Solarni balkonski set Zendure SolarFlow – Smart PV Hub + Baterija 960Wh

1.429,00 

SKU: 12044 Kategorija:

Opis

KAKO DJELUJE SOLARFLOW?
DAN
Tijekom dana, energija koju generiraju solarni paneli teče kroz PV-Hub i pretvara se u izmjeničnu struju pomoću mikroinvertera za napajanje vaših kućanskih aparata. Višak energije inteligentno se pohranjuje u punjive baterije za noćnu upotrebu*, čime se štedi do 32% vaš godišnji račun za struju.* Pametna kontrola protoka osigurava učinkovito pohranjivanje viška energije tijekom dana, a PV hub (s podesivim rasponom od 100W do 1200W) prema zadanim postavkama dovodi 600W do mikroinvertera, u potpunosti pokrivajući zahtjeve za napajanjem tijekom vršnih razdoblja.

NOĆ
Noću, višak energije pohranjen u baterijama (proširivo do 3840 Wh s 4 baterije) nastavlja napajati većinu vaših kućanskih aparata: od kućanskih predmeta visoke snage poput klima uređaja, hladnjaka do uređaja niske snage poput WiFi usmjerivača, svjetiljki, prijenosna računala i više.

Uštedite na godišnjem računu za struju do 438 €

Elektrana na balkonu u prosjeku proizvodi oko 3 kWh električne energije dnevno, a prosječno kućanstvo u Njemačkoj troši oko 3500 kWh godišnje, što može uštedjeti 438 € godišnje (0,4 € po kWh) – to odgovara otprilike trećini (32% ) godišnjeg računa za električnu energiju.

(Izvor: https://ertragsrechner.de; https://www.bundesregierung.de)

Kompatibilan s 99% svih balkonskih elektrana
S univerzalnim dizajnom crijeva MC4, balkonska elektrana SolarFlow sa spremnikom može biti kompatibilna s 99% solarnih panela i mikroinvertera uključujući popularne marke kao što su Hoymiles, DEYE. Ova besprijekorna integracija štedi vam vrijeme i novac na promjenama strujnog kruga koji ne samo da se glatko spajaju u svim smjerovima sa solarnim pločama. već su također prikladni za mikroinvertere.

10 godina jamstva na LifePO4 baterije
SolarFlow, balkonska elektrana sa spremištem, dizajnirana je za iznimne performanse i izdržljivost. Naša napredna tehnologija i visokokvalitetni materijali osiguravaju da se možete pouzdati u SolarFlow godinama koje dolaze. A uz dodatno 10-godišnje jamstvo i profesionalnu korisničku podršku, možete biti mirni znajući da smo tu za vas.

Vodootporna zaštita IP65
Kao i uvijek, ostanite zaštićeni. Sigurnost nam je uvijek na prvom mjestu. SolarFlow, balkonska elektrana sa spremištem, opremljena je posebno robusnom metalnom površinom i vodonepropušnošću IP65, koja nudi potpunu zaštitu od prašine i vode. Može zadržati idealno životno okruženje iznutra.

Jednostavna samoinstalacija
SolarFlow se lako samostalno instalira sa samo jednom utičnicom, što ga čini jednostavnim za postavljanje i premještanje. Osim toga, balkonska elektrana sa spremištem podržava do 4 baterijska modula povezana s vašim energetskim potrebama. Možete ga instalirati sami i izbjeći dodatne naknade za instalaciju. Sve navedeno rezultira brzom, besplatnom i jednostavnom instalacijom, što je od vitalnog značenja za brojne stambene jedinice.

Težina: 16,2 kg
Dimenzije: 36,3 × 24,6 × 6,4 cm
Proizvođač: Zendure
Snaga: 1200W
Kapacitet: 960Wh x 4 = 3840 Wh (maksimalno uz 4 baterije)
Ciklus baterije: 3000+ (100%)
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Dvostruki MPPT s 400W * 2 Solar
Izlazi: Maksimalno 1200W prema mikroinverteru
Wi-Fi: Da
Bluetooth: Da
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 10 godina (na LiFePO4 bateriju)

Dodatne informacije

Težina 16,2 kg
Proizvođač