Solarni balkonski set Zendure SolarFlow – Smart PV Hub + Baterije 1920Wh

1.849,00 

SKU: 12246 Kategorija:

Opis

KAKO DJELUJE SOLARFLOW?
Dan
Tijekom dana, energija koju generiraju solarni paneli teče kroz PV-Hub i pretvara se u izmjeničnu struju pomoću mikroinvertera za napajanje vaših kućanskih aparata. Višak energije inteligentno se pohranjuje u punjive baterije za noćnu upotrebu*, čime se štedi do 32% vaš godišnji račun za struju.* Pametna kontrola protoka osigurava učinkovito pohranjivanje viška energije tijekom dana, a PV hub (s podesivim rasponom od 100W do 1200W) prema zadanim postavkama dovodi 600W do mikroinvertera, u potpunosti pokrivajući zahtjeve za napajanjem tijekom vršnih razdoblja.
Noć
Noću, višak energije pohranjen u baterijama (proširivo do 3840 Wh s 4 baterije) nastavlja napajati većinu vaših kućanskih aparata: od kućanskih predmeta visoke snage poput klima uređaja, hladnjaka do uređaja niske snage poput WiFi usmjerivača, svjetiljki, prijenosna računala i više.

Uštedite na godišnjem računu za struju do 438 €

Elektrana na balkonu u prosjeku proizvodi oko 3 kWh električne energije dnevno, a prosječno kućanstvo u Njemačkoj troši oko 3500 kWh godišnje, što može uštedjeti 438 € godišnje (0,4 € po kWh) – to odgovara otprilike trećini (32% ) godišnjeg računa za električnu energiju.

(Izvor: https://ertragsrechner.de; https://www.bundesregierung.de)

Apartman
Integracija SolarFlow-a u vaš postojeći sustav balkonske elektrane je jednostavna i bez problema. Naš sustav za pohranu zauzima minimalan prostor i nema neuredne kablove, što ga čini idealnim rješenjem za svaki balkon. Osim toga, dizajn koji se može složiti omogućuje vam da povećate prostor i uštedite troškove.

Kuća
S aplikacijom Zendure AIoT možete inteligentno pratiti i kontrolirati svoju potrošnju energije u stvarnom vremenu. SolarFlow je kompatibilan s 99% mikroinvertera uključujući Hoymiles, DEYE, Priwatt i druge. To znači da možete uštedjeti novac na svojim mjesečnim računima za režije bez potrebe za mijenjanjem električnih krugova u vašem domu.

Vrt
Sa IP65 otpornošću na vodu i prašinu, SolarFlow, balkonska elektrana sa spremnikom, nudi pouzdanu i učinkovitu izvedbu u vašem vrtu. Osim toga, naš sustav je moguće proširiti s 4 baterije (4x960Wh) do 3840Wh, što daje još više energije za vaše potrebe.

Kosi krov
Zahvaljujući našem univerzalnom dizajnu crijeva MC4, SolarFlow je u potpunosti kompatibilan s bilo kojom orijentacijom vaših solarnih panela i većinom mikroinvertera, čineći balkonsku elektranu sa spremištem jednostavnim za postavljanje, rastavljanje i premještanje po potrebi.

Težina: 27,7 kg
Dimenzije: 36,3 × 24,6 × 6,4 cm
Proizvođač: Zendure
Snaga: 1200W
Kapacitet: 960Wh x 4 = 3840 Wh (maksimalno uz 4 baterije)
Ciklus baterije: 3000+ (100%)
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Dvostruki MPPT s 400W * 2 Solar
Izlazi: Maksimalno 1200W prema mikroinverteru
Wi-Fi: Da
Bluetooth: Da
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 10 godina (na LiFePO4 bateriju)

Dodatne informacije

Težina 27,7 kg
Proizvođač