Agregat A-iPOWER A5500E

1.045,00 

SKU: 0901304 Kategorija:

Opis

Generatori A-iPower pružaju čistu, dugotrajnu i stabilnu energiju kompaktnom, manjem i lakšem paketu. Izvrstan je za vaše aktivnosti na otvorenom kao što su izleti, kampiranje, nautika,  zabave na otvorenom ali i za teške uvjete poput gradilišta ili poljoprivrede gdje se traži dug i pouzdan rad odnosno gdje Vam je potrebna električna energija neovisna od električne mreže.
A-iPower sa najvećim spremnicima goriva u klasi osigurava da dugotrajno koristite čistu energiju koja je jednako pouzdana kao i struja koju dobivate iz utičnica kod kuće. A-iPower generatori opremljeni su uređajima za automatsku regulaciju napona (AVR) čime osiguravaju pouzdanu električnu energiju za sve vrste uređaja s AC motorima ali i za preciznu elektroniku kao što su televizori, tableti, prijenosna računala, digitalni satovi, električni medicinski uređaji i druga osjetljiva oprema.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE
Nazivna snaga 5000W
Maksimalna snaga 5500W
Napon 230V
Frekvencija 50Hz
Maksimalna struja 21,7A

ELEKTRIČNI START
Napredni modeli A-iPowera sposobni su za start pomoću električnog pokretača: pokrenuti generator samo okretom ključa.

DIGITALNI DISPLEJ
Digitalni zaslon visokog kontrasta čitljiv čak i po sunčanom danu: Napon, Frekvencija, Radni sati.

POUZDANI MOTORI
Svi motori su visokotehnološki čime čine generatore električne energije pouzdanim, laganim i kompaktnim. Idealno uravnotežen uz maksimalnu izlaznu snagu uz niske vibracije.

ALTERNATOR
Alternator sa 100% bakrenim zavojnicama niskog otpora i posebnim električnim čelikom osigurava optimalnu transformaciju energije uz minimalne gubitke snage.

RUČKE I KOTAČI
Agregat je opremljen integriranom preklopnom ručkom i kotačima čime premještanje Vašeg generatora postaje lakše i jednostavnije nego ikada.

SIGURNOST I UDOBNOST RADA
A-iPower proizvodi imaju napredne sigurnosne funkcije koje sprječavaju oštećenje vašeg generatora i priključenih električnih uređaja: isključenje s niskim uljem, elektroničko preopterećenje i zaštitu od kratkog spoja.

ATS FUNKCIJA
A serije generatora iPower opremljeni su konektorom za spajanje ATS ormarića čime Vaš agregat može postati automatsko rezervno napajanje.

AVR
Automatski regulator napona  (AVR) osigurava preciznu transformaciju energije iz sinkronog alternatora u izlazne utičnice s preciznim naponom od 230V .

ATS ORMARIĆ *
Opremljen je svjetlosnim indikatorima stanja kućne mreže, generatora, automatskog moda i greške generatora. Jednostavnim pritiskom na tipku Vaš agregat može biti u automatskom ili manualnom modu. U ATS su ugrađeni mrežni i generatorski sklopnici koji prebacuju teret s mrežnog napajanja u slučaju nestanka el. energije na agregat, odnosno vraćaju teret s agregata na mrežu i isključuju agregat nakon povratka el. energije.

*OPCIJA – Nije standardna oprema uz agregat i isporučuje zasebno.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Proizvođač A-iPower
Brend A-iPower
Paralelni izlaz Ne
Razina buke dB(A)7m 96
ATS funkcija Da
Digitalni displej Da
AC euro utičnice 230V/16A x 2 / 2P+T CEE 230V 32A IP44 x 1
USB / Auto upaljač utičnica 5V-12V/ 1A
Generatorski osigurač 22A
Termička zaštita 16A x 2 / 22A x 1
Gašenje kod niske razine ulja Da
Zaštita od preopterećenja Da
Težina (transportna/neto) 96,5/90,5
Dimenzije (DxŠxV) 730x560x640mm
Maksimalna snaga (kW) 5,5
Nazivna snaga (kW) 5,0
Napon / Frekvencija 230V/50Hz
Vrsta motora / Zapremina motora OHV / 389CC
Tip motora SC390
Preporučeno ulje SAE10W – 30
Zapremina spremnika za gorivo 40L
Način pokretanja Električni start / Start na potez
Komplet za održavanje* Da
Klasa zaštite IP23
Indikator ulja Da
Autonomija rada (sati) 100% teret 11 sati;
50% teret 16,5 sati

Dodatne informacije

Težina 96,5 kg
Proizvođač