Dostava i načini plaćanja za webshop

Početna stranicaDostava i načini plaćanja za webshop

Nakon potvrde narudžbe plaćanja prilikom preuzimanja (pouzećem) ili vidljive uplate Akord d.o.o. obvezuje se u roku 1 radnog dana (24 sata), odnosno u roku koji je naznačen na ponudi po kojoj ste izvršili plaćanje, isporučiti na dostavu sve naručene i plaćene proizvode.

Ukoliko Akord d.o.o. iz nekog razloga nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode, pravovremeno će kontaktirati kupca i ovisno o njegovoj želji dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe.

U slučaju da zbog nepredviđenih razloga (više sile ili slično) prodavatelj ne bude u mogućnosti isporučiti plaćene proizvode, Akord d.o.o. se obvezuje kupcu izvršiti povrat uplaćenih sredstava u roku 2 radna dana.
Dostava se obavlja svakim radnim danom te se kupljena roba na željenu adresu za područje kopnene Hrvatske izvršava u roku 2 radna dana, dok se dostava na otoke koji nisu mostom povezani s kopnom vrši 2-3 puta tjedno ovisno o kurirskoj službi za dostavu.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.
Za dostavu se naplaćuje minimalna naknada za cijelu Republiku Hrvatsku.

Trošak dostave obračunava se nakon dodavanja proizvoda u košaricu i odabirom adrese dostave, a sve prije narudžbe.

Cijena ovisi o zoni dostave te težini i dimenzijama pošiljke.

Dostava se vrši samo na područje Republike Hrvatske.