Indukcijska ploča Samsung NZ64A3747DK/EO

769,66 € (5.799,00 kn) (769,66 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 8806092157088 Kategorije: ,

Opis

Indukcijska ploča Samsung NZ64A3747DK/EO | Indukcijska ploča za kuhanje s fleksibilnim zonama, 7.2 kW, Black

Kuhajte više zajedno

Indukcijska ploča za kuhanje Samsung NZ5000 ima fleksibilnu zonu, odnosno veliku, pravokutnu, otvorenu površinu unutar površine za kuhanje koja je posebno dizajnirana za pripremu raznih jela. Na nju možete istovremeno stavljati lonce i tave raznih oblika i veličina, a dovoljno je fleksibilna i za veće posude. Time olakšava pripremu velikih, obiteljskih objeda.

Jednostavno zagrijte pladnjeve

Funkcija za zagrijavanje tava indukcijske ploče za kuhanje Samsung NZ5000 omogućava brzo zagrijavanje posuda za kuhanje jednim jednostavnim dodirom. Umjesto ručnog podešavanja temperatura za zagrijavanje i pripremu hrane, funkcija za zagrijavanje tava odmah povećava razinu temperature na 50 sekundi za brzo zagrijavanje tave, a zatim automatski smanjuje temperaturu na umjerenu razinu (razina 9) koja se tipično koristi kod kuhanja.

Trenutačna toplina

Opcija brzog pokretanja indukcijske ploče za kuhanje Samsung NZ5000 smanjuje broj koraka i skraćuje vrijeme za početak pripreme hrane kroz trenutačnu aktivaciju velike topline. Kada je odaberete, zona kuhanja trenutačno će započeti sa zagrijavanjem hrane pri maksimalnoj razini temperature od “15”, što se zatim može postupno smanjivati. Time se rješavate uobičajenog razdoblja čekanja koje je prisutno prilikom podizanja razine snage od “0” prema gore.

Isključivanje jednim dodirom

Samsung NZ5000 indukcijska ploča ima funkciju Quick Stop, koja odmah smanjuje rizik od nezgoda. Možete odmah isključiti zone za spremanje hrane jednim dodirom prsta kako bi priprema hrane u Vašem posuđu u trenutku prestala. A ako morate izaći iz kuhinje, funkcija Quick Stop Vam jamči da to i možete učiniti.

Kontrola korak-po-korak

Indukcijska ploča za kuhanje Samsung NZ5000 donosi jednostavno korisničko sučelje koje vam pokazuje što učiniti prilikom svakog koraka, tako da možete jednostavno prilagođavati način kuhanja. Kao i kod većine sustava široke primjene, radnje uvijek imaju logičku progresiju slijeva udesno, tako da nikada nećete morati gubiti vrijeme tražeći gumbe koji će vas dovesti do sljedećeg koraka.

Intuitivna kontrola temperature

Intuitivna kontrola na Samsung NZ5000 indukcijskoj ploči omogućava Vam brzu i preciznu kontrolu temperature za Vaše kulinarske čarolije. Možete jednostavno dodirnuti LED kontrolni panel kako biste odmah odredili ili prilagodili razinu topline za svaku zonu pojedinačno. S obzirom na to da su kontrole gotovo dvostruko šire nego kod konvencionalnih kontrola, sada možete vrlo precizno zadati svoje postavke.

Sigurnija za djecu

Kako bi se povećala sigurnost kuhinje sigurnosna blokada za djecu spriječit će čak i najodlučniju djecu u aktivaciji površine za kuhanje. Jednostavnim dodirom gumba možete potpuno zaključati upravljačku ploču, onemogućavajući time hotimično ili nehotično uključivanje pećnice – čime smanjujete mogućnost da vaši maleni zadobiju opekline.

Automatizirana zaštita

Možete biti potpuno mirni zahvaljujući funkciji za sigurno isključivanje. Automatski isključuje sve zone kuhanja ako je hrana na njima ostavljena predugo ili ako nema promjene u radu nakon isteka određenog razdoblja. Stoga, ako zaboravite na hranu jer zabavljate prijatelja ili članove obitelji, smanjuju se šanse za skupe i opasne nezgode.

Učinkovita upotreba topline

Uključuje indikator preostale topline u 2. fazi, tako da možete na siguran i učinkovit način koristiti svu preostalu toplinu. Ako je zona kuhanja toplija od 45 °C, svijetlit će slovo “h” (odnosno “H” ako je temperatura iznad 60 °C) te je i dalje možete koristiti za pripremu hrane. Kad se površina ohladi do te mjere da je možete dotaknuti, indikator će se isključiti.

Indukcijska ploča Samsung NZ64A3747DK/EO | Tehnički podaci

Ploča za kuhanje: 4 EA
Neto (ŠxVxD): 600x520x56 mm

Materijali / Završeci

Instalacija vrste modela: Ugradbeno
Način kontrole: Klizni uz izravni pristup
Površina: Keramičko staklo

Total Power (Elec): 7.2 kW

Pojedinosti o tehničkim podacima

Materijali / Završeci

Instalacija vrste modela: Ugradbeno

Okvir ploče za kuhanje: Stjenke od nehrđajućeg materijala
Način kontrole: Klizni uz izravni pristup
Tip zaslona: Crveni

Snaga / Ocjene

Total Power (Elec): 7.2 kW
145mm: 1.2/2.0 kW
210mm: 2.2/3.2 kW
Flex Zone: 3.3/3.6 kW

Značajke

Zaključavanje za sigurnost djece: Da
Površina: Keramičko staklo

Ploča za kuhanje

Broj plamenika: 4 EA
Tip: Indukcija

Težina / Dimenzije

Paket (ŠxVxD): 710x582x137 mm
Izrez (V x Š x D): 560×490 mm
Neto (ŠxVxD): 600x520x56 mm
Težina (bruto): 15.5 kg
Težina (neto): 13.3
Nosivi kapacitet (20/40 stopa): 544/1139

Ostali proizvodi proizvođača Samsung u našoj ponudi!
Posjetite nas na našoj Facebook stranici!

Dodatne informacije

Težina 15,5 kg
Proizvođač

Boja