BOSCH WAL28R60BY Perilica rublja

939,00 

Na zalihi

SKU: 213695 Kategorije: ,

Opis

AntiStain
Sa sustavom uklanjanja mrlja AntiStain vaša perilica rublja ili perilica-sušilica može bez problema riješiti četiri tipa tvrdokornih mrlja. Automatski prilagođava temperaturu, pokrete bubnja i vrijeme namakanja kako bi se jednostavno i potpuno automatski uklonila četiri najtvrdokornija tipa mrlja. Stoga je ovo savršen način uklanjanja mrlja od maslaca ili ulja, trave, crnog vina i krvi.

Home Connect
Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim kućanskim uređajima i omogućuje vam da njima upravljate sa svog mobitela ili tableta.

Home Connect
Odabrati pravi program pranja može biti komplicirano, a u slučaju krivo odabranog programa rezultati mogu biti ne tako savršeni. Uz mobilnu aplikaciju Home Connect s funkcijom Easy Start više ne morate nagađati. U aplikaciju samo upišite tip rublja i stupanj zaprljanja i ona će vam reći koji je program pravi, svaki put.

Home Connect
Nitko ne voli prati rublje, posebno kad vam se žuri i morate čekati da perilica završi. Perilice rublja Bosch s aplikacijom Home Connect pružaju vam potpunu kontrolu nad pranjem rublja. Mobilnim uređajem jednostavno daljinski upravljajte i pratite rad svoje perilice. Budući da perilici možete pristupiti i kad ste izvan kuće, svojim domom možete upravljati kako želite, čak i kad niste u njemu.

Home Connect
Čekanje da perilica opere rublje može biti čisto gubljenje vremena, a i stresno, posebno ako vam se žuri. Aplikacija Home Connect rješava vas tih briga i omogućuje vam da budete produktivniji i bolje iskoristite svoje vrijeme. Može vam poslati push obavijesti izravno s kućanskog uređaja na mobilni uređaj kako biste doznali status programa kao i druge korisne informacije. Multitasking i u kući i van kuće upravo je postao malo jednostavniji.

Home Connect
Kućanski uređaj koji ne radi ispravno može biti uzrok stresa. Dijagnostika na daljinu priskače vam u pomoć*. Jednostavno nazovite Pozivni centar za Home Connect i dogovorite dijagnostiku na daljinu. Naš servisni tim može na daljinu pregledati vaš uređaj, locirati problem i dati vam potrebne savjete. Treba li, tehničar može i doći k vama kako bi popravio problem, a sve potrebne dijelove već će imati sa sobom. Pametna podrška, pametna rješenja.“ *Podložno dostupnosti na određenim područjima.

Home Connect
Zahvaljujući partnerstvu s uslugom Amazon Alexa sad možete upravljati svojom perilicom rublja i glasovnim naredbama. Doznajte jesu li relevantne vještine Home Connect u aplikaciji Alexa dostupne za vašu zemlju i jezik. Aktivirajte vještine kako biste povezali Amazon Alexu i svoju perilicu rublja.

Jamstvo EcoSilence Drive™
Neka vaša perilica rublja ne prekida vaša druženja. Boschov pogon EcoSilence Drive™ tako je tih da ponekad možete i zaboraviti da uopće radi. Energetski učinkovit motor bez četkica radi tiho, ima posebno dug životni vijek i dolazi s 10-godišnjim jamstvom za dijelove.

Allergy Plus
Nepopustljiv prema bacilima, a nježan prema osjetljivoj koži, program AllergyPlus pruža optimalno higijensko pranje. Održava konstantnu temperaturu tijekom postupka pranja, pa su oprane tkanine posebno higijenski čiste. A rezultat je da su klice i uobičajeni izazivači alergija poput grinja učinkovito ciljani. Rublje se također temeljito ispire kako bi se smanjili ostaci deterdženta. Rezultat: posebice higijensko pranje. * Bosch perilice rublja s programom pranja ‘AllergyPlus’ na 40° i 60° ispunjuju znanstveno preporučene uvjete za 99,99% smanjenja mikroorganizama za Enterococcus Hirae i Pseudomonas Aeruginosa, prema Honisch et al. 2014., “Utjecaj vremena ciklusa pranja, temperature i formulacije deterdženta na higijensku učinkovitost pranja rublja u kućanstvu.” Izveo Univerzitet Rhine-Waal.

SpeedPerfect
Kad je svaka minuta važna, perilice rublja s funkcijom SpeedPerfect skraćuju vrijeme pranja za do 65%*, uz jednako dobre rezultate. SpeedPerfect se može koristiti u kombinaciji s većinom programa, sa svim količinama rublja i svim vrstama tkanina. Na primjer, odaberite program Mix i program SpeedPerfect i temeljito ćete oprati do 4 kilograma rublja različitih tkanina za samo 46 minuta.

VarioDrum
Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.

ActiveWater Plus
Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.

Dark Colors
Program za nježno čišćenje tamnog rublja, poput traperica.

Funkcija Reload
Zaboravili ste dodati dječju čarapicu ili neku majicu? Nema problema! Funkcija Reload omogućuje vam da jednostavno dodate ili izvadite rublje tijekom ciklusa pranja.* Jednostavno pritisnite tipku Reload, otvorite vrata, dodajte zaboravljene komade rublja i nastavite s pranjem. *Sigurnosna značajka onemogućuje da koristite funkciju Reload ako je voda u perilici na temperaturi višoj od 50 °C ili je razina vode previsoka.

Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika
Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje bubnja na higijenski čist način. Nakon 20 ciklusa djelovanja na ispod 40 °C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti na čišćenje bubnja upotrebom programa za čišćenje bubnja.

Bočna stijenka AntiVibration
Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

Super Quick 30
Super Quick 30 praktična je metoda osvježavanja lagano zaprljanog rublja u 30 minuta.

VoltCheck
Zaštita i informacije u slučaju nestanka električne električne energije ili fluktuacije napona.

Funkcija TimeDelay: odaberite kada u narednih 24 sata želite da vaše rublje bude oprano.

10kg VarioDrum
Naš veliki bubanj omogućuje ravnomjernu i učinkovitu raspodjelu vode i deterdženta tijekom pranja. Sada možete oprati do 10 kg rublja s našim velikim VarioDrumom; dovoljno prostora za lagano pomicanje rublja, čak i za velike predmete za pranje poput prekrivača ili posteljine. Rezultat: 10 kg savršeno čistog rublja.

Tehnički detalji
Product series: Serie 6
Ugradbeni / samostojeći: Samostojeći
Tip upravljanja: elektroničan
Način ugradnje: Samostojeć
Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja: 7-segment display, LCD, push-button
Uklonjiv gornji dio: Ne
Pokrovna vrata / dvostruka vrata: Bez
Okruglo okno: Glass window
Tip punjenja: prednja stranica
Položaj vrata: lijevo
Glavna boja proizvoda: White
Nazivni podaci priključka (W): 2300 TPU00037
Struja (A): 10
Napon (V): 220-240 TPU00039
Frekvencija (Hz): 50 TPU00040
Dužina kabela za napajanje (cm): 160 TPU00006
Tip utičnice: Gardy plug w/ earthing
Visina sa radnom pločom (mm) TPU00034
Prilagodljive nožice: Yes – all
Visina proizvoda (mm): 848 TPU00034
Visina zapakiranog proizvoda (mm): 880 TPU00034
Maksimalna prilagodljivost nožica (mm): 12 TPU00034
Širina proizvoda (mm): 598 TPU00034
Dubina proizvoda: 590 TPU00034
Dubina zapakiranog proizvoda (mm): 677 TPU00034
Širina zapakiranog proizvoda (mm): 635 TPU00034
Dubina s vratima otvorenim pod kutom od 90 stupnjeva (mm): 1063 TPU00034
Neto težina (kg): 76.8 TPU00013
Bruto težina (kg): 77.8 TPU00013
Kotačići: Ne
Potrošnja energije kWh 30°C, osjetljivo rublje (kWh): 0.21 TPU00017
Potrošnja energije kWh 30°C, vuneno rublje (kWh): 0.24 TPU00017
Potrošnja energije kWh 40°C, rublje jednostavno održavanje (kWh): 0.78 TPU00017
Potrošnja energije kWh 40°C, šareno rublje (kWh): 1.20 TPU00017
Potrošnja energije kWh 95°C, pamučno rublje (kWh): 2.35 TPU00017
Potrošnja vode 30°C, osjetljivo rublje (l): 34.0 TPU00023
Potrošnja vode 30°C, vuneno rublje (l): 42.0 TPU00023
Potrošnja vode 40°C, rublje za jednostavno održavanje (l): 61.0 TPU00023
Potrošnja vode 40°C, šareno rublje (l): 90.0 TPU00023
Potrošnja vode 95°C, pamučno rublje (l): 100.0 TPU00023
Weighted average percentage of moisture contained in load after eco 40-60 programme (EU 2017/1369): 52.0
Dodatne operativne opcije: demo programme, stain table
Automatski program: Ne
Prikaz raspoloživih jezika: Eastern European English, Symbols
Kontrola ravnoteže: Da
Opcija hladnog pranja: Da
Prepoznavanje stupnja zaprljanosti: Ne
Kontrola pjene: Da
Digitalni indikator odbrojavanja vremena: Da
Popis programa: Delicates programme, Easy-care programme, Whites and coloureds programme, Woollens hand wash programme
Opcije brzine okretaja: Varijabilno
Isključenje centrifuge: Da
Opcije zasebne regulacije temperature: Steps
Mjerenje težine: Da
Voda plus: Ne
Funkcija sprečavanja gužvanja: Anti-crease phase at progr end
Otvaranje vrata: Ručka
Materijal unutrašnje posude: Plastic
Zapremnina bubnja (l): 70 TPU00023
Materijal bubnja: Stainless steel
Dovod tople i hladne vode: Ne
Ažuriranje softvera: Ne
Mogućnosti zakašnjelog uključenja: bezstupanjsko
Stop delay or a start delay option: Stop
Osvjetljenje unutrašnjosti: Da
Sustav zaštite vode: Multiple water protection

Dodatne informacije

Težina 77,8 kg
Proizvođač

Energetska klasa