Klima Vox za vruće dane!

Klima Vox IVA5-12JR energetske klase A++/A+; dimenzije unutarnje jedinice 792x292x201 mm i sa integriranim Wi-Fi sustavom za upravljanje klimom dok niste blizu doma – rashladite prostorije pri odlasku sa posla koristeći aplikaciju! Automatsko čišćenje unutrašnjosti – bez straha od doticanja prljavštine i bakterija!

Wi-Fi Vam omogućava da lako kontrolirate klima uređaj sa bilo kog mjesta putem aplikacije AC freedom sa svog mobilnog telefona, tableta ili računala. Uređaj možete uključiti čak i iz kancelarije, a nijedan dodatni nalog nije potreban za korištenje ove funkcije.

Bakterije i drugi štetni organizmi lako se umnožavaju u klima uređajima zbog prisutnosti vlage. Međutim, funkcija “samočišćenja” unutrašnje jedinice je način rada koji se obično uključuje nakon hlađenja i suši unutrašnju jedinicu tako da se ne bi razvile plijesni, gljivice i drugi štetni mikroorganizmi.

LCD zaslon prikazuje željenu temperaturu koju ste postavili ili temperaturu prostorije u kojoj se nalazi klima uređaj.

Elektrostatski filtar efikasno čisti čak i najmanje čestice u zraku koje ljudsko tijelo ne može da filtrira, čime Vas štiti od negativnih efekata zagađenja. Ova tehnologija takođe povećava otpornost uređaja na vlažnost i plijesan, dok klima uređaj održava maksimalni protok zraka.

Poseban način koji korisnik može izabrati. Ova funkcija će automatski podesiti temperaturu koja omogućava ugodno spavanje, uz minimalnu buku i uštedu energije.