Xtorm Rugged Power Bank 20.000 – prijenosni punjač

99,00 

SKU: XR102 Kategorija:

Opis

Xtorm Rugged Power Bank 20.000 je izdržljiva prijenosna baterija i ultimativni gadget za preživljavanje koji će vas pratiti tijekom vaših avantura na otvorenom. Omogućuje vam brzo punjenje vaših mobilnih uređaja, tableta, prijenosnih računala i ostalih elektroničkih uređaja, bez obzira gdje se nalazili.

Glavne karakteristike uređaja su:

  • Unutarnja baterija od 20.000 mAh
  • Puni 4 uređaja istovremeno
  • Integrirana svjetiljka

Robustan Power Bank 20.000 mAh
Xtorm Rugged Power Bank 20.000 je ultimativni gadget za preživljavanje koji će vas održati tijekom vaših avantura na otvorenom. Omogućuje vam brzo i brzo punjenje mobilnih uređaja, gdje god se nalazili.

IP65 vodootporan
Ovaj power bank je dizajniran i testiran da bude IP65 vodootporan, što znači da ne morate brinuti o nepredvidivim vremenskim prilikama ili slučajnom ispuštanju power bank-a u plitku vodu. Savršen za svaku situaciju kada istražujete vani!

Napunite svoj telefon 5x
Neka vas kompaktni dizajn ne zavara, ovaj prijenosni punjač ima snažnu bateriju od 20.000 mAh koja je dovoljno velika da napunite svoj telefon do 5x.

Brzo napunite bilo koji uređaj
Power Bank ima USB-C Power Delivery priključak s 30 W in-/output, kao i dva obična USB priključka s Quick Charge 3.0. To znači da možete brzo napuniti gotovo svaki pametni telefon – Android uređaje, kao i Apple iPhone. Čak se i sam power bank može potpuno napuniti za samo 3,5 sata!

Snažna integrirana svjetiljka
Imati snažnu svjetiljku integriranu u power bank znači da uvijek imate svjetiljku za hitne slučajeve pri ruci kada vam je potrebna.

Serija: Xtreme serija
Kapacitet: 20000 mAh
Snaga: 30 W
Duljina: 24 cm
Širina: 12 cm
Visina: 3 cm
Težina: 680 g
Vrsta unosa: USB-C PD
Vrsta izlaza: USB-A brzo punjenje 3.0, USB-C PD, USB-C
Broj izlaza: 4
Materijal: ABS, PC
Otporan na vodu: IP65
Vrijeme punjenja telefona: 8.0
Vrijeme punjenja baterij:e 3,5 h
Svjetiljka: Da

Xtorm Power Bank Rugged 20000 mAh iz Xtreme serije je izdržljivi i snažni prijenosni punjač koji vam omogućuje da ostanete napajani čak i u najizazovnijim uvjetima. Sa svojim visokim kapacitetom, robusnom konstrukcijom i naprednim značajkama, ovaj power bank je idealan za avanture na otvorenom, ekstremne sportove i rad na terenu.

Glavna karakteristika ovog uređaja je njegov kapacitet od 20000 mAh, što ga čini sposobnim za višestruko punjenje različitih uređaja poput pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i drugih elektroničkih uređaja. Ovo je izuzetno korisno kada se nalazite daleko od utičnica ili kada ste u situacijama s ograničenim pristupom električnoj energiji.

Xtorm Power Bank Rugged ima izdržljivu konstrukciju koja je otporna na udarce, prašinu i vodu (IP66 certifikat). To znači da će se power bank moći nositi s raznim ekstremnim uvjetima i izdržati udarce, padove ili prašinu koju može izazvati aktivnosti na otvorenom. Bez obzira jeste li na planinarenju, bicikliranju ili na radnom zadatku na terenu, Xtorm Power Bank Rugged 20.000 će vam pružiti pouzdan izvor napajanja.

Ovaj power bank također dolazi s nekoliko korisnih značajki, kao što je mogućnost brzog punjenja (Quick Charge) koja omogućuje brže punjenje vaših uređaja. Također ima dvostruki USB izlaz, što vam omogućuje da istovremeno punite dva uređaja. Uz to, ima i LED indikatore koji prikazuju preostalu snagu baterije, tako da uvijek možete znati koliko napunjenosti vam preostaje.

Kompaktan dizajn XR102 omogućuje lako nošenje i praktičnost. Bez obzira jeste li u pokretu ili na avanturi, ovaj power bank će se lako smjestiti u vašu torbu, ruksak ili džep, pružajući vam napajanje kad god vam zatreba.

Ukratko, Xtorm Power Bank Rugged 20000 mAh Xtreme serija je snažan i izdržljiv prijenosni punjač koji vam pruža pouzdan izvor napajanja u ekstremnim uvjetima. S visokim kapacitetom, otpornošću na udarce i prašinu, kao i brzim punjenjem, XR102 je savršen suputnik za sve vaše avanture na otvorenom i zahtjevne situacije.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg