Xtorm Xtreme USB to USB-C cable 1,5m

22,95 

SKU: CXX004 Kategorija:

Opis

Ovi ultra-snažni Xtorm kabeli napravljeni su da traju – i nude doživotno jamstvo. Svaki detalj dizajniran je da izdrži habanje uzrokovano intenzivnom uporabom. Može izdržati 100.000x savijanja i testiran je na vuču da izdrži do 100 kg!

Ojačani materijali
33% aluminija
54% najlonska pletenica
13% DuPont™ Kevlar® vlakana

XFLEX tehnologija otporna na savijanje
Xtorm Xtreme kabeli dizajnirani su i projektirani da mogu izdržati više od 100.000x savijanja. To je omogućeno zahvaljujući kombinaciji značajki, nazvanoj XFLEX.

XFLEX kombinira posebno dizajniran konektor s pletenim najlonskim kabelom i ojačanom jezgrom, čineći kabel fleksibilnim i iznimno čvrstim.

Doživotna garancija
Xtorm Xtreme kabeli napravljeni su da budu otporni na život. Njihov jedinstveni XFLEX ojačani dizajn temeljito je ispitan i dokazano je iznimno izdržljiv. Ove nam kvalitete omogućuju da ponudimo doživotno jamstvo* na sve Xtorm Xtreme kabele.

Ovaj kabel je napravljen kako bi zadovoljio potrebe korisnika koji trebaju pouzdan i kvalitetan USB-C kabel za punjenje svojih uređaja.

Prijevremeno trošenje baterije je jedan od najčešćih problema s kojim se suočavaju korisnici mobilnih uređaja danas. Srećom, postoje jednostavni načini kako produžiti životni vijek baterije, a jedan od njih je upotreba kvalitetnog punjača i kabela. Xtorm Xtreme USB-C kabel je izvrstan izbor za sve koji traže pouzdan i izdržljiv kabel za povezivanje svojih uređaja.

Ovaj kabel ima duljinu od 1,5 metara što omogućava praktičnu upotrebu bez ograničenja prostora. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i trganje, te će trajati mnogo dulje od običnih kabela koji se brzo kvare i lako se oštećuju. Crno-narančasta boja kabela daje mu sportski i moderni izgled, što će se svidjeti korisnicima koji traže kabel koji se uklapa u njihov životni stil.

Osim svoje izdržljivosti, Xtorm Xtreme USB-C kabel također pruža brz i pouzdan prijenos podataka i punjenje za sve uređaje koji imaju USB-C priključak, uključujući mobilne telefone, tablete, prijenosna računala, televizore i druge uređaje. Ovo je neophodan dodatak za sve koji žele brzu i pouzdanu vezu između svojih uređaja, bez obzira radi li se o prijenosu datoteka ili punjenju baterije.

Ukratko, ako tražite kabel za povezivanje svojih uređaja koji će trajati dulje, pružiti brzi i pouzdani prijenos podataka i punjenje, te izgledati moderno i sportski, Xtorm Xtreme USB-C kabel je izvrstan izbor.

Serija Xtreme kabeli
Duljina 150 cm
Težina 62 g
Materijal Aluminij, najlonska pletenica, PVC, kevlar

Xtorm USB to USB-C Cable je kabel visoke kvalitete, idealan za povezivanje USB uređaja s USB-C priključkom. Ovaj kabel duljine 1.5 metra omogućuje vam praktično i sigurno povezivanje i prijenos podataka između različitih uređaja.

Xtorm USB to USB-C Cable je pouzdan i praktičan kabel koji će vam omogućiti brz i siguran prijenos podataka i punjenje vaših USB-C uređaja. Bilo da ga koristite kod kuće, na poslu ili dok putujete, ovaj kabel će zadovoljiti vaše potrebe za povezivanjem i napajanjem uređaja.

Glavna karakteristika ovog kabla je njegova pouzdanost i izdržljivost. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na habanje. Pruža stabilan prijenos podataka i brzo punjenje.

Xtorm je renomirani brand koji je poznat po svojim visokokvalitetnim proizvodima. Njihovi kabeli su pažljivo dizajnirani i testirani kako bi osigurali izvrsnu performansu i kompatibilnost s različitim uređajima.

Kabel dolazi u privlačnom pakiranju koje pruža zaštitu tijekom transporta i skladištenja. Pakiranje sadrži jasne informacije o specifikacijama proizvoda, što olakšava odabir pravog kabla za vaše potrebe.

Dodatne informacije

Proizvođač