Garažni šator Profesional PLUS

Kategorije: ,

Opis

Zaštita za automobile, kombi vozila, plovila, strojeva ili motocikle.
Moze se koristiti i za sigurno skladištenje robe i materijala.
Otporna na sve vremenske uvjete.

Linija proizvoda za profesionalne garaže – Professional Plus ima istu konstrukciju kao i model garaže Profesional, ali još robusniju i jaču ceradu.

Profesional PLUS je klasa za sebe, sa statikom i sa izuzetno robusnom ceradom od lijevanog PVC-a, ovaj model garaže spada u sami vrh. Cerada teži oko 720 g / m², otporna je na požar i 9x otpornija na puknuće od klasičnih PVC komercijalnih cerada!

Osim toga, lako podnosi jake temperaturne oscilacije od -30 do +50 stupnjeva Celzija, tako da je garaža optimalno opremljena za korištenje tijekom cijele godine, bilo ljeti ili zimi.

Garažni šator sa statikom: stabilna garaža sa zaštitom od vremenskih prilika.

Cjelogodišnja zaštita za vozila svih vrsta: ovaj garažni šator s uključenom statikom posebno je stabilan i može podnijeti jak vjetar i velika opterećenja. Potpuno pocinčani čelični okvir povezan je visokokvalitetnim i izdržljivim sustavom plug-a i pričvršćen je na tlo posebnim sustavom za učvršćivanje poda. Platno napravljeno od certificiranog 720 g / m² PVC-a (DIN EN 1991 )posebno je izdržljivo zahvaljujući unutarnjoj rešetkastoj tkanini – slično kao cerada za kamione.

ISKORISTIVOST:

◾Zaštita za automobile, kombije, brodove, strojeve ili motocikle

◾Sigurno čuvanje robe i proizvoda

◾Stvaranje iskoristivog prostora za pohranu robe i materijala

KONSTRUKCIJA:

Ekstra jake cijevi:100% čelik, potpuno pocinčani čelični profili: cca 45×32 mm. Debljina stjenke: cca 1,2 mm. Stabilna konstrukcija, jednostavna montaža zahvaljujući visokokvalitetnom i izdržljivom sustavu priključaka. Osiguranje i čvrsto pričvršćenje na tlo s robusnim klinovima ili tiplama koji su uključeni sa garažom.

CERADA:

◾Cerada je izrađene od 720 g/m² izuzetno jakog PVC materijala

◾ UV otpornost sa certificiranim faktorom zaštite od sunca 80+

◾100% vodootporan zahvaljujući zavarivanim šavovima visoke temperature

◾ Krovna cerada sastoji se od komada, važan kriterij za dodatnu stabilnost

◾ Vjetreni odbojnici na podu i dodatno pričvršćivanje za konstrukciju učinkovito sprečavaju propuhe i neželjene pokrete cerade. Prednja strana ima veliki ulaz s robusnim sustavima zatvarača.

5 godina garancije na zatvorenu, pravilno postavljenu PVC ceradu. PVC materijal sa zaštitom od požara.

Nehrđajuće mesingane ušice.

Sve Profesional PLUS garaže se isporučuju sa uključenim „Sigurnosnim setom“ uz pomoć kojega su otporne na jake udare vjetra i na snijeg. Opcije sidrenja na betonskoj ili zemljanoj podlozi.

Moguće dimenzije i cijene garažnog šatora Profesional PLUS (š x d):

dimenzije: cijena u kn bez pdv-a cijena u kn sa pdv-om
3,3 x 4,8 m
3,3 x 6,0 m
3,3 x 7,2 m