EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket – nagibni nosač

99,00 

SKU: AA-frame-50in Kategorija:

Opis

EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket sadrži komponente za ugradnju i pričvršćivanje solarnih panela na terenima kao što su vrt i terasa.

  • Podesivi kut od 0°-90° za maksimalno povećanje prikupljanja sunčeve energije
  • Lako se postavlja s prethodno izbušenim rupama
  • Montaža na bilo koju ravnu površinu, posebno pogodna za krovove
  • Posebno dizajniran za rad s čvrstim solarnim panelom EcoFlow od 400 W

Preporučeni alati (nisu uključeni):

  • Podesivi ključ (M8 i M12)
  • Metar
  • Zaštitne naočale
  • Radne rukavice

EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket – nagibni nosač
EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket je koristan dodatak koji omogućava optimalno postavljanje solarnih panela pod kutem od 0-90”. Ova nosača montaže pruža praktično rješenje za postavljanje panela na krovovima, terasama ili bilo kojoj drugoj površini koja zahtijeva prilagodljivu i stabilnu montažu.

Montaža panela pod odgovarajućim kutom je ključna za maksimalno iskorištenje sunčeve energije. EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket vam omogućuje podešavanje nagiba solarnih panela kako bi bili izloženi direktnim sunčevim zrakama tijekom većeg dijela dana. To rezultira većim prikupljanjem solarnog svjetla i povećanom učinkovitošću punjenja.

Jedna od prednosti EcoFlow 50” Tilt Mount Bracketa je jednostavnost montaže. Nosač dolazi s jasnim uputama i svim potrebnim priborom za postavljanje. Bez obzira jeste li iskusni instalater ili to radite po prvi put, postavljanje nosača bit će jednostavno i brzo.

Ovaj nosač je jednostavan za instalaciju i može se prilagoditi različitim veličinama solarnih panela. Izrađen od izdržljivih materijala, EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket je dizajniran za dugotrajnu upotrebu na otvorenom. Otporan je na vremenske uvjete, pružajući sigurnost i stabilnost za vaše solarne panele.

Osim praktičnosti, EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket je izrađen od kvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uvjete. To osigurava dugotrajnost i pouzdanost nosača čak i u zahtjevnim uvjetima. Bez obzira jeste li postavili solarni sustav na krovu kuće, terasi ili nekoj drugoj površini, EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket će pružiti sigurno i stabilno postavljanje.

Kada postavljate solarni sustav, važno je razmotriti optimalnu orijentaciju i nagib panela kako bi se postigla najbolja učinkovitost. Montaža panela pod kutem od 50” je popularan izbor jer omogućuje optimalan prijem sunčevih zraka tijekom većeg dijela dana, čak i u regijama s promjenjivim vremenskim uvjetima.

EcoFlow je renomirani brand koji se ističe po svojoj stručnosti u području mobilnog napajanja i obnovljive energije. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, inovativni i pružaju praktična rješenja za različite energetske potrebe. EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket je u skladu s visokim standardima branda EcoFlow, pružajući vam pouzdano rješenje za postavljanje solarnih panela.

Ovaj nosač je kompatibilan s raznim modelima solarnih panela i može se koristiti u različitim okruženjima kao što su kuće, farme, kampovi ili poslovni prostori. Prilagodljivost i stabilnost EcoFlow 50” Tilt Mount Bracketa čine ga idealnim izborom za bilo koju situaciju koja zahtijeva fleksibilnu montažu solarnih panela.

Instalacija EcoFlow 50” Tilt Mount Bracketa je jednostavna. Nosač dolazi s potrebnim vijcima i uputama za montažu, omogućujući vam jednostavno i sigurno postavljanje na odabranoj površini. Pravilno postavljeni solarni paneli pod optimalnim kutom će vam omogućiti da iskoristite maksimalnu količinu sunčeve energije i postignete bolje rezultate u generiranju električne energije.

Uz EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket, možete biti sigurni da će vaši solarni paneli biti pravilno postavljeni i da će pružiti maksimalnu učinkovitost punjenja. S ovim nosačem, možete stvoriti održivo i ekološki prihvatljivo rješenje za proizvodnju električne energije iz sunčeve svjetlosti.

Nosači poput EcoFlow 50” Tilt Mount Bracketa pružaju vam fleksibilnost i mogućnost prilagodbe solarnih panela kako bi postigli optimalnu učinkovitost. Kombinacija visokokvalitetnih solarnih panela i odgovarajućeg nosača pruža vam mogućnost da maksimalno iskoristite snagu sunčeve energije i doprinesete održivom načinu života.

Uz EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket, možete biti sigurni da ćete dobiti optimalne rezultate od vaših solarnih panela. Postavljanje panela pod odgovarajućim kutom omogućuje vam da maksimalno iskoristite snagu sunčeve energije, smanjujete ovisnost o tradicionalnim izvorima energije i doprinosite očuvanju okoliša.

Saznajte više o EcoFlow 50” Tilt Mount Bracketu i iskoristite sve prednosti koje pruža. Bilo da želite smanjiti troškove energije, osigurati neovisnost o električnoj mreži ili jednostavno želite doprinijeti održivom načinu života, ovaj nosač je idealan dodatak vašem solarnom sustavu. Iskoristite snagu sunca na najbolji mogući način uz EcoFlow 50” Tilt Mount Bracket i uživajte u čistoj, obnovljivoj energiji.

Težina: 3 kg
Dimenzije: 129 × 16 × 17,6 cm
Proizvođač: EcoFlow
Snaga: Ne
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Ne
Izlazi: Ne
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 3 kg