Vrtić Andrijaševci

Vrtić Andrijaševci

Dječji vrtić mjesto je gdje djeca provode svoje prve godine života, potiče se njihov razvoj i komunikacija te ih se priprema za odlazak u osnovnu školu. Ono je okruženje u kojem djeca borave i provode vrijeme učeći i igrajući se, stoga je važno da je prostor prilagođen dječjem uzrastu, od visine namještaja do boje istoga.

Ormarići za pohranu odjeće i obuće kao i ormarići i police za pohranu knjiga i igračaka izrađeni su od iverice na koju je nalijepljena melaminska folija u veselim i razigranim pastelnim bojama, u kombinaciji sa istom u boji bukve. Šarolike ručkice su plastične te imitiraju oblik mrlje.

Drvena konstrukcija dječjih stolica izrađena je od savinutog špera a obojena je bezbojnim lakom, upotpunjena je sjedalom i naslonom izrađenima od furnirskog opreska debljine 8 mm u boji bukve. Stolovi su promjenjive visine te su otporni na mrlje i ogrebotine; izrađeni su od iverice u bijeloj boji, obrubljeni su zaobljenom keder trakom u pastelnim bojama. Metalne noge promjera su ∅ 60 mm učvršćene na čeličnu konstrukciju koja je pričvršćena na donju ploču stola čije dno ima protukliznu zaštitu.