Hladnjak za vino WVB1K54B24.1H (BWC60241B) Hansa

996,00 

Nema na zalihi

SKU: 1179044 Kategorije: ,

Opis

Hladnjak za vino WVB1K54B24.1H (BWC60241B) Hansa

Idealni uvjeti za vino

 • Ovlaživanje zraka

  Vinski čep koji se osušio ili izgubio čvrstoću, i vino koje je otvoreno i nije popijeno do kraja? Naravno, ovo je problem za svakog znalca. Hansa vinski ormarići opremljeni su spremnikom za vodu i ventilatorom koji pomažu u regulaciji unutarnje vlažnosti i održavaju je na optimalnoj razini. Time se sprječava oksidacija i isparavanje vina, bakterijska kontaminacija i neugodni mirisi. Vinske etikete i dalje će izgledati sjajno uz minimalan rizik od ljuštenja. Sve to jamči najkvalitetniji izgled prilikom posluživanja i ispravan okus vina.

 • Elektroničko upravljanje

  Volite li različite vrste vina i sorti grožđa? Sada možete skladištiti svoje vino u optimalnim uvjetima skladištenja. Možete čak i podesiti temperaturu skladištenja točno prema potrebama određene sorte grožđa ili stupnju starenja. Prikaz temperature prikazuje trenutnu temperaturu unutra.

 • Vrata sa UV filterom

  Hansa vinski ormarići opremljeni su vratima od tamnog stakla za zaštitu vina od previše svjetla. Svjetlost ubrzava procese zrenja i starenja, što narušava okus i buket zbog stvaranja sulfida. Rasvjeta koja se koristi u našim vitrinama ne stvara nepotrebnu toplinu koja bi mogla poremetiti željenu unutarnju temperaturu. To znači da Hansa ormarići pružaju uvjete skladištenja vina slične onima u tradicionalnim vinskim podrumima.

 • Drvene police

  Dobra boca vina zaslužuje dobre uvjete skladištenja. Police od prirodnog drveta izoliraju vibracije iz hladnjaka za vino koje bi mogle naštetiti vinu i dovesti do nakupljanja taloga.

 • Način dinamičkog hlađenja

  Ventilator radi i zaustavlja se naizmjenično radi održavanja cirkulacije zraka čak i kad se postigne željena temperatura. Time se osigurava stalna i ujednačena vlažnost i temperatura u hladnjaku te stvaraju idealni uvjeti za dugotrajno skladištenje.

Udobno korištenje

 • Okretna vrata

  Suvremeni ormar za vino izgleda sjajno, no je li ugodan za korištenje? U Hansa vinskim ormarićima uvijek možete pomaknuti vrata tako da se otvore u smjeru koji vam odgovara. Ako ste se preselili u drugu kuću ili preuredili namještaj, uvijek možete rotirati vrata kako bi odgovarala novom rasporedu interijera.

 • Alarm za visoke temperature

  Ako temperatura poraste ili padne ispod određenog raspona, oglasit će se zvučni signal i zaslon će treperiti.

 • Signal otvorenih vrata

  Ako vrata nisu dobro zatvorena, nakon 75 sekundi od trenutka otvaranja vrata, čut će se signal koji vas o tome obavještava.

Hladnjak za vino WVB1K54B24.1H (BWC60241B) Hansa – Podatci

Kapacitet: 24 boca/63 lit
Boja / Materijal: Crna / Metal
Materijal police: Drvo; broj polica: 3
Ugradbeni u element
Reverzibilna vrata
UV filler, LED rasvjeta
1 zone, drvene police
Temperatura: 5-20 °C
Energetska klasa: G, ST klimatska kl.
Potrošnja: 140 kWh/god
Dimenzije (cm): 45,5(v) x 59,5(š) x 60(d)
Težina: 28 kg
Težina sa pakiranjem: 31
Duljina kabla: 180 cm
Nivo buke: 39 dB

Ostali artikli proizvođača Hansa u našoj ponudi!
Posjetite nas na našoj Facebook stranici!

Dodatne informacije

Težina 31 kg
Proizvođač