Prikazujemo 1–12 od 967 rezultata

Bijela tehnika – širok izbor svega što vam treba za vaš dom.

U ponudi kategorije “Bijela tehnika” imamo: hladnjake, zamrzivače, perilice i sušilice za rublje, perilice za suđe, štednjake, pećnice, nape, klima uređaje, ploče za kuhanje kao i male kućanske aparate; mikseri, aparati za kavu, aparate za vakumiranje i slično.

Danas je gotovo nemoguće zamisliti dom bez bijele tehnike. Ona se dijeli na četiri kategorije: hlađenje/zamrzavanje hrane, kuhanje, pranje i sušenje te grijanje i hlađenje.

Hladnjaci su danas raznovrsni – mogu biti sa zamrzivačem ili bez, jednim ili dvojim vratima, ugradbeni ili samostojeći. Oni čuvaju hranu od kvarenja i izlaganju bakterijama. Zamrzivači mogu biti škrinje ili ladičari – potonji je sve popularniji zbog elegantnog izgleda i uštede prostora u manjim domovima.

Pećnice, štednjaci i mikrovalne pećnice prže, griju ili podgrijavaju vašu hranu. Iako su većinom električni ili plinski, mnogi koriste tradicionalne štednjake na drva. Često su upareni sa napama, koje su raznovrsne i elegantnog dizajna.

Perilice za rublje više ne moraju biti u paru sa sušilicama za rublje. Kombinirana perilica-sušilica rublja danas je popularan aparat koji zauzima jedno mjesto manje u vašem domu.

Perilice suđa omiljeni su izbor za one koji nemaju vremena prati suđe ili im je jednostavno mrsko raditi taj posao!

Klime će vas držati gladne glave u sve toplijim vremenima!