Allpowers Solar Panel 100W

268,00 

SKU: ALL-SOLAR-100W Kategorija:

Opis

Allpowers Solar Panel koristi iSolar tehnologiju

Jedinstveni dizajn regulatora napona koji osigurava stabilan napon i struju, isporučujući najbrži mogući rad

Ekskluzivni solarni regulator
Ažurirano sa solarnim kontrolerom 2.0, dual USB i jednim DC za različite potrebe, prvi prodavač koji koristi Dual USB plus DC kontroler

Potrepštine za boravak na otvorenom
Industrijski otporni solarni paneli obloženi PET plastikom ušiveni u poliestersko platno otporno na habanje osiguravaju da može izdržati iskušenja vaših avantura na otvorenom.

Napredna sigurnost
Solarni panel ima FCC, RoHS, CE certifikat. Tehnologija zaštite od kratkog spoja i prenapona štiti vas i vaše uređaje

Široka kompatibilnost
DC priključak: prijenosna računala, 12V automobilski akumulator i drugi uređaji ispod 18V.
USB priključak: Apple i Android pametni telefoni, ipad, tableti i drugi uređaji koji se pune putem USB-a.

ALLPOWERS Solar Panel je inovativno rješenje za punjenje uređaja putem sunčeve energije. Ovaj prijenosni solarni punjač je dizajniran za korisnike koji žele neovisnost o utičnicama i stalnom napajanju.

Sa svojim visokokvalitetnim solarnim panelima, ALLPOWERS Solar Panel može pretvoriti sunčevu svjetlost u električnu energiju i napuniti različite uređaje poput pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i drugih USB uređaja. Neovisnost o električnoj mreži je idealna za putovanja, kampiranje, planinarenje i druge aktivnosti na otvorenom. Također je panel moguće postaviti na balkon te ga koristiti u sklopu svoje kuće, stana, apartmana ili vikendice.

ALLPOWERS Solar Panel je jednostavan za korištenje. Samo postavite solarni panel na sunčanu površinu i priključite svoj uređaj putem USB priključka. Napredna tehnologija i inteligentno upravljanje energijom osiguravaju stabilno i učinkovito punjenje. Također, punjač ima zaštitu od pregrijavanja, prenapona i kratkog spoja, pružajući dodatnu sigurnost tijekom punjenja.

Naš ALLPOWERS solarni panel također je izdržljiv i otporan na vanjske uvjete. Vodootporni dizajn omogućuje korištenje u različitim vremenskim uvjetima. Uz visokokvalitetne materijale, ovaj solarni punjač je izdržljiv i može izdržati udarce i habanje tijekom aktivnosti na otvorenom.

Brand ALLPOWERS je poznat po svojoj predanosti kvaliteti i inovacijama. Njihov cilj je pružiti visokokvalitetne proizvode koji će poboljšati našu svakodnevicu. Svi proizvodi su pažljivo testirani kako bi se osigurala njihova funkcionalnost, sigurnost i pouzdanost. ALLPOWERS Solar Charger nije iznimka. S visokom učinkovitošću i naprednom tehnologijom, ovaj solarni punjač pruža pouzdano i brzo punjenje uređaja, bez obzira na vašu lokaciju.

Osim visoke performanse, ALLPOWERS Solar Panel je i praktičan za upotrebu. Lagan je i kompaktan, što ga čini lako prenosivim. Također dolazi s različitim priključcima i kabelima kako bi bio kompatibilan s različitim uređajima. Ovaj fleksibilni punjač omogućuje vam da ostanete povezani i napunjeni čak i kada ste daleko od utičnica.

Korištenje solarnog punjača poput ALLPOWERS Solar Panela ima brojne prednosti. Smanjuje ovisnost o tradicionalnim izvorima energije, smanjuje emisiju stakleničkih plinova i doprinosi održivom razvoju. Osim toga, omogućava vam da uživate u prirodi bez brige o praznoj bateriji vaših uređaja.

Ukratko, ALLPOWERS Solar Panel je vrhunski solarni punjač koji kombinira praktičnost, pouzdanost i inovaciju. S ovim proizvodom možete uživati u mobilnosti i neovisnosti o utičnicama, bez brige o praznoj bateriji vaših uređaja. ALLPOWERS Solar Panel je pouzdan partner za putovanja, kampiranje, planinarenje i sve druge aktivnosti na otvorenom gdje vam je potrebno mobilno napajanje.

Iskoristite priliku i kupite svoj ALLPOWERS solarni panel još danas na Energy2Store.hr

Težina: 2,15 kg
Dimenzije: 32 × 19 × 8 cm
Proizvođač: ALLPOWERS
Snaga: 100W
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: MC4 konektori

Izlazi:
USB priključak
DC priključak

Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 18 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 2,15 kg