BOSCH BBS8214PET Akumulatorski usisavač

624,90 

Opis

Izuzetno snažan
Bežični usisavač Unlimited Gen2 Serije 8 konačno omogućuje uživanje u istoj snazi kao i uređaj s kablom*. Zahvaljujući novoj, poboljšanoj Bosch bateriji, motoru i mlaznici, izuzetno snažan višenamjenski ručni usisavač snažan je poput usisavača s kablom* te jamči temeljito čišćenje.

Četka ProAnimal
Obično je životinjsku dlaku teško ukloniti. Naša posebno dizajnirana mlaznica je savršena za vlasnike kućnih ljubimaca, pruža intenzivnu učinkovitost čišćenja na svim vrstama podova i sakuplja više od 99,9% prašine i prljavštine. Dodatna crvena valjkasta četka učinkovitije sakuplja životinjsku dlaku – a vi postižete brže rezultate čišćenja.

Power Plus
Motor TurboSpin
Kod djelotvornosti nema kompromisa s našim motorm bez četkica TurboSpin, kojeg je razvio i proizveo Bosch u Njemačkoj. Trofazni sinkronizirani digitalni motor vrlo je učinkovit, 32 % lakši i 50 % brži** – s do 82 000 o / min – za jednostavno rukovanje i upečatljivu djelotvornost čišćenja u svakom trenutku.

Mini mlaznica ProAnimal
Dlake kućnih ljubimaca su gnjavaža. Mini mlaznica ProAnimal je razvijena za vlasnike kućnih ljubimaca i opremljena je standardnom četkom te drugom četkom za brže i jednostavnije sakupljanje životinjske dlake. Mini mlaznica jamči da ćete pokupiti dlake i vlakna s tapeciranog pokućstva i sa mjesta poput košare vašeg kućnog ljubimca.

POWER FOR ALL ALLIANCE
Većina uređaja ima različite vrste baterija, što može biti skupo. Zamjenjive baterije dio su jednog od najvećih sustava među više robnih marki za baterije od 18 V. Kompatibilne su s mnogim električnim i vrtlarskim alatom od 18 V marke Bosch i drugih, kao na primjer Gardena, Gloria, Wagner i Rapid.

Besplatno 10-godišnje jamstvo za motor
Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 80 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan. Zato vam pružamo bestplatno 10-godišnje jamstvo za motor***.

Auto način rada
Ne trebate više razmišljati o pravoj snazi za određenu površinu. Pametan auto način rada razlikuje i prilagođava protok zraka prema vrsti poda. Također pruža optimalnu ravnotežu između snage čišćenja i vremena rada. Nikada više nećete trebati mijenjati postavke tepiha i tvrdog poda.

3 postavke snage
Za različito su usisavanje potrebne različite postavke. “Turbo” poboljšava djelotvornost za teške zadatke pružajući jednaku snagu kao i usisavač s kablom *. “Auto” prilagođava snagu i vrijeme trajanja ovisno o površini. A “Eco” pruža izuzetno dugo, optimalno vrijeme rada za svakodnevne zadatke čišćenja.

Poboljšana spojna točka
Zaslon za bateriju
Baterija se neočekivano ispraznila tijekom hitnog čišćenja? To se neće dogoditi. Lako čitljiv zaslon za bateriju na ručci prikazuje vam status baterije kako biste je mogli na vrijeme napuniti.

Čišćenje unutrašnjosti automobila
Unutrašnjost automobila općenito je težak prostor za čišćenje i često pri ruci nemate utičnicu. Zato ovaj usisavač ima savršenu dodatnu opremu koja vam je potrebna za čišćenje svakog kutka s lakoćom. Dugotrajno vrijeme rada i jednostavna upotreba znače savršen način čišćenja vašeg automobila.

Četka EasyClean
Svako toliko potrebno je očistiti valjak četke. No to neće dugo trajati. Valjak četke može se brzo i bez dodatnog alata odvojiti i dlaka se lako uklanja s valjka. Tako da se brzo možete vratiti na potpunu učinkovitost.

Jednostavno pražnjenje
Pražnjenje spremnika za prašinu trebalo bi biti higijensko i bezbrižno. Spremnik možete isprazniti bez dizanja prašine, a filtar možete očitstiti bez pranja. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić te ga ispraznite izravno u koš.

RotationClean
Pranje filtra dodatan je zadatak. Zahvaljujući funkciji RotationClean, filtar možete u trenutku higijenski očistiti. Jednostavno uklonite spremnik za prašinu i okrenite crveni kotačić. Sva prašina i prljavština ispustit će se uz minimalni kontakt. Brzo i jednostavno čišćenje bez pranja.

Čišćenje na svim razinama
Više vam nisu potrebne različiti uređaji za čišćenje različitih dijelova doma – konačno. Sad možete učinkovito čistiti na svim razinama. Unlimited bežični štapni usisavač dolazi s korisnom dodatnom opremom kojom možete čistiti sve vrste podova, kao što su pločice ili tvrdi podovi, kao i sve vrste površina, poput tepiha, stolova, tapeciranog namještaja i čak i stropova. Savršen je i za čišćenje vašeg automobila.

Sustav filtarskih uložaka
Općenito je u zraku uvijek ponešto fine prašine. Zahvaljujući sustavu filtarskih uložaka, ispuštni se zrak tri puta filtrira, što vodi do filtracije od 99,99%. **** Rezultat: ispušni je zrak čišći od zraka kojeg udišete.

Priključna stanica
Pohranjivanje i punjenje usisavača trebalo bi biti jednostavno i prikladno. Zahvaljujući tankom, privlačnom i funkcionalnom dizajnu usisavača Unlimited lako se pohranjuje i puni u zidnoj priključnoj stanici. Tu je i pohrana za dodatnu opremu koja štedi prostor, tako da vam je sve pri ruci kad vam zatreba.

Radna učinkovitost
Četka AllFloor ProAnimal s LED svjetlima: jedna električna četka za intenzivno čišćenje, idealna za vlasnike kućnih ljubimaca i sve vrste podova – s posebice jakom četkom za životinjsku dlaku.
Mala električna četka ProAnimal: dodatna motorizirana mlaznica za uklanjanje životinjskih dlaka i vlakna s tapeciranog namještaja.
TurboSpin motor: Proizveden u Njemačkoj. 10 godina jamstva na motor.
Produženo vrijeme rada: izmjenjivi baterijski sklop omogućava vam da po potrebi produžite vrijeme rada.
1 kom. zamjenjiv baterijski sklop(ovi) Power For All Alliance
Sustav Power for ALL: baterijski sklop također je dio bežičnog sustava od 18 volti za dom i vrt.
Vrijeme izvođenja po 4,0 Ah baterijskom sklopu:
Do 65 min. pri Eco načinu rada s ne-električnim dodatcima Do 55 min. pri Eco načinu rada s električnom četkom za pod Do 20 min. pri Auto načinu rada s električnom četkom za pod Do 10 min. pri Turbo načinu električnom četkom za pod
Intuitivan odabir načina rada u 3 koraka pokriva sve potrebe čišćenja:
Eco način rada: produženo vrijeme rada za dugotrajnije čišćenje. Auto način rada: najbolje rješenje za dugotrajnost i učinkovitost s automatskom prilagodbom snage. Turbo način rada: najbolja učinkovitost za optimalne rezultate čišćenja.
Auto način rada: četka prilagođava učinkovitost ovisno o vrsti poda: tepih ili tvrdi pod. Najbolje rješenje za dugotrajnost i učinkovitost ovisno o vašim potrebama za savršene rezultate čišćenja.

Higijena
Doživotni materijal filtra: filtar ulošci sa membranom Pure Air i higijenski filtar za posebno čist ispušni zrak, čišći od sobnog zraka (99,99 %-tna filtracija ****).
Čišćenje filtra: Jednostavno čišćenje filtra zahvaljujući funkciji RotationClean – nema potrebe za pranjem.
Jednostavno rukovanje skidanja i pražnjenja posude za prašinu
Easy Clean System: jednostavno odvajanje i čišćenje četke podnog nastavka

Udobnost
Fleksibilna četka: Četka se okreće za 180° i pruža dodatnu fleksibilnost za lakše dopiranje ispod namještaja i na uskim mjestima.
Jednoruko upravljanje: Ergonomska ručka, bez potrebe pritiskanja gumba za napajanje.
Čišćenje na svim razinama: zahvaljujući brojnim dodacima možete počistiti sve vrste prljavštine, od poda do stropa – čak i u automobilu.
Jednostavno spremanje: priključna stanica za praktično spremanje uređaja i dodatne opreme
2u1 četka za namještaj i četka za tapecirani namještaj
Dodatna valjkasta četka za sakupljanje dlaka kućnih ljubimaca za AllFloor ProAnimal četku Dodatna valjkasta četka za sakupljanje dlaka kućnih ljubimaca za malu električnu četku Punjač
Zapremina posude za prašinu: M
Težina (pripreman za rad): 2,9kg

Tehnički detalji
Product series: Serie 8
Tip usisavača: General purpose
Tip: Stick
Glavna boja proizvoda: Red
Teleskopska cijev: Ne
Mlaznica za tepihe i tvrde površine: univerzalni nastavak
Četka za tepih: električan
Frekvencija (Hz): 50/60 TPU00040
Napon (V): 220-240 TPU00039
Total weight of batteries in grams (g): 560.0 TPU00010
Vrijeme punjenja: 4 TPU00012
Visina proizvoda (mm): 1321 TPU00034
Širina proizvoda (mm): 250 TPU00034
Dubina proizvoda: 211 TPU00034
Visina zapakiranog proizvoda (mm): 200 TPU00034
Širina zapakiranog proizvoda (mm): 290 TPU00034
Dubina zapakiranog proizvoda (mm): 790 TPU00034
Neto težina (kg): 5.9 TPU00013
Bruto težina (kg): 6.7 TPU00013
Optički indikator punjenja: Da
Filtri s opcijom pranja: non-washable
Type of the battery cells: Accu Li-Ion

Dodatne informacije

Težina 6,7 kg
Proizvođač