Powertraveller SPORT 25 POWER PACK

49,00 

SKU: PTL-SPT001 Kategorija:

Opis

Powertraveller Sport 25 Power Pack je lagani, ali robusni agregat s litijskom baterijom od 6700 mAh.

Što Powertraveller Sport 25 Power Pack može puniti?

Tablet – 1/2 do 1 puta
Pametni telefon – 1 do 3 puta
GPS – 1 do 2 puta
Akcijska kamera – 3 do 4 puta
Pametni sat – 10 do 12 puta

Ovaj uređaj je kompaktno i izdržljivo rješenje za napajanje vaših uređaja na putovanjima i avanturama.

Sposoban za punjenje gotovo bilo kojeg elektroničkog uređaja od 5 V, uključujući pametne telefone, GPS, GoPro, pametne satove i još mnogo toga, Powertraveller Sport 25 Power Pack izrađen je od izdržljivih, robusnih materijala i ima ocjenu IP67, što znači da je potpuno zaštićen od prašine i može se uroniti na dubinu od 1 m statične vode do 30 minuta – savršeno kada ste vani i borite se s nepogodama.

Powertraveller Sport 25 Power Pack ima integriranu svjetiljku od 150 lumena koja također ima SOS način rada ako vas uhvati hitna situacija, a sa samo 187 g savršena je za stavljanje u ruksak kako bi vaši uređaji bili napunjeni.

Veleposlanik Powertravellera i sportaš Red Bulla, Aaron Durogati je profesionalni pilot paraglidinga koji se pretvara u progresivnog pustolovnog sportaša. Aaron se oslanja na proizvode Powertraveller kako bi njegovi osnovni uređaji bili napunjeni.

Ako tražite čvrst, ali kompaktan prijenosni punjač, ​​ne tražite dalje od Sport 25 power pack-a. Izrađen od izdržljivih, robusnih materijala, također je otporan na vodu i prašinu prema ocjeni IP67, a ergonomski dizajn savršen je za džepove.

• Napajanje sa 6700mAh/24,8Wh
• Robustan dizajn, IP67 ocjena (otporan na prašinu, vodootporan)
• Integrirana svjetiljka od 150 lumena sa SOS postavkama
• 1x USB ulaz/izlaz: 5V/3A Max
• 1x USB izlaz: 5V/2,4A Quick Charge
• 4 LED indikatora napunjenosti baterije
• Težina: 187 g
• Veličina: 105 mm x 50 mm x 30 mm

1 x Sport 25 Power Pack
1 x USB-C na USB kabel (1 m)
1 x ženski USB-C na muški mikro USB adapter

Powertraveller SPORT 25 POWER PACK je višenamjenski uređaj koji kombinira funkciju powerbanka i vanjske svjetiljke u jednom kompaktnom paketu. Ovaj praktičan gadget je idealan suputnik za avanture na otvorenom, kampiranje ili putovanja.

SPORT 25 POWER PACK ima kapacitet baterije od 6700 mAh, što je dovoljno za punjenje vaših mobilnih uređaja poput pametnih telefona, tableta ili GPS-a. Opremljen je USB izlazom koji podržava brzo punjenje, tako da možete napuniti svoje uređaje u kratkom vremenu. Osim toga, ima i integriranu svjetiljku koja može poslužiti kao izvor svjetlosti u uvjetima slabog osvjetljenja ili u hitnim situacijama.

Jedna od ključnih značajki Powertraveller SPORT 25 POWER PACK-a je njegova izdržljivost i otpornost na vanjske uvjete. Ovaj uređaj je dizajniran za korištenje na otvorenom, tako da je vodootporan i otporan na udarce. Bez obzira na vremenske uvjete ili terenske izazove, možete se osloniti na SPORT 25 POWER PACK da vam pruži pouzdano napajanje i svjetlost.

Ovaj powerbank je iznimno prijenosan i lagani dizajn, što ga čini idealnim za nošenje u vašem ruksaku, džepu ili torbi. Tako ćete uvijek imati rezervno napajanje pri ruci kad vam zatreba.

Powertraveller je priznati brand poznat po svojim kvalitetnim proizvodima za napajanje na otvorenom. Njihov uređaj SPORT 25 POWER PACK nije iznimka. Iako malen, ovaj uređaj je pažljivo izrađen kako bi pružio izvrsne performanse i dugotrajnost. Možete se osloniti na njegovu pouzdanost u svim vašim avanturama.

Ukratko, Powertraveller SPORT 25 POWER PACK je praktičan i izdržljiv uređaj koji kombinira powerbank i vanjsku svjetiljku. Bez obzira jeste li na putovanju, kampiranju ili se nalazite u hitnim situacijama, ovaj uređaj će vam pružiti pouzdano napajanje i svjetlost. Budite spremni za sve što vam avanture na otvorenom donose uz SPORT 25 POWER PACK.

Naručite još danas na Energy2Store.hr i uživajte u benefitima Powertraveller SPORT 25 powerbank-a.

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg