ELECTROLUX EW7F348PSE Perilica rublja

649,00 

Na zalihi

SKU: 234375 Kategorije: ,

Opis

Svojstva

Ta glatka oštrina spremna u trenu
S inovativnim sustavom SteamCare System u našoj PerfectCare 700 perilici rublja svako pranje možete završiti nježnim protokom pare čime se nabori smanjuju za jednu trećinu. Pomoć u postizanju veće glatkoće bez topline od klasičnog glačanja.

Smanjite nabore pomoću sustava SteamCare
Odjeća izlazi iz bubnja s manje nabora zahvaljujući našem SteamCare sustavu. Dodavanjem pare na kraju pranja, vlakna se opuštaju, a nabori se smanjuju za trećinu. Odjeća izgleda bolje dulje vremena, bez izlaganja visokoj temperaturi glačanja.

Učinkovito čišćenje na brzom programu i nižim temperaturama uz UniversalDose ladicu
Jedinstvena UniversalDose ladica koristi prilagođene mlaznice za vodu za omekšavanje i probijanje PODS® kapsula u ladici aktivirajući ih 60% brže u usporedbi s korištenjem u bubnju. Tako se dodatno pojačava snaga uklanjanja mrlja pri brzim jednosatnim pranjima.* Brinemo za vašu odjeću i planet.

Prilagođeno pranje garantira savršene rezultate uz SensiCare sustav
Naš SensiCare sustav automatski prilagođava postavke programa količini rublja u bubnju. Pametni senzori smanjuju utrošeno vrijeme, potrošnju vode i energije, što znači da se i male količine rublja peru precizno. Za učinkovito čišćenje bez ikakvog rizika od habanja.

Svježe oprana odjeća uz manje vode i opciju dodavanja mirisa za svježinu.
Uživajte u osjećaju upravo oprane odjeće, uz manju potrošnju vode. Osvježavanjem omiljene odjeće parom možete uštedjeti preko 40 litara vode po ciklusu, što će utjecati i na produljenje životnog vijeka odjeće. Za dodatnu svježinu samo dodajte miris.

Uklanja više od 99,99% bakterija i virusa s odjeće
Program Anti-Allergy Vapour ima certifikat Swissatesta da uklanja više od 99,99% bakterija i virusa* s odjeće. Kombiniranjem pranja na 60°C i pare, odjeća postaje higijenski čista sa smanjenom količinom alergena.

Tehničke karakteristike

Kapacitet pranja: 8 kg
Maksimalna brzina okretaja: 1400 okretaja o/min
Programi pranja: Eco 40-60, pamuk, sintetika, osjetljivo, vuna, Duvet, centrifuga/ odvodnja, ispiranje, Steam FreshScent, Steam Cashmere, sport, Anti Allergy Vapour, Rapid 20 min, MixCare 69min
Odgoda starta
Sustav ispiranja bez pjene
Sigurnosno zaključavanje za zaštitu djece
Nožice: 4 podesive nožice
Sustav zaštite od poplave
perilica rublja
Dimenzije uređaja VxŠxD (mm): 847 x 596 x 572

Dodatne informacije

Težina 76 kg
Proizvođač