Silikon Bison Black 1250ºC Brtvilo za kamin

11,99 

Samo 1 komad(a) na zalihi

SKU: 0410040 Kategorije: ,

Opis

Svojstva:

  • Otporan na toplinu do 1250ºC
  • Čini čvrst šav
  • Vatrootporno brtvljenje

POGODNO ZA:

Pogodno za popravak i brtvljenje pukotina, šavova i spojeva u kaminima, višestrukim plamenicima, pećima, dimnjacima te za montažu i brtvljenje betonskih kamina i roštilja. Također prikladno za privremeno brtvljenje ispušnih sustava automobila i motocikala. Lijepi se na metal, kamen i beton.

Prije uporabe:

Radni uvjeti: Primijeniti samo na temperaturama između + 5 ° C i + 40 ° C.

Zahtjevi za površinu: Površina mora biti suha, čista i bez prašine, hrđe, boje i masti.

Preliminarna obrada površine: Odmastite metalne dijelove sredstvom za odmašćivanje Bison ili acetonom. Za nanošenje na porozne podloge, malo navlažite podlogu vodom.

Alati: Nanesite uložak Power Power pištoljem. Multi Tool za otvaranje uloška i alata za brtvljenje.

Tijekom uporabe:

Rukovanje ambalažom: Upotrijebite pištolj za brtvljenje za rukovanje uloškom. Otvorite uložak tako da oštrim nožem odrežete plastični vrh s gornje strane na navoju vijka. Uvrnite mlaznicu i skosnicu na željenu širinu.

Upute za korištenje: Prije nanošenja malo navlažite spoj vodom. Ubrizgajte brtvilo ravnomjerno u spoj i alat mokrim nožem za kit. Ostavite da se osuši najmanje 24 sata. Zatim lagano zagrijavajte dok se brtvilo ne stvrdne. Za ispušne sustave prvo nanesite sloj brtvila, utisnite komad tkanine od stakloplastike i ponovno ga prekrijte brtvilom. Ostavite da se osuši najmanje 24 sata. Odmah uklonite višak brtvila vodom.

Točke pozornosti: Termičko opterećenje brtvila kada još nije potpuno stvrdnuto može rezultirati stvaranjem suza, pa čak i raspadanjem brtvila. Nakon nekog vremena na brtvilu će se stvoriti tekući film, ali to nema utjecaja na kvalitetu brtvila.

Nakon uporabe:

Mrlje / ostaci: Vlažne mrlje odmah uklonite vodom. Osušeni ostaci mogu se ukloniti samo mehanički.

Uvjeti skladištenja: Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži na suhom mjestu na temperaturi između + 5 ° C i + 25 ° C.

Težina:

0,6 kg

Dodatne informacije

Težina 0,6 kg