Uvjeti prodaje za webshop

Početna stranicaUvjeti prodaje za webshop

Akord d.o.o.
Veliki kraj 131, 32270 Županja
MB: 02304180
OIB: 97777678206
info@akord-zupanja.hr

Ovim uvjetima utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internet trgovini tvrtke Akord na internet adresi www.akord-zupanja.hr

U navedenoj internet trgovini, tvrtka Akord d.o.o. se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i proslijedi ih prodavatelju.

Tvrtka Akord d.o.o. zadržava pravo promjena cijena navedenih u službenim ponudama, u odnosu na webshop, ukoliko je u međuvremenu došlo do promjene cijene proizvoda kod dobavljača.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja snosi kupac tj. korisnik.

Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na e-mail adresu info@akord-zupanja.hr.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Tvrtka Akord d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i trećim stranama kojima su ti podaci nužni za izvršenje ugovora.

Svi djelatnici tvrtke Akord d.o.o. kao i treće strane odgovorne su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI
Akord d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.