EcoFlow MC4 to XT60 Solar Cable 5m

39,00 

SKU: EF-MC4-XT60CBL5M Kategorija:

Opis

EcoFlow Solar Charging Cable
EcoFlow Solar Charging Cable je visokokvalitetni kabel koji vam omogućuje jednostavno povezivanje solarnih panela s EcoFlow power bankama ili drugim uređajima koji podržavaju solarno punjenje. Ovaj kabel je dizajniran za brzo i efikasno punjenje putem sunčeve energije.

Kabel je izrađen od izdržljivih materijala koji su otporni na habanje i vremenske uvjete, što osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Dolazi s različitim priključcima kako bi bio kompatibilan s različitim modelima solarnih panela i uređaja, pružajući vam fleksibilnost i mogućnost da iskoristite snagu sunca za punjenje vaših elektroničkih uređaja.

EcoFlow Solar Charging Cable je praktičan dodatak za kampiranje, avanture na otvorenom ili hitne situacije. Omogućuje vam da ostanete povezani i napunjeni čak i kada niste u blizini električne mreže. Samo spojite solarni panel putem ovog kabla i iskoristite besplatnu i obnovljivu energiju sunca za napajanje vaših uređaja.

Kao brand, EcoFlow je poznat po svojoj stručnosti u području mobilnog napajanja i obnovljive energije. Njihovi proizvodi su kvalitetni, inovativni i dizajnirani kako bi zadovoljili potrebe korisnika. EcoFlow Solar Charging Cable nije iznimka, pružajući vam pouzdan i siguran način za punjenje vaših uređaja putem sunčeve energije.

Kada koristite EcoFlow Solar Charging Cable, možete biti sigurni da ćete iskoristiti maksimalnu količinu solarnog napajanja. Kabl je dizajniran s ciljem da smanji gubitke energije tijekom prijenosa, pružajući vam učinkovito punjenje i brze rezultate. Također, fleksibilna duljina kabla omogućuje vam praktično postavljanje solarnih panela na optimalno mjesto za prikupljanje sunčeve svjetlosti.

EcoFlow Solar Charging Cable je jednostavan za upotrebu i praktičan za nošenje. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, možete ga lako spremiti u ruksak ili torbu za kampiranje. Ovaj kabel je vaš pouzdan suputnik za avanture na otvorenom, kampiranje ili putovanja, osiguravajući da vam uvijek bude dostupna čista i obnovljiva energija.

Iskoristite snagu sunčeve energije za punjenje vaših uređaja uz pomoć EcoFlow Solar Charging Cable. Ovaj kabel pruža vam slobodu i fleksibilnost da ostanete spojeni na prirodnu energiju i istovremeno smanjite svoj utjecaj na okoliš. Bez obzira jeste li avanturist na otvorenom, van mreže ili jednostavno želite iskoristiti obnovljivu energiju u svakodnevnom životu, EcoFlow Solar Charging Cable je praktičan dodatak koji vam omogućuje da budete samoodrživi i ekološki osviješteni.

Ukratko, EcoFlow MC4 to XT60 Solar Cable je izvrstan dodatak za sve koji žele maksimalno iskoristiti svoj EcoFlow solarni punjač i iskoristiti puni potencijal solarnih panela za napajanje svojih uređaja.

EcoFlow Solar Charging Cable je neophodan dodatak za svakog korisnika solarnih panela i EcoFlow uređaja. S ovim kabelom možete iskoristiti prednosti solarnog punjenja i osigurati neovisno napajanje vaših elektroničkih uređaja. Njegova izdržljiva konstrukcija, kompatibilnost s različitim EcoFlow uređajima i jednostavna upotreba čine ga pouzdanim partnerom u bilo kojoj situaciji. Uz EcoFlow Solar Charging Cable, možete uživati u praktičnom i ekološki osviještenom načinu punjenja vaših uređaja dok istovremeno smanjujete svoju ovisnost o tradicionalnim izvorima energije.

EcoFlow Solar Charging Cable dolazi u dvije opcije duljine kabla – 5 metara i 3,5 metara. Ova raznolikost vam pruža fleksibilnost pri postavljanju solarnih panela i povezivanju s EcoFlow power bankama ili drugim uređajima. Bez obzira na to trebate li dulji kabel za veću udaljenost ili kraći kabel za kompaktnije postavljanje, EcoFlow Solar Charging Cable ima pravu opciju za vas. Oba kabla su izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na vremenske uvjete. Odaberite duljinu kabla koja odgovara vašim potrebama i iskoristite prednosti solarnog punjenja uz pouzdanost EcoFlow Solar Charging Cablea.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač