Crossio CoolPower 35 compressor car cooler – prijenosni hladnjak

469,00 

SKU: CRO-CP-35 Kategorija:

Opis

• Izmjenjiva baterija (mogućnost dokupnje) – rad do 12 sati, mogućnost punjenja preko solarne ploče (idealno CROSSIO SolarPower 100W)
• Crossio CoolPower 35 Compressor Car Cooler ima 2 zone (hlađenje – 25 l, zamrzavanje – 10 l)
• Povezivanje s mobilnom aplikacijom – promjena temperature, zaključavanje, ECO mode
• Kotači i teleskopska ručka
• Može privremeno raditi i pod kutom od 45 stupnjeva
• Integrirani otvarač za boce i daska za rezanje
• Okretni poklopac (mogućnost odabira strane otvaranja)
• Kabel za punjenje u automobilu dugačak 2,5 m

Crossio CoolPower 35 je inovativni prijenosni hladnjak za automobil koji vam omogućuje da održavate hranu i piće svježim tijekom vaših putovanja. Bilo da idete na dugačko putovanje, planirate piknik ili jednostavno trebate hladiti namirnice tijekom vožnje, ovaj prijenosni hladnjak je idealan pratitelj. Crossio CoolPower 35 prijenosni hladnjak za automobil je opremljen nizom naprednih značajki koje ga čine iznimno praktičnim i funkcionalnim. Sa svojim prostranim dizajnom, možete lako organizirati i pohraniti različite vrste namirnica i pića. Također, hladnjak ima mogućnost podešavanja temperature prema vašim potrebama, što vam omogućuje optimalno čuvanje namirnica.

Sa svojim kompaktnim dizajnom i jednostavnom upotrebom, Crossio CoolPower 35 je savršen izbor za automobile, kamione, kampe ili bilo koje vozilo koje treba hladnjaču. Ovaj hladnjak ima kapacitet od 35 litara, što je dovoljno prostora za pohranjivanje hrane, pića i drugih potrepština. Bez obzira jeste li putnik ili vozač, uvijek ćete imati pristup svježim namirnicama i pićima uz pomoć ovog prijenosnog hladnjaka. S obzirom na svoju kompaktnu veličinu, Crossio CoolPower 35 prijenosni hladnjak je iznimno praktičan za kampiranje, putovanja ili bilo koje aktivnosti na otvorenom. Možete ga lako prenijeti i postaviti u automobil, kamion ili kamperski kombi. Bez obzira jeste li na dugom putovanju ili samo na kraćem izletu, uvijek ćete imati svježe i hladne namirnice na dohvat ruke.

Crossio CoolPower 35 koristi kompresorsku tehnologiju hlađenja koja osigurava brzo i učinkovito hlađenje. S ovom tehnologijom, hladnjak može brzo sniziti temperaturu unutar svoje prostorije, čime osigurava optimalno čuvanje vaših namirnica. Bez obzira na vanjsku temperaturu, vaše hrane i pića bit će sigurno čuvani na željenoj temperaturi. Ovaj hladnjak je također vrlo energetski učinkovit. Zahvaljujući modernoj kompresorskoj tehnologiji, pruža učinkovito hlađenje s minimalnom potrošnjom energije. To znači da možete dugotrajno koristiti hladnjak bez brige o potrošnji baterije ili goriva.

Jedna od glavnih prednosti Crossio CoolPower 35 je njegova praktičnost. Hladnjak dolazi s više načina napajanja, uključujući 12V priključak za automobilski upaljač, 24V priključak za kamione i 230V priključak za standardnu električnu utičnicu. To znači da možete koristiti hladnjak kako u vozilu, tako i na mjestima s pristupom električnoj energiji. Osim toga, hladnjak ima i USB priključak koji vam omogućuje punjenje mobilnih uređaja dok ste na putu. Crossio CoolPower 35 prijenosni hladnjak također dolazi s praktičnim dodacima koji olakšavaju upotrebu. LED svjetlo unutar hladnjaka omogućuje vam jasnu vidljivost, čak i u tamnim uvjetima. Podesive police i pregrade omogućuju vam organiziranje namirnica prema vašim preferencijama i potrebama. Također, hladnjak je opremljen ručkama i kotačima za jednostavno nošenje i premještanje.

Crossio CoolPower 35 također ima dodatne značajke koje olakšavaju njegovu upotrebu. Tu su digitalni zaslon koji vam omogućuje precizno podešavanje temperature, LED svjetlo unutar hladnjaka za bolju vidljivost, podesive police i pregrade za organiziranje hrane, kao i ručke i kotači za lakše nošenje i premještanje.

Kada je riječ o kvaliteti, Crossio CoolPower 35 ne razočarava. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na vanjske uvjete. Hladnjak je također energetski učinkovit, što vam omogućuje dugotrajnu upotrebu uz minimalnu potrošnju energije. Kada je u pitanju kvaliteta izrade, Crossio CoolPower 35 je izrađen od izdržljivih materijala koji su otporni na udarce i vanjske uvjete. Možete biti sigurni da će ovaj prijenosni hladnjak izdržati različite uvjete putovanja i pružiti vam dugotrajno zadovoljstvo.

Ukratko, Crossio CoolPower 35 prijenosni hladnjak za automobil je idealan suputnik za sve vaše avanture na cestama. Sa svojom praktičnošću, funkcionalnošću i pouzdanošću, osigurat će vam svježinu hrane i pića tijekom putovanja. Neovisno o tome jeste li avanturist, kamper ili obitelj koja putuje, Crossio CoolPower 35 će vam pružiti udobnost i praktičnost koju trebate na vašim putovanjima.

Kupite Crossio CoolPower 35 na Energy2Store i osigurajte si udobnost i praktičnost na vašim vožnjama.

Težina: 18,44 kg
Proizvođač: CROSSIO
Snaga: 15600 mAh
Kapacitet: 173 Wh
Ciklus baterije: 3500+
Brzina punjenja: 3h (80%)

Ulazi:
AC punjač
DC punjač

Izlazi:
USB izlaz

Wi-Fi. Ne
Bluetooth: Da
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 18,44 kg