Ugradbena pećnica Samsung NV75N7677RS/EO

1.220,92 € (9.199,00 kn) (1.220,92 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 8801643182793 Kategorije: ,

Opis

Ugradbena pećnica Samsung NV75N7677RS/EO | NV7000N Električna pećnica s fleksibilnim vratima, 75l. Silver

Jedna fleksibilna vrata. Otvaraju se u dva smjera | Fleksibilna vrata

Uživajte u potpunoj fleksibilnosti kuhanja različitih jela zahvaljujući fleksibilnim vratima. Otvorite gornju polovicu za upotrebu gornje zone za pripremu manjih obroka. Također, s lakoćom pristupite gornjoj zoni dok kuhate različita jela bez gubitka topline u donjoj zoni. Ili možete otvoriti čitava vrata prilikom upotrebe cijele pećnice.

Smanjite gubitak topline otvaranjem samo jedne polovice pećnice | Dual Cook Flex™

Uštedite značajnu količinu energije i vremena pripremajući svoja jela. Upotreba samo gornje zone pećnice znači da vrijeme potrebno za pripremu hrane možete smanjiti za 22%, te pritom potrošiti do čak 20%* manje električne energije u usporedbi s načinom pripreme u kojem zagrijavate cijelu pećnicu.

* Ukupna potrošnja energije smanjena za 20,8% i vrijeme kuhanja smanjeno za 21,8% u skladu s rezultatima internog ispitivanja na temelju testnog protokola IEC- 60350 (male torte, konvekcija 155 °C, u usporedbi s cijelim odjeljkom). ** Stvarna ušteda ovisi o onome što se kuha, upotrebi i drugim čimbenicima.

Lakše i intuitivno kuhanje | Intuitivni Smart Cooking sadržaji

Vodič za kuhanje preporučuje Vam optimalan način kuhanja nekog jela, čak i za istovremeno kuhanje u gornjoj i donjoj zoni. Opcija Moj recept omogućuje Vam spremanje Vašeg načina pripreme jela, tako da ih s lakoćom možete ponovno pripremati. Zbirka recepata sprema recepte tako da im uvijek iznova možete lako pristupiti.

* Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje. Potrebna je Wi-Fi veza.

Jednostavna lakoća upravljanja bilo kada i bilo gdje | Wi-Fi veza

Učinite više uz Wi-Fi vezu. Jednostavno upravljanje i nadzor rada pećnice bilo kada i bilo gdje uz upotrebu aplikacije*. Možete prethodno zagrijati pećnicu ili ju isključiti. Možete i provjeriti i prilagoditi temperaturu i vrijeme kuhanja, ili brzo odabrati prethodno programirane postavke, zahvaljujući Auto Cook funkciji automatskog kuhanja. A pomaže Vam i u ispravljanju pogrešaka!

* Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje. Potrebna je Wi-Fi veza.

Ostaje savršeno čista – bez ribanja | Katalitičko čišćenje

Unutrašnjost Vaše pećnice održite urednom i čistom bez trošenja vremena i energije na ribanje ili upotrebu skupih sredstava za čišćenje. Sustav katalitičkog čišćenja zagrijava unutrašnjost pećnice kako bi toplinom rastvorio bilo kakve ostatke masti ili taloga preostale nakon kuhanja. Cijela unutrašnjost pećnice ostaje besprijekorno čista a na Vama je samo da brisanjem odstranite ostatke pepela.

* Prikazana slika može se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Kuhajte mnogo više i znatno veća jela | Veliki kapacitet od 75 L

Stvarajte više većih jela uz pećnicu s golemim kapacitetom od 75 L. Otvara više mogućnosti za kuhanje kod kuće. Zajedno možete pripremiti mnogo različite hrane, primjerice sve što Vam je potrebno za zabavu. Može i bez problema smjestiti veće namirnice, kao što je velika purica, za obiteljska okupljanja.

Izvanredna energetska učinkovitost štedi novac | Energetska učinkovitost A+ razreda

Učinite svoj dom energetski učinkovitijim i smanjite račune za struju. Možete upotrebljavati čitavu pećnicu i još uvijek uživati u izuzetnoj energetskoj učinkovitosti nazivne snage razreda A+ uz uobičajeni način rada Eco. No i dalje će Vam na usluzi biti praktičnost jako velikog i fleksibilnog prostora u pećnici.

Besprijekorno lako punjenje i pražnjenje tava |Teleskopska rešetka

Stavljajte hranu u pećnicu i vadite je iz nje znatno lakše. Teleskopska rešetka glatko klizi unutra i van gotovo bez napora, čak i ako koristite velike ili teške tave. Nastaje mnogo manje trenja, pa je punjenje i pražnjenje osjetno jednostavnije. Možete i podlijevati, okretati i začiniti svoju hranu bez prolijevanja.

Veća praktičnost. Profesionalni rezultati.

Ostali proizvodi proizvođača Samsung u našoj ponudi!
Posjetite nas na našoj Facebook stranici!

Dodatne informacije

Težina 49 kg
Proizvođač

Vrsta