EcoFlow Power Kits Power Hub

1.999,00 

SKU: ZMM100HUB-EU Kategorija:

Opis

• Srce Power Kits sustava s 3600W AC izlazom
• 5 komponenti u 1, s 2 MPPT solarna punjača
• 1 DC-DC punjač baterija s MPPT-om, 1 inverterski punjač i 1 DC-DC pretvarač
• Ugrađeni Wi-Fi i Bluetooth
• Izravna AC utičnica od 2400 W

ECOFLOW POWER HUB
Predstavljamo EcoFlow Power Hub, prekretnicu u prijenosnim rješenjima za napajanje. To je srce kompleta napajanja s kontinuiranim izlazom od 3600 W AC (7200 W udar).

Jedna od primarnih funkcija EcoFlow Power Huba je pretvaranje istosmjerne struje, obično iz izvora baterije poput litij-ionske baterije, u odgovarajuću vrstu energije za različite uređaje. Ova pretvorba može uključivati pretvaranje istosmjerne struje u izmjeničnu za uređaje koji zahtijevaju izmjeničnu struju, kao što su prijenosna računala ili kućanski aparati, ili pretvaranje u istosmjernu struju za uređaje poput pametnih telefona ili tableta.

EcoFlow Power Hub ima mogućnost munjevito brzog punjenja. Koristeći naprednu MPPT tehnologiju, učinkovito pretvara solarnu energiju u snagu, omogućujući vam brzo i učinkovito punjenje baterije kada je spojen na kompatibilne solarne ploče.

EcoFlow Power Hub ima izlaznu snagu od 3600 W (AC) i uključuje dva MPPT solarna regulatora punjenja, DC-DC punjač baterija s MPPT-om, inverterski punjač i DC-DC pretvarač. Sve što vam je potrebno za napajanje vašeg malenog doma ili kombija.

Sve u svemu, uloga EcoFlow Power Hub-a je osnaživanje pojedinaca pružanjem pouzdanog, prijenosnog i centraliziranog izvora energije. Osigurava da se uređaji i uređaji mogu prikladno napajati i puniti u različitim postavkama, omogućujući produktivnost, povezivost i bezbrižnost u situacijama u kojima je napajanje ključno.

EcoFlow Power Hub je sveobuhvatno rješenje za prijenosno napajanje koje će poboljšati vaše iskustvo na putovanjima ili tijekom kampiranja. Ovaj kompaktni, ali izuzetno moćni uređaj osigurava neprekidno napajanje za vaše elektroničke uređaje, oslobađajući vas brige o ograničenim baterijama ili potrebi za traženjem utičnica.

Sa svojom visokokapacitetnom baterijom od 2000 Wh, EcoFlow Power Hub može napajati širok spektar uređaja. Sadrži razne priključke, uključujući AC utičnice, USB priključke i DC priključke, što vam omogućuje punjenje i napajanje različitih elektroničkih uređaja poput prijenosnih računala, mobitela, svjetiljki, mini hladnjaka i drugih.

Ovaj prijenosni izvor energije također dolazi s ugrađenim invertorom snage 1200 W, koji vam omogućuje korištenje standardnih utičnica za napajanje kućanskih aparata ili drugih uređaja koji zahtijevaju veću snagu.

Jedna od izvanrednih značajki EcoFlow Power Huba je njegova brza i jednostavna punjenje. Možete ga napuniti na tri načina – preko standardne utičnice, solarnih panela ili preko priključka za punjenje vozila. To znači da možete iskoristiti bilo koji izvor energije kako biste održavali svoj Power Hub napunjenim, bez obzira na to gdje se nalazili.

Kompaktan dizajn EcoFlow Power Huba omogućuje vam da ga lako nosite sa sobom na putovanjima ili ga smjestite u svoj kamperski ili kamper vozilo. Svestran, pouzdan i praktičan, EcoFlow Power Hub će vam osigurati sigurno i pouzdano napajanje elektronike, pružajući vam potpunu slobodu i fleksibilnost tijekom vaših avantura na otvorenom.

EcoFlow Power Hub je kompatibilan s dodatnim solarnim panelima i proširenim baterijskim modulima, što vam omogućuje još veću autonomiju i fleksibilnost u napajanju. Ovi dodaci vam omogućuju da prilagodite svoj sustav napajanja prema vašim potrebama, osiguravajući da imate dovoljno energije za dulje periode bez pristupa utičnicama.

Težina: 14 kg
Dimenzije: 30 × 48 × 14 cm
Proizvođač: EcoFlow
Snaga: 3600 W
Kapacitet: 2 – 15 kWh
Ciklus baterije: 3500+ (80%)
Brzina punjenja: 2,5h (100%)

Ulazi:
1x AC ulaz – 100V~120V Max.30A, Max. 3000W
3x auto punjač – 13~60V 30A, Max. 1600W svaki
3x solarni punjač – 15V~60V 30A, Max. 1600W svaki

Izlazi:
1x DC izlaz – 13.6V 70A ili 26.4V 60A
2x AC izlaz – 100V~120V / 50Hz or 60Hz, 3600W (7200W maksimalna snaga)

Wi-Fi: Da
Bluetooth: Da
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 5 godina

Dodatne informacije

Težina 14 kg
Proizvođač