Blue Clean 613 visokotlačni perač

563,41 € (4.245,00 kn) (563,41 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: AR613 Kategorije: ,

Opis

Iznimno svestran visokotlačni perač: može se koristiti samostalno, montirati na posebna kolica s dva kotača radi lakšeg transporta ili objesiti na zid pomoću posebne montažne jedinice
Profesionalni visokotlačni perač visokih performansi zahvaljujući snažnom, tihom radu i pouzdanom indukcijskom motoru
Izrađen od vrlo kvalitetnih materijala poput mjedene glave pumpe i opremljen priborom profesionalne razine: ojačano crijevo od 10 metara, pištolj s mjedenim navojem i metalno koplje.
Tlak crpke se prikazuje na posebnom manometru i može se regulirati na temelju posla čišćenja koji treba obaviti

Annovi Reverberi 613 je visokotlačni perač s hladnom vodom visokih performansi. Tehnička svojstva i njegove robusne komponente, kao što su snažni indukcijski motor i mjedena glava pumpe, čine AR Blue Clean 613 savršenim za obrtnike i profesionalce koji rade u građevinskom i poljoprivrednom sektoru, područjima gdje strojevi koji mogu zahvatiti velike površine i izdržati duge radne smjene su potrebne. S izvanrednim protokom od 500 l/h, snagom od 2,5 kW i maksimalnim tlakom od 150 bara, koji se može podesiti pomoću posebnog regulatora tlaka, Annovi Reverberi 613 može u potpunosti ispuniti ove zahtjeve. Ovaj stroj također je opremljen usisnim crijevom koje može automatski povući deterdžent iz vanjskog spremnika.

Tehničke specifikacije
Maksimalni tlak (bar): 150

Maks. protok (l/h): 500

Snaga (kw): 2.5

Dodatne informacije

Težina 29,5 kg
Proizvođač