Crossio SolarBridge OCTOPUS 3m – kabel hobotnica

82,00 

SKU: CRO-SB-OCTOPUS Kategorija:

Opis

Za spajanje fiksnih ili prijenosnih solarnih panela s elektranama. Spajanje na solarni panel preko MC4 konektora.

Crossio SolarBridge OCTOPUS je prvi solarni kabelski reduktor, koji je nastao na temelju velikog broja upita i zahtjeva kupaca za međusobno povezivanje fiksnih ili prijenosnih solarnih panela s MC4 terminalom (izlaz) s elektranama različitih kapaciteta i posebno marki. Kupac ima mogućnost spajanja solarnih panela (do 200W) i elektrana raznih marki, kao što su Zendure, Allpowers, Xtorm, Jackery, CROSSIO, Ecoflow, AlzaPower, Viking i drugi.

Uključuje DC7909, DC8020, XT60, Anderson 30A izlazne konektore i može puniti dva uređaja odjednom. Spaja se na solarnu ploču pomoću MC4 konektora. Dužina kablova je 3 metra.

Crossio SolarBridge Octopus kabel je inovativno rješenje koje je revolucioniralo način povezivanja solarnih panela. Ovaj visokokvalitetni kabel omogućava jednostavnu instalaciju i optimizaciju energetskog izlaza panela, čime pruža napredno rješenje za prikupljanje solarnih resursa.

Jedna od ključnih značajki Crossio SolarBridge Octopus kabla je njegova sposobnost povezivanja više solarnih panela na jedan kabel. Tradicionalni sustavi za povezivanje panela zahtijevaju složenu instalaciju s mnogo pojedinačnih kabela, što može biti skupo i vremenski zahtjevno. Međutim, s Octopus kabelom, više panela može biti spojeno na jedan kabel, što značajno pojednostavljuje proces i smanjuje troškove. Ova fleksibilnost omogućava vlasnicima solarnih sustava da prilagode veličinu i konfiguraciju svog sustava, ovisno o potrebama i raspoloživom prostoru.

Crossio SolarBridge Octopus kabel koristi naprednu tehnologiju kako bi maksimizirao energetski izlaz solarnih panela. Integrirani inteligentni sustav za upravljanje energijom omogućava optimizaciju snage i efikasnost prijenosa energije. To znači da će solarni sustav moći iskoristiti maksimalan potencijal sunčeve energije i generirati veću količinu električne energije.

Pakiranje Crossio SolarBridge Octopus kabla je pažljivo osmišljeno kako bi osiguralo siguran transport i skladištenje. Kabel je zaštićen od oštećenja tijekom prijevoza, a unutar pakiranja se nalaze jasne i detaljne upute za instalaciju. Ovo omogućava korisnicima jednostavno postavljanje sustava solarnih panela, bez potrebe za dodatnim stručnim znanjem ili iskustvom.

Crossio je prepoznatljiv brand poznat po kvaliteti, pouzdanosti i inovacijama. Njihovi proizvodi prolaze stroge testove kako bi osigurali izvrsne performanse i dugotrajnost. Crossio SolarBridge Octopus kabel je rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, te je proizveden s najnovijom tehnologijom i pažljivom izradom. Ovaj kabel nudi visoku pouzdanost i dugotrajnost, što je ključno za dugoročnu učinkovitost solarnog sustava.

Kombinacija jednostavnosti povezivanja, visoke učinkovitosti i pouzdanosti čini Crossio SolarBridge Octopus kabel idealnim izborom za vlasnike solarnih sustava. Njegova primjena omogućava korisnicima da maksimiziraju energetski izlaz svojih solarnih panela, smanje ovisnost o tradicionalnim izvorima energije i smanje svoju ekološku stopu. Osim toga, korištenje solarnih panela doprinosi održivom razvoju i smanjenju emisije štetnih plinova.

Ukratko, Crossio SolarBridge Octopus kabel je visokokvalitetno rješenje koje pojednostavljuje povezivanje solarnih panela i optimizira njihov energetski izlaz. S naprednom tehnologijom, pažljivim pakiranjem i dokazanom pouzdanošću, ovaj kabel pruža izvrsne rezultate i dugoročnu učinkovitost. Vlasnici solarnih sustava mogu se osloniti na Crossio brand i njegovu inovativnu ponudu za iskorištavanje čiste i obnovljive energije.

Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 300 cm
Proizvođač: CROSSIO

Snaga: Ne

Kapacitet: Ne

Ulazi: MC4 konektori

Izlazi:
1x DC 7909
1x DC 8020
1x XT60
Anderson 30A

Wi-Fi: Ne

Bluetooth: Ne

UPS funkcija: Ne

Jamstvo: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg