BOSCH BBS712A Usisavač akumulatorski

470,90 

Opis

Prijava je moguća u roku od 30 dana od dana kupnje
Vrijedi za potrošače (uređaje je kupila fizička osoba izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti
Uređaji su kupljeni od trgovaca koji su registrirani i posluju u RH.

Rukovanje s lakoćom
Uživajte u više raznolikosti! Praktična fleksibilna cijev omogućuje pristup mjestima ispod niskog namještaja bez napora, Easy Parking Clip omogućuje vam da sigurno držite uređaj na mjestu tijekom pauza, a Quick Stand omogućuje fleksibilno čišćenje s usisavačem dok četka i cijev stoje sami. S otpuštanjem nožice Nozzle Foot Release možete odvojiti četku od cijevi bez savijanja kako biste se jednostavno prebacili na odstranjivanje mrlja uz pomoć praktične cijevi. To čini Unlimited 7 savršenim za čišćenje svih vrsta podova i površina, kao i teško dostupnih područja.

Baterija od 3,0 Ah
Uz snažnu i izdržljivu Bosch bateriju Power For All od 3,0 Ah, čak i zahtjevni zadaci čišćenja mogu se svladati bez poteškoća. Litij-ionska baterija je punjiva, izmjenjiva i zaštićena od pregrijavanja, prekomjernog punjenja, samopražnjenja i memorijskog efekta. Osim toga, baterija pruža 33% dulje vrijeme rada⁷ i jamči snažnu djelotvornosti te dugo vrijeme rada. Tako možete očistiti do 100 m² sa samo jednim punjenjem baterije⁸ – bez prekida i bez brige o dugotrajnom punjenju.

Četka AllFloor DynamicPower s LED svjetlima
Uživajte u optimalnim rezultatima čišćenja na svim podovima i površinama, pa čak i na najtamnijim mjestima. Sa snažnom motoriziranom četkom možete postići usisavanje više od 99,9%⁴ prašine. Zahvaljujući snažnim ugrađenim LED svjetlima, možete vidjeti i ukloniti prljavštinu i prašinu čak i na teško uočljivim mjestima iza namještaja ili u tamnim kutovima. Osim toga, možete pokupiti 30% više prašine na tepisima ⁵. Tako da se možete osjećati ugodno u čistom domu za tren oka.

Motor TurboSpin (3,0Ah)
Nema kompromisa u pogledu djelotvornosti s našim TurboSpin motorom bez četkica. Razvio ga je i proizveo Bosch u Njemačkoj i prošao je mnoga ispitivanja kako bi se zajamčila trajna kvaliteta. Štoviše, trofazni sinkronizirani digitalni motor vrlo je učinkovit, 21% brži i 31% lakši⁶ – do 66 000 o/min – za jednostavno rukovanje i upečatljivu djelotvornost čišćenja svaki put.

Besplatno 10-godišnje jamstvo za motor
Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 80 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan. Zato vam pružamo bestplatno 10-godišnje jamstvo za motor***.

Cijev Flex Tube
Nema više saginjanja da biste se uvukli ispod namještaja ili sofe. Novi integrirani spoj u cijevi omogućuje čišćenje bez teškoća ispod nisko ležećeg namještaja, sofe ili kreveta. Prašina i prljavština u teško dostupnim kutovima više nemaju šanse, jer je snaga uvijek velika, čak i kada je cijev Flex Tube savijena. Uživajte u 100% fleksibilnosti zahvaljujući kutu od 90°, što čišćenje čak i teško dostupnih mjesta čini jednostavnim.

Quick Stand
Uštedite vrijeme i energiju zahvaljujući funkciji Quick Stand. Prebacite se jednostavno i bez napora s čišćenja poda usisavačem na čišćenje srednje razine pomoću ručnog usisavača. Dok čistite ručnim usisavačem, četka i cijev jednostavno same stoje. Ne morate stavljati usisavač na pod ili ga vraćati na priključnu stanicu. Nakon toga jednostavno vratite ručni uređaj u cijev i nastavite čistiti pod.

Nozzle Foot Release
Mali korak. Veliki učinak. Sada možete jednostavno prijeći s čišćenja poda četkom na čišćenje visokih površina ili čišćenje mrlja s praktičnom usisnom cijevi – samo malim pokretom stopala. Praktična funkcija Nozzle Foot Release odvaja četku od cijevi samo jednim klikom vaše noge. Nikad se više nećete morati sagnuti kako biste ručno uklonili četku. Tako ćete uživati u ergonomskom, bržem čišćenju i usisavanju uskih mjesta u trenutku.

Easy Parking Clip
Više ne morate vraćati uređaj u priključnu stanicu ili ga polagati na pod kada želite kratki odmor. Zahvaljujući funkciji Easy Parking Clip, uređaj možete s lakoćom postaviti bilo gdje – na rub namještaja, poput stola ili police, ili na naslon stolice. Bez brige. Osim toga, posebna površina kopče sprječava ogrebotine i klizanje. Usisavač je sigurno pričvršćen na svom mjestu, spreman za rad kad god poželite.

Lagani ručni usisavač
Usisavanje ne bi moglo biti lakše. Praktičan ručni uređaj teži samo 1,4 kg – idealan za čišćenje stolova, namještaja, sofe ili prostora između njih. Osim toga, ručni usisavač Unlimited 7 ergonomski je dizajniran za praktično čišćenje. Budući da ne morate stalno pritiskati tipku za uključivanje, prsti su vam opušteni i imate veću fleksibilnost u svom rasponu pokreta. To vam omogućuje jednostavno i temeljito usisavanje samo jednom rukom.

3 postavke snage
Za različito su usisavanje potrebne različite postavke. Usisavač pruža upravljačko sučelje s 3 načina rada za svaki izazov. “Turbo” povećuje djelotvornost za teške zadatke, a pruža jednaku učinkovitost kao i usisavač s kabelom.² Inteligentni “Auto” način rada prilagođava djelotvornost i vrijeme rada ovisno o podu i površini – bilo da je tepih ili tvrdi pod. A “Eco” pruža izuzetno dugo, optimalno vrijeme rada za svakodnevne zadatke čišćenja.

Auto način rada
Ne trebate više razmišljati o pravoj snazi za određenu površinu. Inteligentni Auto način rada razlikuje i automatski prilagođava protok zraka prema vrsti poda – bilo da je to tepih, pločice, parket ili drveni pod. Praktični Auto način rada također pruža optimalnu ravnotežu između snage čišćenja i vremena rada. Budući da usisavač automatski prilagođava idealnu snagu za svaku površinu, više nikada nećete morati ručno mijenjati postavu tepiha i tvrdog poda.

POWER FOR ALL ALLIANCE
Većina uređaja ima različite vrste baterija, što može biti skupo. Zamjenjive baterije dio su jednog od najvećih sustava među više robnih marki za baterije od 18 V. Kompatibilne su s mnogim električnim i vrtlarskim alatom od 18 V marke Bosch i drugih, kao na primjer Gardena, Gloria, Wagner i Rapid.

Pametno otkrivanje baterije
Zahvaljujući patentiranoj Bosch pametnoj tehnologiji otrkivanja baterije, naš bežični usisavač prepoznaje vrstu baterije u upotrebi i automatski optimizira djelotvornost za uklanjanje teške prljavštine ili vrijeme rada za pokrivanje velikih površina. Dakle, uživate u najboljem rješenju za svaki izazov.

Proizvedeno u Njemačkoj
Kvaliteta proizvedena u Njemačkoj. Cijenite li visoku kvalitetu? Unlimited 7 razvijen je i proizveden u našoj njemačkoj tvornici s više od 80 godina iskustva u proizvodnji usisavača. Naši su usisavači osvojili više nagrada u potrošačkim testovima i prošli su stotine sati testiranja tijekom faze razvoja.

Sustav za filtriranje od metalne mreže
Uživajte u posebno čistom zraku prilikom usisavanja. Sustav za filtriranje od metalne mreže usisavača Unlimited 7 jamči 99,9% filtracije fine prašine i čestica⁰. Zahvaljujući visokoj Bosch kvaliteti, posebno je dugotrajan, za dosljednu filtraciju tijekom mnogo godina. Štoviše, poseban sustav filtracije izrađen je od visokokvalitetne, izdržljive metalne mreže i doživotnog materijala za uložak filtra. Tako se možete opustti dok usisavate.

Jednostavno pražnjenje
Pražnjenje spremnika za prašinu trebalo bi biti higijensko i bezbrižno. Spremnik možete isprazniti bez dizanja prašine, a filtar možete očitstiti bez pranja. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić te ga ispraznite izravno u koš.

RotationClean
Pranje filtra dodatan je zadatak. Zahvaljujući funkciji RotationClean, filtar možete u trenutku higijenski očistiti. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić. Sva prašina i prljavština ispustit će se uz minimalni kontakt. Brzo i jednostavno čišćenje bez pranja.

Čišćenje unutrašnjosti automobila
Unutrašnjost automobila općenito je težak prostor za čišćenje i često pri ruci nemate utičnicu. Zato ovaj usisavač ima savršenu dodatnu opremu koja vam je potrebna za čišćenje svakog kutka s lakoćom. Dugotrajno vrijeme rada i jednostavna upotreba znače savršen način čišćenja vašeg automobila.

2u1 četka za namještaj & četka za presvlake
Kombinacija četke za namještaj i četke za presvlake čini čišćenje površina jednostavnim. Četka za namještaj posebno je prikladna za ladice, stolove i drugi namještaj s osjetljivim površinama. Ovisno o vašim potrebama, četku za namještaj možete brzo pretvoriti u četku za presvlake.

Četka za madrac
Madrace je openito teško čistiti. Posebna četka idealna je za temeljito, brzo i higijensko usisavanje madraca i mjesta oko kreveta.

Priključna stanica
Pohranjivanje i punjenje usisavača trebalo bi biti jednostavno i prikladno. Zahvaljujući tankom i funkcionalnom dizajnu usisavača Unlimited lako se pohranjuje i puni u zidnoj priključnoj stanici. Tu je i pohrana za dodatnu opremu koja štedi prostor, tako da vam je sve pri ruci kad vam zatreba. Zahvaljujući njegovom privlačnom dizajnu, usisavač Unlimited možete pohraniti čak i izravno u dnevnu sobu ili kuhinju – privući će poglede u vašem domu i uvijek je spreman za rad.

Radna učinkovitost
AllFloor DynamicPower četka s LED svjetlima: jedna električna mlaznica za intenzivno čišćenje svih vrsta podova.
TurboSpin motor: Proizveden u Njemačkoj. 10 godina jamstva na motor.
Produženo vrijeme rada: izmjenjivi baterijski sklop omogućava vam da po potrebi produžite vrijeme rada.
2 kom zamijenjive baterije Power For All Alliance
Sustav Power for ALL: baterijski sklop također je dio bežičnog sustava od 18 volti za dom i vrt.
Vreme rada sa baterijom od 3.0 Ah:
Do 40 min. pri Eco načinu rada bez rotirajuće četke za pod Do 30 min. pri Eco načinu rada sa rotirajućom četkom za pod Do 15 min. pri Auto načinu rada sa rotirajućom četkom za pod Do 10 min. pri Turbo načinu rada sa rotirajućom četkom za pod
Intuitivan odabir načina rada u 3 koraka pokriva sve potrebe čišćenja:
Eco način rada: produženo vrijeme rada za dugotrajnije čišćenje. Auto način rada: najbolje rješenje za dugotrajnost i učinkovitost s automatskom prilagodbom snage. Turbo način rada: najbolja učinkovitost za optimalne rezultate čišćenja.
Auto način rada: četka prilagođava učinkovitost ovisno o vrsti poda: tepih ili tvrdi pod. Najbolje rješenje za dugotrajnost i učinkovitost ovisno o vašim potrebama za savršene rezultate čišćenja.
Proizvedeno u Njemačkoj: standardi visoke kvalitete i temeljito testiranje za trajno zadovoljstvo.

Higijena
Materijal filtera sa neograničenim vijekom trajanja: čisti ispušni zrak zahvaljujući visokokvalitetnoj metalnoj mreži i filtru s uloškom sa membranom Pure Air (99,9% filtracije⁰)
Čišćenje filtra: Jednostavno čišćenje filtra zahvaljujući funkciji RotationClean – nema potrebe za pranjem.
Jednostavno rukovanje skidanja i pražnjenja posude za prašinu
Zapremina posude za prašinu: M

Udobnost
Flex Tube: savitljiva cijev do 90° za jednostavno čišćenje ispod niskog namještaja.
Rukovanje bez napora: Praktične funkcije kao što su Quick Stand, Nozzle Foot Release i Easy Parking Clip olakšavaju proces čišćenja.
Rukovanje jednom rukom: Ergonomski i lagani ručni usisavač (1,4 kg) bez potrebe za neprestanim pritiskanjem tipke za uključivanje.
Čišćenje na svim razinama: zahvaljujući brojnim dodacima možete počistiti sve vrste prljavštine, od poda do stropa – čak i u automobilu.
2u1 četka za namještaj i četka za tapecirani namještaj
Punjač Nastavak za proreze Četka za krevet
Jednostavno spremanje: priključna stanica za praktično spremanje uređaja i dodatne opreme
Težina (pripreman za rad): 2,9kg

Tehnički detalji
Tip usisavača: General purpose
Tip: Stick
Glavna boja proizvoda: Dark granite
Teleskopska cijev: Ne
Mlaznica za tepihe i tvrde površine: univerzalni nastavak
Četka za tepih: električan
Frekvencija (Hz): 50/60 TPU00040
Napon (V): 100-240 TPU00039
Vrijeme punjenja: 5 TPU00012
Visina proizvoda (mm): 1315 TPU00034
Širina proizvoda (mm): 252 TPU00034
Dubina proizvoda: 204 TPU00034
Visina zapakiranog proizvoda (mm): 320 TPU00034
Širina zapakiranog proizvoda (mm): 260 TPU00034
Dubina zapakiranog proizvoda (mm): 680 TPU00034
Neto težina (kg): 3.9 TPU00013
Bruto težina (kg): 5.3 TPU00013
Optički indikator punjenja: Da
Filtri s opcijom pranja: non-washable
Uključen dodatni pribor: 1 x Nastavak za proreze
Type of the battery cells: Accu Li-Ion

Dodatne informacije

Težina 5,3 kg
Proizvođač