+385 32 638776
logo1
O nama

Bok, mi smo Akord


Naša tvrtka je malo poduzeće koje se bavi kako trgovinom tako i proizvodnjom i dizajniranjem namještaja po mjeri ( kuhinje, spavaće i dječije sobe, uredski namještaj, stolovi i stolići, ugradbeni ormari…..), te uslužnim rezanjem pločastih iverala.

o nama
o nama
nes
moderna tehnologija

Moderna tehnologija

Adresa

Dostava i ugradnja

Pogledajte naš promo video!

I upoznajte nas bolje

Iskustvo

Dvadeset godina radimo na području izrade dizajna namještaja po mjeri te drugih usluga kao kantiranje, rezanje i optimiranje pločastih materijal.

Kvaliteta

Ulažemo velike napore kako bi krajni proizvod bio kvalitetan, na taj način vrednujemo i jačamo povjerenje klijenata koji su nam se obratili, time dižemo vrijednost i kvalitetu same tvrtke.

Posebni projekti

Imali smo čast voditi različite tipove projekata, opremanje nogometnih klubova, domova kulture, poslovnih zgrada.

Elegantan dizajn

U izradi namještaja i kuhinja imamo elegantne dizajne na koje se ponosimo.

Materijali

U proizvodnji i prodaji koristimo kvalitetne materijale od naših pouzdanih i jakih brendova kao što je KAINDL.

Cilj

Cilj nam je osvojiti i konkurirati na sve zahtjevnijem tržištu kućanskih i poslovnih interijera ali i drugih proizvoda. Iz činjenice kako sa svojim projektima i proizvodima pridodajemo vrijednost i kvalitetu, svakako nas čini korakom bliže cilju.

Moderna tehnologija i edukacije

Uz brzi rast tehnologije i sufinanciranjem iz fondova europske unije, uspjeli smo dobiti nove strojeve koje omogućuje proširenje tvrtke, bolju kvalitetu izrada i izvođenje usluga. Uz sve najnovije tehnologije, bitno je da educiramo naše djelatnike kako da krajni rezultat bude vrhunski i kvalitetan.

moderna tehnologija
Skladište

Imamo veliko skladište različitih materijala sa kojima i na kojima radimo. Od sirovih materijala do gotovih dijelova i proizvoda koji su spremni za obradu i prodaju. Kod narudžbe namještaja po mjeri, pridobavljaju se potrebni materijali koji se pritom šalju u pogon i obradu

skladiste
Proizvodnja

U proizvodnji obavljamo glavne djelatnosti naše tvrtke. Radimo po narudžbi namještaja po mjeri odnosno kuhinja, raznih vrsti kantiranja, optimiranja i rezanja pločastih materijala te drugih usluga među kojima su i izrade aluminijskih ograda i komarnika. Kada je proizvod gotov šaljemo ga klijentu ili ga postavljamo u našem izložbenom prostoru.

proizvodnja
Showroom

U našem izložbenom prostoru ćete naći neke od naših primjera kakvih kuhinja radimo te drugih namještaja i proizvoda koje biste željeli imati u svom domu. Namještaj radimo po mjeri i željama klijenta uz koju vršimo dostavu i instalaciju.

showroom
Trgovina

U ponudi imamo različite proizvode namjenjene za rad na fizičkim poslovima obrade, popravljanja, postavljanja, bušenja i sličnog. U ponudi se nalaze i razni dijelovi, električne komponente, slavine, boje i lakovi, lampe, namještaji, bijela tehnika..

Trgovina
akord-logo-bijeli

Zajedno gradimo ljepši dom

Vaš osmijeh u  novom domu – neprocjenjivo

Posjetite nas na lokaciji u ulici Veliki kraj 131. 32270 Županja te provjerite što nam je novo u ponudi

Kontaktirajte nas , tu smo da Vam omogućimo najbolju uslugu i konačni proizvod

Tvrtka Akord je organizirana da ima proizvodnju kuhinja i namještaja, razne usluge te trgovina gotovih namještaja, alata i građevinskih materijala

Testimonials

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Iste natus error sit voluptatem accusan tium natus error sit volu ptatem accusantium unde omnis. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus errorsit voluptatem accusantium. Sed ut perspiciatis un.

a
Samuel Jones
Web Designer

Iste natus error sit voluptatem accusan tium natus error sit volu ptatem accusantium unde omnis. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus errorsit voluptatem accusantium. Sed ut perspiciatis un.

a
Samuel Jones
Web Designer