Crossio SolarPower 28W 3.0 charger – solarni punjač

105,00 

SKU: CRO-SP-28W-3 Kategorija:

Opis

  • Prijenosno napajanje za putovanja – Napunite dragocjene postotke u bateriju svog mobilnog telefona ili fotoaparata, bilo da planinarite u planinama ili na plaži uz more. 
  • 2 izlaza i 28 Wh snage –  Ima dva izlaza (1x USB-A, 1x USB-C) snage (5 V/2,4 A). U idealnim uvjetima ovaj monokristalni panel zamijenit će i klasični mobilni punjač iz utičnice.
  • IPx4 vodootporan – Solarni panel je vodootporan do IPX4, ali nemojte ga ostavljati na kiši. Izdržljivi materijal štiti solarnu ploču od vanjskih oštećenja.
  • Nema problema čak ni u avionu – Neka vam panel uvijek bude pri ruci čak iu avionu u vašoj ručnoj prtljazi.

Idealan rezervni izvor napajanja za putovanja
Bilo da letite na nekoliko dana putovanja u Španjolsku, na plažu na Filipine ili izlet na Plitvice, lijepo je sa sobom imati neovisni izvor energije. Crossio SolarPower 28W 3.0 charger idealan je dodatak za sve putnike koji cijene nekoliko dodatnih postotaka u baterijama svojih mobilnih telefona, tableta, GoPro kamera, slušalica ili fotoaparata kada u blizini nema utičnice.
Crossio solarni punjač je izuzetno lagan, stoga ga bez problema možete nositi pod rukom, ili preko ruksaka na leđima dok planinarite, ili ga postaviti na vjetrobransko staklo dok se vozite u automobilu.

28 W i 2 USB izlaza uvijek su vam pri ruci
Monokristalni solarni panel SolarPower 28W 3.0 ima dva izlaza snage (1x USB-A, 1x USB-C) (5 V/2,4 A). Sastoji se od četiri panela od 7 W (ukupno 28 W) s natprosječnom učinkovitošću od 23%. Panel također može puniti 2 uređaja u isto vrijeme, ali se isporučena energija distribuira i punjenje nije tako učinkovito. Učinak solarne ploče naravno ovisi o trenutnom vremenu.

U idealnim uvjetima gotovo je moguće zamijeniti klasični punjač. Pod djelomično vedrim nebom s prosječnim suncem, priložen je kao rezervni izvor koji će vam omogućiti punjenje vaših uređaja (mobitel, tablet ili laptop) dok ste u pokretu.

Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 283 × 160 × 42 cm
Proizvođač: CROSSIO
Snaga: 28 W
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: 2,5h (iPhone)
Ulazi: Ne

Izlazi: 1x USB-A
1x USB-C

Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg