Panasonic zvučnik SC-TMAX50E-K Compact audio system

599,99 

SKU: 14509 Kategorije: ,

Opis

Panasonic SC-TMAX50E-K
Kompaktan dizajn s brojnim elementima za nezaboravnu zabavu.
Bežična tehnologija Bluetooth 5.0, doseg 10 m
FM radio, CD pogon i USB priključak
Snažan zvuk, bas refleksni sustav i snaga 2000 W.
DJ funkcija preko aplikacije MAX Juke
Svjetlosni učinci, sinkronizirani s ritmom
Funkcija Karaoke → priključak za dva mikrofona

Neka zabava započne
Vrhunski zvučnik Panasonic TMAX50 će svaku zabavu podignuti na novu razinu. Dva 20 cm super snažna niskotonca s snažnim basovima su namješteni u tvrdom kućištu Bass se optimalno proširuje zahvaljujući proširenju u obliku Airquake Bass tehnologije. Sprijeda su dva 6 cm visokotonca i dva 10 cm woofera. Snažan zvuk podržava digitalno pojačalo

CD-i, FM radio, USB i Bluetooth
Zvučnik vam nudi brojne mogućnosti reprodukcije glazbe. Zahvaljujući ugrađenom CD pogonu možete razigrano obrađivati pjesme na CD-ima. Isto tako glasno reproducira MP3 datoteke s USB-a, USB priključak možete koristiti i za punjenje drugih uređaja. Ljubitelji klasike će uživati u FM radijskom prijemniku s mogućnosti pohranjivanja do 30 postaja, ljubitelji moderne tehnologije će cijeniti Bluetooth verziju s dosegom 10 m.

Prijenosan dizajn i svjetlosni učinci
Čvrsto i kompaktno kućište izrađeno je za često nošenje, zato možete zabavu organizirati praktično bilo gdje. Elegantan dizajn u ugrađenim kontrolnim gumbima nadopunjuje ugrađene diode u boji MAX Dance, koje se odazivaju na ritam glazbe i stvaraju blještavu svjetlosnu predstavu. Treptanje dioda u glazbenom ritmu pomoći će stvoriti savršenu atmosferu za zabavu.

Karaoke i DJ za još više zabave
Priključite 1 do 2 mikrofona na ugrađene priključke i potpuno se utopite u karaoke! Glazbu možete reproducirati s funckijama Dj-a, kao što su Sampler, Effect ili DJ Jukebox. Za kontrolu funkcija Dj-a je idealno postavljanje praktične mobilne aplikacije Panasonic MAX Juke App, koja je dizajnirana za uređaje Android.

Tehničke značajke
Boja crna
Bluetooth DA (5.0)
NFC NE
Nazivna snaga 2000 W
WiFi NE
Podržani glazbeni formati MP3
USB priključak Da
FM antena Da
LAN (Ethernet) NE
Audio priključak Da
Priključak za mikrofon Da
Širina 30,5 cm
Visina 90,4 cm
Dubina 32,6 cm
Masa 20 kg.
Napon AC 220 – 240 V, 50 Hz

Dodatne informacije

Težina 20 kg
Proizvođač