ELECTROLUX EOC6P77H Pećnica ugradbena

749,00 

Nema na zalihi

SKU: 230654 Kategorije: ,

Opis

Ugradbena SteamCrisp pećnica zapremnine: 72 l sa pirolitičkim čišćenjem za održivu blistavost. Dimenzije za ugradnju: 60 x 56 x 55 cm. Energetski razred: A+.

Svojstva

Vrijeme je da uz pećnicu 700 SteamCrisp® Oven istražite snagu pare. Ona u postupak kuhanja uvodi paru što znači da se hrana priprema na nižim temperaturama i ne isušuje se. Hrana će biti zlatne, hrskave korice, a sočna iznutra.

Meku unutrašnjost i hrskavu koricu omogućit će značajka SteamCrisp
Recite zauvijek “zbogom” tradicionalnom kuhanju i upoznajte se s funkcijom SteamCrisp. Idealna za pečenje, kombinira paru i konvencionalnu toplinu radi nježnog pečenja, što znači da se jela nikad neće isušiti. Ukus i tekstura poboljšani su parom.

Pirolitičko čišćenje za održivu blistavost
Održavanje pećnice blistavom s novom funkcijom pirolitičkog čišćenja više nije teško. Sustav čišćenja zagrijava pećnicu do temperature koja ostatke hrane pretvara u pepeo. Vi samo trebate obrisati dno. Ribanje je prošlost.

Precizno pečenje s pomoću senzora za hranu
S pomoću senzora za hranu svaki put možete postići odlične rezultate. On vam omogućuje nadziranje pripreme mjerenjem temperature u središtu hrane. Obavijestit će vas kad je hrana pečena do željene temperature i zaustaviti pečenje.

Funkcionalnost nadohvat ruke. LED zaslon osjetljiv na dodir
Doživite novo iskustvo korištenja pećnice pomoću tipki osjetljivih na dodir na LED zaslonu. Živopisno sučelje omogućuje vam brz pristup i dinamičku kontrolu vremena kuhanja, temperature i ostalih mogućnosti.

Brzo i učinkovito ujednačeno kuhanje
Sustav Even Cooking pokreće cirkuliranje topline u cijeloj pećnici za ujednačeno pečenje. Sve bez potrebe za okretanjem jela. Naša tehnologija znači da se pećnica brže zagrijava štedeći vrijeme i energiju.

Tehničke karakteristike

Višefunkcijska parna pećnica
Funkcije pečenja: donji grijač, roštilj, roštilj + donji grijač, roštilj+donji grijač+ventilator, roštilj+ventilator, kružni grijač+ventilator, para+vrući zrak+donji grijač+ventilator, para+vrući zrak+ventilator
Opcija brzog zagrijavanja
Sonda za pečenje
Automatski prijedlog temperature
Sigurnosna blokada upravljačke ploče: Sigurnosno zaključavanje za zaštitu djecu sprečava slučajno uključivanje uređaja.
Plitice isporučene s pećnicom: 1 siva emajlirana plitica za kolače, 1 siva emajlirana plitica za skupljanje masnoća
Performanse
Neto veličina unutrašnjosti, l: 72
Razina buke, dB(A): 45
Ugradnja
Dimenzije za ugradnju: 600x560x550
Maksimalna priključna snaga, W: 3390
Napon, V: 220-240
Energija
Preporučena energetska klasa: A
Energetska učinkovitost: Fan-forced
Stand-by power Electrical – Top Oven: 0.99

Dodatne informacije

Težina 34,4 kg
Proizvođač