ELECTROLUX EIS8648 Ploča ugradbena

1.399,00 

Nema na zalihi

SKU: 191239 Kategorije: ,

Opis

Electrolux EIS8648 900 SensePro, širine 80 cm je potpuno ugradbena indukcijska ploča. Bežični senzor za hranu mjeri temperaturu jezgre i te informaciju dostavlja ploči za kuhanje tako da možete pouzdano pripremiti hranu.

Svojstva
Bežični senzor za hranu pomaže vam u postizanju profesionalnih rezultata kod kuće. Senzor za hranu točno određuje temperaturu i komunicira s pločom za postizanje preciznih rezultata. Održavanje točno određene temperature znači da na ploči za kuhanje možete kuhati i tehnikom sous-vide.
Uživajte u intuitivnom iskustvu s našim zaslonom u boji, osjetljivim na dodir. Kad odaberete hranu koju želite kuhati, ploča za kuhanje prikazat će povratne informacije za svaku zonu, tako da možete bez napora pratiti tijek kuhanja. Daje vam čak i detaljne upute za postizanje izvrsnih rezultata svaki put.
Funkcija Bridge omogućuje vam da kombinirate dvije zasebne zone kuhanja kako biste stvorili jednu veliku površinu. S automatski usklađenim postavkama temperature i vremena idealna je za pripremu na pločama plancha ili u posudama za pečenje.
Hob2Hood® bežično povezuje ploču za kuhanje s napom. Počnite kuhati i napa će automatski upravljati postavkama, pružajući najbolju ekstrakciju, ovisno o jačini zona na ploči za kuhanje. Ona za vas obavlja težak zadatak.
Kuhanje više jela istodobno može biti zahtjevno, ali postavljanje tajmera ne bi trebalo biti. Postavite pojedinačne tajmere za svaku zonu kuhanja, a kada odbrojavanje završi, ploča se automatski isključuje. Zahvaljujući toj pametnoj pomoći, svako pojedino jelo lako se priprema.

Tehničke karakteristike:

Indukcijska ploča
Ploča sa kosim rubom
InfiSight™ kontrole sa zaslonom u boji
Smještaj kontrola: naprijed desno
Osvijetljene komande
Indukcijska polja s funkcijom pojačanja električne snage
Detekcija posude
Zona lijevo straga: indukcija, 2300/3200W/210mm
Srednja prednja zona: indukcija, 1400/2500W/145mm
Zona desno sprijeda: No,
Zona desno straga: indukcija, 2300/3600W/240mm
Blokada tipki za upravljenje
Funkcija zaključavanja, zaštita za djecu
Sigurnost ploče: automatsko isključivanje
Zvučni signal s opcijom isključivanja
CountUp Timer
EcoTimer™
Funkcija CleverHeat™
Laka instalacija zahvaljujući sklopnom snap-in sistemu
Radijus ugradbenog isječka: 5
Digitalni indikatori za svaku zonu
Dimenzije uređaja ŠxD, mm: 780 x 520
Napon, V: 220-240/400V2N
Maksimalna priključna snaga, W: 7350
Duljina kabela, m: 1.5
Boja: tamno siva

Dodatne informacije

Težina 9 kg
Proizvođač