Inverterski generator A-iPOWER SC6600iED 6000W

1.669,00 

Nema na zalihi

SKU: 0901309 Kategorija:

Opis

Inverterski generatori A-iPower pružaju čistu, stabilnu i tihu energiju u manjem i lakšem paketu. Izvrstan je za vaše aktivnosti na otvorenom kao što su izleti, kampiranje, nautika, zabave na otvorenom ali i za teže uvjete poput gradilišta ili poljoprivrede gdje se traži dug i pouzdan rad odnosno gdje Vam je potrebna električna energija neovisna od električne mreže.
A-iPower najnovije inverterske tehnologije daju vam mogućnost da koristitite čistu energiju koja je jednako pouzdana kao i struja koju dobivate iz utičnica kod kuće: A-iPower Pure Sine Wave inverteri osiguravaju čistu i pouzdanu električnu energiju za sve vrste uređaja s AC motorima ali i za preciznu elektroniku kao što su televizori, tableti, prijenosna računala, digitalni satovi, električni medicinski uređaji i druga osjetljiva oprema.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE
Nazivna snaga 5500W benzin (5000W LPG)
Maksimalna snaga 6000W benzin (5500W LPG)
Napon 230V Frekvencija 50Hz
Maksimalna struja 26,1A

ELEKTRIČNI START
Napredni modeli A-iPowera sposobni su pomoću električnog pokretača: pokrenuti generator samo pritiskom na tipku START.

DIGITALNI DISPLEJ
Digitalni zaslon visokog kontrasta čitljiv čak i po sunčanom danu: snaga, frekvencija, razina goriva, nizak nivo ulja, sati rada

POUZDANI MOTORI
Svi motori su visokotehnološki čime čine generatore električne energije pouzdanim, laganim i kompaktnim. Idealno uravnotežen uz maksimalnu izlaznu snagu uz niske vibracije.

ALTERNATOR
Visokoučinkoviti alternatori bez četkica sa 100% bakrenim zavojnicama niskog otpora i stabilnim trajnim magnetima osiguravaju optimalnu transformaciju energije s minimalnim gubicima snage.

ULTRA TIHO I KOMPAKTNO
Visokokvalitetna plastična kutija s učinkovitom zvučnom izolacijom osigurava tihu i udobnu upotrebu, a ručka na vrhu omogućuje jednostavno premještanje vašeg inverterskog generatora.

SIGURNOST I UDOBNOST RADA
Inverterski generatori kao i svi AiPower proizvodi imaju napredne sigurnosne funkcije koje sprječavaju oštećenje vašeg generatora i priključenih električnih uređaja: isključenje s niskim uljem, elektroničko preopterećenje, kratki spoj i zaštita od visoke temperature.

DALJINSKO UPRAVLJANJE
Kontrola snage u potpunosti je u vašim rukama! S daljinskim upravljačem koji radi do 50 metara, možete kontrolirati i držati generator podalje od kampiranja i uživati u tišini.

ECO MOD
Ako je potrošnja energije manja od 50% nazivne snage generatora, bolje koristite funkciju ECO MODE: dok radite i koristite električne uređaje. Za to vrijeme kontroler pametnog invertera kontinuirano prati opterećenje, podešava optimalnu brzinu motora i štedi gorivo bez ikakvog utjecaja na kvalitetu energije.

PARALELNI SPOJ
Spojite drugi A-iPower inverterski generator i koristite poseban paralelni priključni priključak: dva invertera
automatski prelazi na sinkronizam i dobivate snažniju jednofaznu mrežu s jednim sinusnim valom. Inteligentni algoritam kontrolira izlaz svakog generatora i redistribuira energiju na najbolji način za postizanje veće učinkovitosti i niske potrošnje goriva.

TELESKOPSKE RUČKE I KOTAČI
Kompaktni generatori već imaju teleskopsku ručku i kotače za lak i udoban transport.

ČISTI SINUSNI VAL INVERTERA
Što je čisti sinusni val?
Izlazni napon pretvarača čistog sinusnog vala je točno u obliku sinusnog vala, a frekvencija je točno 50 Hz.
Jedan od parametara koji karakterizira čisti sinusni val je THD: totalno harmonično izobličenje je izobličenje valnog oblika čistog sinusnog napona koji dovodi do smetnji i utječe na osjetljive uređaje.
Svi A-iPower inverterski generatori imaju čisti sinusni izlaz različitih kapaciteta za opskrbu SVIH vrsta čak i osjetljivih uređaja s THD manjim od 3%.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Proizvođač A-iPower
Brend A-iPower
Paralelni izlaz Yes
Razina buke dB(A)7m 63
ATS funkcija Ne Digitalni displej Da
Utičnice 230V/16A x 1 + 2P+T CEE 230V 32A x 1
Auto utičnica Ne
ECO gas Da
Daljinsko upravljanje Da
Gašenje kod niske razine ulja Da
Zaštita od preopterećenja Da
Težina (transportna/neto) 66/59,3kg
Dimenzije (DxŠxV) 640x480x450 mm
Maksimalna snaga (kW) Benzin/LPG 6,0 / 5,5
Nazivna snaga (kW)
5,5 / 5,0 Napon / Frekvencija 230V/50Hz
Vrsta motora / Zapremina motora
OHV / 322CC Tip motora SV230
Preporučeno ulje
SAE10W – 30 Zapremina spremnika za gorivo 13,5L
Način pokretanja
Električni start / Start na potez Komplet za održavanje* Ulje i lijevak, paralelne linije*
Klasa zaštite
IP23 Indikator ulja Da
USB / Upaljač utičnica
5V / 12V Priprema za paralelni rad Da
Autonomija rada (sati)
100% teret 4,5 sati; 50% teret 9.8 sati

Dodatne informacije

Težina 66 kg
Proizvođač