Benzinski inverterski generator A-iPOWER SC4000i 3800W

1.269,00 

Nema na zalihi

SKU: 0901306 Kategorija:

Opis

Inverterski generatori A-iPower pružaju čistu, stabilnu i tihu energiju u manjem i lakšem paketu. Izvrstan je za vaše aktivnosti na otvorenom kao što su izleti,
kampiranje, nautika, zabave na otvorenom ali i za teže uvjete poput gradilišta ili poljoprivrede gdje se traži dug i pouzdan rad odnosno gdje Vam je potrebna električna energija neovisna od električne mreže.
A-iPower najnovije inverterske tehnologije daju vam mogućnost da koristitite čistu energiju koja je jednako pouzdana kao i struja koju dobivate iz utičnica kod kuće: A-iPower Pure Sine Wave inverteri osiguravaju čistu i pouzdanu električnu energiju za sve vrste uređaja s AC motorima ali i za preciznu elektroniku kao što su televizori, tableti, prijenosna računala, digitalni satovi, električni medicinski uređaji i druga osjetljiva oprema.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE
Nazivna snaga 3500W
Maksimalna snaga 3800W
Napon 230V
Frekvencija 50Hz
Maksimalna struja 15.2A

ELEKTRIČNI START
Napredni modeli A-iPowera sposobni su pomoću električnog pokretača: pokrenuti generator samo pritiskom na tipku START.

DIGITALNI DISPLEJ
Digitalni zaslon visokog kontrasta čitljiv čak i po sunčanom danu: snaga, frekvencija, razina goriva, nizak nivo ulja, sati rada

POUZDANI MOTORI
Svi motori su visokotehnološki čime čine generatore električne energije pouzdanim, laganim i kompaktnim. Idealno uravnotežen uz maksimalnu izlaznu snagu uz niske vibracije.

ALTERNATOR
Visokoučinkoviti alternatori bez četkica sa 100% bakrenim zavojnicama niskog otpora i stabilnim trajnim magnetima osiguravaju optimalnu transformaciju energije s minimalnim gubicima snage.

ULTRA TIHO I KOMPAKTNO
Visokokvalitetna plastična kutija s učinkovitom zvučnom izolacijom osigurava tihu i udobnu upotrebu, a ručka na vrhu omogućuje jednostavno premještanje vašeg
inverterskog generatora.

SIGURNOST I UDOBNOST RADA
Inverterski generatori kao i svi AiPower proizvodi imaju napredne  sigurnosne funkcije koje sprječavaju oštećenje vašeg generatora i priključenih električnih uređaja: isključenje s niskim uljem, elektroničko preopterećenje, kratki spoj i zaštita od visoke temperature.

DALJINSKO UPRAVLJANJE
Kontrola snage u potpunosti je u vašim rukama! S daljinskim upravljačem koji radi do 50 metara, možete kontrolirati i držati generator podalje od kampiranja i uživati u tišini.

ECO MOD
Ako je potrošnja energije manja od 50% nazivne snage generatora, bolje koristite funkciju ECO MODE: dok radite i koristite električne uređaje. Za to vrijeme kontroler pametnog invertera kontinuirano prati opterećenje, podešava optimalnu brzinu motora i štedi gorivo bez ikakvog utjecaja na kvalitetu energije.

PARALELNI SPOJ
Spojite drugi A-iPower inverterski generator i koristite poseban paralelni priključni priključak: dva invertera automatski prelazi na sinkronizam i dobivate snažniju jednofaznu mrežu s jednim sinusnim valom. Inteligentni algoritam kontrolira izlaz svakog generatora i redistribuira energiju na najbolji način za postizanje veće
učinkovitosti i niske potrošnje goriva.

TELESKOPSKE RUČKE I KOTAČI
Kompaktni generatori već imaju teleskopsku ručku i kotače za lak i udoban transport.

ČISTI SINUSNI VAL INVERTERA
Što je čisti sinusni val? Izlazni napon pretvarača čistog sinusnog vala je točno u obliku sinusnog vala, a frekvencija je točno 50 Hz. Jedan od parametara koji karakterizira čisti sinusni val je THD: totalno harmonično izobličenje je izobličenje valnog oblika čistog sinusnog napona koji dovodi do smetnji i utječe na osjetljive uređaje. Svi A-iPower inverterski generatori imaju čisti sinusni izlaz različitih kapaciteta za opskrbu SVIH vrsta čak i osjetljivih uređaja s THD manjim od 3%.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Proizvođač: A-iPower
Brend: A-iPower
Paralelni izlaz: Yes
Razina buke dB(A): 7m 58
ATS funkcija: Ne
Digitalni displej: Da
AC euro utičnice: 230V/16A x 2
Auto utičnica: 12V
ECO gas: Da
Daljinsko upravljanje: Da
Gašenje kod niske razine ulja: Da
Zaštita od preopterećenja: Da
Težina (transportna/neto): 57/51kg
Dimenzije (DxŠxV): 636x520x620 mm
Maksimalna snaga (kW): 3,8
Nazivna snaga (kW): 3,5
Napon / Frekvencija: 230V/50Hz
Vrsta motora / Zapremina motora: OHV / 223CC
Tip motora: SV230
Preporučeno ulje: SAE10W – 30
Zapremina spremnika za gorivo: 11L
Način pokretanja: Električni start / Start na potez
Komplet za održavanje*: Ulje i lijevak, paralelne linije*
Klasa zaštite: IP23
Indikator ulja: Da
USB / Upaljač utičnica: 5V / 12V
Priprema za paralelni rad: Da
Autonomija rada (sati): 00% teret 5.5 sati; 50% teret 9.0 sati

Dodatne informacije

Težina 57 kg
Proizvođač