Benzinski inverterski generator A-iPower SC3250i 3200W

875,00 

Nema na zalihi

SKU: 0901316 Kategorija:

Opis

Inverterski generatori A-iPower pružaju čistu, stabilnu i tihu energiju u manjem i lakšem paketu. Izvrstan je za vaše aktivnosti na otvorenom kao što su izleti,
kampiranje, nautika, zabave na otvorenom ali i za teže uvjete poput gradilišta ili poljoprivrede gdje se traži dug i pouzdan rad odnosno gdje Vam je
potrebna električna energija neovisna od električne mreže.
A-iPower najnovije inverterske tehnologije daju vam mogućnost da koristitite čistu energiju koja je jednako pouzdana kao i struja koju dobivate iz utičnica kod kuće: A-iPower Pure Sine Wave inverteri osiguravaju čistu i pouzdanu električnu energiju za sve vrste uređaja s AC motorima ali i za preciznu elektroniku kao što su televizori, tableti, prijenosna računala, digitalni satovi, električni medicinski uređaji i druga osjetljiva oprema.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE
Nazivna snaga 3000W
Maksimalna snaga 3200W
Napon 230V
Frekvencija 50Hz

NAJLAKŠI GENERATOR U KLASI
Maksimalna snaga u minimalnoj težini stavlja model SC3250i sa samo 27 kg i maksimalnom izlaznom snagom od 3200 W na sam vrh svoje klase. To može samo A-iPower.

DIGITALNI DISPLEJ
Digitalni zaslon visokog kontrasta čitljiv čak i po sunčanom danu: snaga, frekvencija, razina goriva, nizak nivo ulja, sati rada

POUZDANI MOTORI
Svi motori su visokotehnološki čime čine generatore električne energije pouzdanim, laganim i kompaktnim. Idealno uravnotežen uz maksimalnu izlaznu snagu uz niske vibracije.

ALTERNATOR
Visokoučinkoviti alternatori bez četkica sa 100% bakrenim zavojnicama niskog otpora i stabilnim trajnim magnetima osiguravaju optimalnu transformaciju energije s minimalnim gubicima snage.

ULTRA TIHO I KOMPAKTNO
Visokokvalitetna plastična kutija s učinkovitom zvučnom izolacijom osigurava tihu i udobnu upotrebu, a ručka na vrhu omogućuje jednostavno premještanje vašeg
inverterskog generatora.

SIGURNOST I UDOBNOST RADA
Inverterski generatori kao i svi AiPower proizvodi imaju napredne sigurnosne funkcije koje sprječavaju oštećenje vašeg generatora i priključenih električnih uređaja: isključenje s niskim uljem, elektroničko preopterećenje, kratki spoj i zaštita od visoke temperature.

TROGODIŠNJE JAMSTVO
Visoka razina završne obrade A-iPower generatora te kvalitetne komponente osiguravaju da Vaš generator bezbrižno koristite dugi niz godina…

ECO MOD
Ako je potrošnja energije manja od 50% nazivne snage generatora, bolje koristite funkciju ECO MODE: dok radite i koristite električne uređaje. Za to vrijeme kontroler pametnog invertera kontinuirano prati opterećenje, podešava optimalnu brzinu motora i štedi gorivo bez ikakvog utjecaja na kvalitetu energije.

PARALELNI SPOJ
Spojite drugi A-iPower inverterski generator i koristite poseban paralelni priključni priključak: dva invertera automatski prelaze na sinkronizam i dobivate snažniju jednofaznu mrežu s jednim sinusnim valom. Inteligentni algoritam kontrolira izlaz svakog generatora i redistribuira energiju na najbolji način za postizanje veće učinkovitosti i niske potrošnje goriva.

TELESKOPSKE RUČKE I KOTAČI*
Kompaktni generatori već imaju teleskopsku ručku i kotače za lak i udoban transport (opcionalno – nije u standardnoj isporuci)

ČISTI SINUSNI VAL INVERTERA
Što je čisti sinusni val? Izlazni napon pretvarača čistog sinusnog vala je točno u obliku sinusnog vala, a frekvencija je točno 50 Hz. Jedan od parametara koji karakterizira čisti sinusni val je THD: totalno harmonično izobličenje je izobličenje valnog oblika čistog sinusnog napona koji dovodi do smetnji i utječe na osjetljive uređaje.  Svi A-iPower inverterski generatori imaju čisti sinusni izlaz različitih kapaciteta za opskrbu SVIH vrsta čak i osjetljivih uređaja s THD manjim od 3%.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Proizvođač: A-iPower
Brend: A-iPower
Paralelni izlaz: Da
Razina buke dB(A): 7m 61
ATS funkcija: Ne
Digitalni displej: Da
AC euro utičnice: 230V/16A x 2
USB utičnica: Da
ECO gas: Da
Daljinsko upravljanje: Ne
Gašenje kod niske razine ulja: Da
Zaštita od preopterećenja: Da
Težina (transportna/neto): 27/23 kg
Dimenzije (DxŠxV): 560x365x495 mm
Maksimalna snaga (kW): 3,2
Nazivna snaga (kW): 3,0
Napon / Frekvencija: 230V/50Hz
Vrsta motora / Zapremina motora: OHV / 149CC
Tip motora: SC3250i
Preporučeno ulje: SAE10W – 30
Zapremina spremnika za gorivo: 6L
Način pokretanja: Start na potez
Komplet za održavanje*: Ulje i lijevak, paralelne linije*
Klasa zaštite: IP23
Indikator ulja: Da
Upaljač utičnica: Ne
Priprema za paralelni rad: Da
Autonomija rada (sati): 100% teret 4,5 sati;
50% teret 6,5 sati; 25% teret 12 sati

Dodatne informacije

Težina 27 kg
Proizvođač