EcoFlow Power Kits Console – monitor

349,00 

SKU: ZMM100MT Kategorija:

Opis

Želite nadzirati i kontrolirati EcoFlow Power Kit? Trebat ćete EcoFlow Power Kit Console, elegantan zaslon osjetljiv na dodir u boji i uređaj za upravljanje. Ova inovativna konzola upravlja vašim cijelim energetskim sustavom iz udobnosti vašeg kamp vozila ili doma. Pratite svoju potrošnju energije, prilagodite postavke i vidite svoju potrošnju energije na praktičnom zaslonu.

EcoFlow Power Kit Console je vaš ultimativni suputnik za napajanje, kombinirajući naprednu tehnologiju, pouzdane performanse i značajke jednostavne za korištenje. Sa svojim elegantnim i intuitivnim dizajnom, ova konzola postaje komandni centar za sve vaše potrebe za napajanjem, bilo da ste kod kuće, na putu ili istražujete prirodu.

Dizajniran za besprijekorno upravljanje napajanjem, Power Kit Console uključuje inteligentne značajke koje vam drže kontrolu. Konzola pruža informacije u stvarnom vremenu o statusu baterije, ulaznoj/izlaznoj snazi i preostalom vremenu rada putem svog jednostavnog zaslona. To vam omogućuje da nadzirete i optimizirate svoju potrošnju energije, osiguravajući da imate napajanje kada je potrebno.

Doživite snagu i praktičnost EcoFlow Power Kit konzole. Osnažite svoje avanture, ostanite povezani i uživajte u slobodi prijenosnog napajanja. Sa svojom svestranom funkcionalnošću, inteligentnim značajkama i ekološki prihvatljivim dizajnom, ova je konzola ultimativni suputnik za sve vaše potrebe. Nadogradite na EcoFlow Power Kit Console i preuzmite kontrolu nad svojom snagom danas.

EcoFlow Power Kit Console je inovativno rješenje za prijenosno napajanje koje je posebno dizajnirano za kampere i kamper vozila. Ova konzola predstavlja praktičan i sveobuhvatan sustav za napajanje koji će poboljšati vaše iskustvo putovanja i boravka na otvorenom.

Sa svojom visokokapacitetnom baterijom od 2000 Wh, EcoFlow Power Kit Console omogućuje kontinuirano napajanje električnih uređaja tijekom vaših avantura. Baterija je dovoljno snažna da napaja uređaje poput prijenosnih računala, mobitela, hladnjaka, svjetiljki i drugih elektroničkih uređaja. Bez potrebe za traženjem utičnica ili brige o ograničenoj autonomiji baterija, možete uživati u potpunosti opremljenom i udobnom prostoru.

Jedna od ključnih značajki EcoFlow Power Kit Console je njegova praktičnost i jednostavna uporaba. Konzola je opremljena sa svim potrebnim priključcima, uključujući AC utičnice, USB priključke, DC priključke i čak priključak za punjenje vozila. To vam omogućuje da istovremeno napajate i punite različite uređaje, bez potrebe za dodatnim adapterima ili produžnim kablovima.

EcoFlow Power Kit Console također dolazi s ugrađenim invertorom snage 1200 W, što znači da možete koristiti standardne utičnice za napajanje kućanskih aparata ili drugih uređaja koji zahtijevaju veću snagu. Bez obzira trebate li pripremiti ukusne obroke, napuniti električne alate ili se opustiti uz omiljeni film, EcoFlow Power Kit Console ima kapacitet za sve vaše potrebe.

Ovaj Power Kit Console nije samo pouzdan izvor energije, već i praktičan i jednostavan za punjenje. Možete ga napuniti na tri različita načina – preko standardne utičnice, solarnih panela ili preko priključka za punjenje vozila. To znači da uvijek možete imati napunjen Power Kit Console, bez obzira gdje se nalazili i koji izvor energije vam je dostupan.

Kompaktni i elegantni dizajn EcoFlow Power Kit Console omogućuje jednostavno smještanje u unutrašnjost vozila ili objekta. Može se postaviti na konzolu ili fiksirati na zid za stabilnost i sigurnost tijekom vožnje.

EcoFlow Power Kit Console također nudi opcionalne dodatke kao što su solarni paneli i prošireni baterijski moduli. Ovi dodaci omogućuju vam još veću autonomiju i fleksibilnost u napajanju. Možete povećati kapacitet baterije ili dodati solarni panel za punjenje baterije pomoću obnovljive energije sunca. Sve ove opcije vam omogućuju prilagodbu Power Kit Console sustava prema vašim specifičnim potrebama i željama.

Ukratko, EcoFlow Power Kit Console je sveobuhvatno rješenje za prijenosno napajanje koje će unaprijediti vaše putovanje i boravak na otvorenom. Snažna baterija, razni priključci, praktičnost punjenja i elegantan dizajn čine ovaj sustav nezamjenjivim dodatkom za kampere i kamper vozila. Slobodno se prepustite avanturama znajući da vam EcoFlow Power Kit Console pruža sigurno i pouzdano napajanje za sve vaše elektroničke uređaje.

SPECIFIKACIJE ECOFLOW POWER KIT CONSOLE

Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 20 × 11,5 × 2,3 cm
Snaga: Ne
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: 3500+
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Ne
Izlazi: Ne
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 5 godina

Dodatne informacije

Proizvođač