Hladnjak Hansa BK3235.4DFOM ugradbeni

799,00 

Nema na zalihi

SKU: 1190684 Kategorije: ,

Opis

Hladnjak Hansa BK3235.4DFOM ugradbeni; 177 cm, TOTAL NO FROST tehnologija (hladnjak i zamrzivač)

Sustav CoolManagement

Optimizirajte temperaturu i vlažnost zasebno za svaku zonu u hladnjaku s najnovijim trozonskim sustavom CoolManagement. CoolManagement System tehnologija je koja stvara tri neovisne temperaturne zone: AdaptZone kutija, hladnjak i zamrzivač. To nam pomaže u finom podešavanju uvjeta skladištenja hrane kako bi naši proizvodi bili duže svježi. Odgovarajuća temperatura i razina vlažnosti izravno poboljšavaju i proširuju svježinu proizvoda i hranjive vrijednosti.

CoolBalance

Otvorite i zatvorite hladnjak, a temperatura unutra ostaje ista! Metalna ploča na stražnjoj stjenci unutar hladnjaka znači da je unutarnja temperatura manje sklona promjenama pri otvaranju i zatvaranju vrata hladnjaka. To pomaže da hrana ostane svježa duže, održavajući stabilnu temperaturu uz poboljšanje energetske učinkovitosti i dajući unutrašnjosti sjajan izgled.

Total NoFrost

Uživa li netko u odmrzavanju hladnjaka? Sada više nije potrebno! Tehnologija Total NoFrost održava stalnu kontrolu nad razinom vlažnosti u hladnjaku i zamrzivaču, što znači da nema mraza unutra. Bez mraza znači bez odmrzavanja! NoFrost također omogućuje bolju higijenu i dužu svježinu proizvoda jer stalna temperatura u cijelom hladnjaku ograničava rizik od razvoja bakterija. Time se štedi vrijeme i novac!

Tihi rad

Glasan hladnjak može biti iritantan, osobito navečer, ili kada je kuhinja otvorena za dnevni boravak. Ali to više nije problem! Hladnjaci sa značajkom tihog rada dizajnirani su za smanjenje buke koju stvaraju njihove mehaničke komponente. Ovo rješenje osigurava svakodnevnu udobnost svima. Manje decibela, tiši za obitelj.

Potpuna kontrola iznutra

Pametan minimalistički dizajn s maksimalnim funkcionalnostima i trenutnim pristupom svim postavkama. Upravljačka ploča unutar hladnjaka ima jasan LED zaslon i omogućuje brzo podešavanje temperature, odvojeno za zamrzivač i hladnjak. Omogućuje i pristup drugim funkcionalnim postavkama. Nevjerojatno intuitivna i praktična značajka. Uredan prednji dio hladnjaka zauzvrat osigurava elegantan izgled.

F energetska vrijednost

Nitko ne voli visoke račune za struju. Moramo pametno odabrati energetsku ocjenu! Ne zaboravimo da hladnjak radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez prestanka, pa nam svaka sekunda rada znači potencijalnu uštedu! Smanjenjem potrošnje električne energije štedi se okoliš.

Hansa ugradbeni kombinirani hladnjak – PODATCI

Brutto kapacitet: 256 l;
Netto kapacitet hladnjaka: 177 l;
Netto kapacitet zamrzivača: 64 l;
Energetski razred: F (A+);
Kapacitet zamrzavanja: 3.5 kg/24h;
Pohrana namirnica kod nestanka struje: 12 sati;
Dnevna potrošnja energije: 0.81 kWh;
Godišnja potrošnja: 298 kWh; Razina buke: 41 dB;
Cool management system, Cool Balance, Air flow, Eco function, Holiday Function, Supercooling, Superfreezing, Teleskopske vodilice, Alarm za otvorena vrata, drvena daskica za vino i sir sa poklopcem za održavanjem svježine
Broj polica – 3 + 2 spremnika/ladice za voće i povrće i ADAPT ZONE spremnik / Broj ladica u zamrzivaču – 3/Touch control / Univerzalna vrata / Antibakterijski sistem
Automatsko odleđivanje / Slide System – lagana i brza instalacija / polica za jaja / LED svjetlo
Ladice za voće i povrće
Dimenzije: 177.6x54x54 cm

Ostali artikli proizvođača Hansa u našoj ponudi!
Posjetite nas na našoj Facebook stranici!

Dodatne informacije

Težina 70 kg
Proizvođač

Boja

Energetska klasa

Vrsta

Položaj zamrzivača