnja ALU galanterije, iz koje izdvajamo balkonske ograde, ograde za stubišta, klizne kapije, te dvorišne ograde, pri čijoj izradi koristimo profile firme Feal, obuhvata vrhunsku aluminijumsku izradu površinske zaštite i eloksiranja . Ovakvi ALU profili su u skladu sa ISO 9001 standardom. Za bordure koristimo više modela, što kupcu omogućuje da odabere ono što mu najviše odgovara.

Budući da je ovakav materijal otporan na vanjske uticaje i koroziju, svrstava se u sam vrh kod izrade ograda. Budući da u isto vrijeme ne stvara nikakva opterećenja na balkone, veliki broj arhitekata ga preporučuje za korištenje.

Izrada komarnika za vrata i prozore

U ponudi tvrtke Akord nalaze se i komarnici. Ovaj dodatak prozorima i vratima izvrsno je rješenje za obranu od muha, komaraca i drugih insekata, pogotovo u ljetno vrijeme.

komarnik1