Premaz Kamen Protect 1L Chromos Svjetlost

9,29 

Na zalihi

SKU: 10030403 Kategorija:

Opis

OPIS PROIZVODA – Premaz Kamen Protect 1L Chromos Svjetlost

KAMEN PROTECT je bezbojni impregnacijski premaz koji dobro prodire u mineralne podloge, čime povećava njihovu vodoodbojnost i time ih štiti od vlage, oborinskih voda te kemijske korozije uzrokovane isoljavanjem zbog prodora oborinskih voda kroz netretirane površine. Načinjen je na bazi siloksana u organskom otapalu. Odgovarajuće podloge su sve vrste mineralnih žbuka, mineralne fasadne boje, fasadna cigla, betonske površine, površine od prirodnog i umjetnog kamena, vlaknenocementne ploče. Tretiranim površinama ne mijenja izvorni izgled, ne stvara film i nema sjaj. Neodgovarajuće podloge su vrlo slabo upojne mineralne podloge kao što su mramor, granit, klinker te drvo i plastika, također sve velike vodoravne površine. Ne smije se upotrebljavati na termoizolacijama s polistirenskim pločama.

PODRUČJE PRIMJENE KAMEN PROTECT

je bezbojni impregnacijski premaz koji dobro prodire u mineralne podloge, čime povećava njihovu vodoodbojnost i time ih štiti od vlage, oborinskih voda te kemijske korozije uzrokovane isoljavanjem zbog prodora oborinskih voda kroz netretirane površine. Odgovarajuće podloge su sve vrste mineralnih žbuka, mineralne fasadne boje, fasadna cigla, betonske površine, površine od prirodnog i umjetnog kamena, vlaknenocementne ploče. Neodgovarajuće podloge su vrlo slabo upojne mineralne podloge kao što su mramor, granit, klinker te drvo i plastika. Ne smije se upotrebljavati na termoizolacijama s polistirenskim pločama. KAMEN PROTECT ne utječe na parapropusnost podloge.

NAČIN NANOŠENJA

Podloga mora biti tvrda, suha i čista, bez slabo vezanih dijelova, prašine ili ostataka oplatnih premaza. KAMEN PROTECT se ne razrjeđuje i nanosi se prskanjem ili četkom u 2 sloja „mokro na mokro“ do zasićenosti podloge. Svježe premazane površine moraju se zaštititi od kiše 6 sati jer nisu vodoodbojne do potpunog sušenja. Preporuča se rad na temperaturama između 10 i 25°C. Ako se upotrebljava u unutarnjem prostoru potrebno je osigurati prozračivanje.

SKLADIŠTENJE U suhim i dobro ventiliranim prostorima izvan izravnog dosega sunčevih zraka na temperaturi od +5 do +25ºC.

ROK VALJANOSTI Najmanje 12 mjeseci u originalno zatvorenoj ambalaži.

PAKIRANJE

1 l

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Dodatne informacije

Težina 2 kg