Ugradbena retro pećnica Hansa BOEW68269 bež

411,00 

SKU: 55855 Kategorije: ,

Opis

Ugradbena retro pećnica Hansa BOEW68269 bež; Programmer Type TR
Električna pećnica sa 9 funkcija.

Čišćenje parom.

Zahvaljujući super glatkoj strukturi emajla, čišćenje je brzo, jednostavno i učinkovito. Dovoljno je uliti pola litre vode u posudu za pečenje, staviti je u pećnicu, postaviti temperaturu na 50 ° C, uobičajeni način rada i vrijeme na 30 minuta ili uliti vodu i aktivirati funkciju čišćenja na zaslonu. Nakon što para prođe i omekša zaprljane dijelove stjenke pećnice, sve to možete obrisati vlažnom krpom ili spužvom kako biste dobili sjajnu površinu bez prljavštine.

Cool Front (3 stakla)

Jeste li ikada opekli ruke tako što ste slučajno dodirnuli vrata pećnice? Sa Hansa štednjakom u Vašem domu, to se više neće dogoditi. Vrata pećnice opremljene su troslojnim staklom – unutrašnji sloj odvija vrućinu, sprječavajući da se vanjski zagrije. Učinite kuhinju sigurnom za sve članove svog kućanstva.

Rotisserie

Tko ne uživa u ukusno hrskavim jelima? S funkcijom Electric rotisserie možete ih pripremiti kad god želite. Rotisserie osigurava da je jelo ravnomjerno pečeno na žaru, što ga čini ukusno zapečenim sa svih strana. Lizanje prstiju dobro!

Zagrijavanje za 4 minute – Jeste li stalno u žurbi i za ništa nemate vremena? Ova funkcija omogućava Vam da brzo zagrijete pećnicu do željene temperature. Aktiviranjem prstenastog i donjeg grijača, ili super roštilja s ventilatorom, ova funkcija koristi punu snagu pećnice za brzo postizanje željene temperature. Pećnica se može uključiti neposredno prije nego što u nju stavite jelo, i možete biti sigurni da ćete na vrijeme stići sve!

Odmrzavanje – Trebate li pripremiti jelo, no meso je zaleđeno? Nema problema! Stavite ga u pećnicu i aktivirajte funkciju za odmrzavanje. Meso će biti spremno za tren!

Dodaci:
konvekcija; brzo zagrijavanje; odmrzavanje; side racks; lakočisteći emajl;
broj stakala na vratima 3; ventilator, recepti na vratima
Kapacitet pećnice: 62 l;
Energetski razred: A;
Dimenzije: 595 x 595 x 575 mm;

Ostali artikli proizvođača Hansa u našoj ponudi!
Posjetite nas na našoj Facebook stranici!

Dodatne informacije

Težina 35 kg
Proizvođač

Energetska klasa

Vrsta