Ugradbena pećnica Hansa BOEIS694097 Inox

455,00 

SKU: 56864 Kategorije: ,

Opis

Ugradbena pećnica Hansa BOEIS694097 Inox; Električna pećnica sa 11 funkcija; Programmer type Ts;

Čišćenje parom.

Zahvaljujući super glatkoj strukturi emajla, čišćenje je brzo, jednostavno i učinkovito. Dovoljno je uliti pola litre vode u posudu za pečenje, staviti je u pećnicu, postaviti temperaturu na 50 ° C, uobičajeni način rada i vrijeme na 30 minuta ili uliti vodu i aktivirati funkciju čišćenja na zaslonu. Nakon što para prođe i omekša zaprljane dijelove stjenke pećnice, sve to možete obrisati vlažnom krpom ili spužvom kako biste dobili sjajnu površinu bez prljavštine.

Cool Front (3 stakla)

Jeste li ikada opekli ruke tako što ste slučajno dodirnuli vrata pećnice? Sa Hansa štednjakom u Vašem domu, to se više neće dogoditi. Vrata pećnice opremljene su troslojnim staklom – unutrašnji sloj odvija vrućinu, sprječavajući da se vanjski zagrije. Učinite kuhinju sigurnom za sve članove svog kućanstva.

Širok raspon temperatura – Univerzalni vodič za pripremu jela neprocjenjiv je. Zato nudimo širok raspon temperatura koji vam daje svestranost u kuhanju i omogućuje vam brzo pripremanje jela. 30⁰C je idealna temperatura za dizanje tijesta od kvasca. 40-50 ° C je savršeno za odmrzavanje mesa. Na 200⁰C možete brzo ispeći lisnato tijesto, a svoju omiljenu pizzu na 280⁰C. Uživajte u udobnosti!

Meko zatvaranje i otvaranje – S ovim rješenjem odjednom otvaranje vrata pećnice ili zalupljivanje više ne predstavljaju problem! Šarke su opremljene posebnim podupiračima zbog kojih se vrata automatski usporavaju prije nego što se potpuno otvore ili zatvore. Soft Close & Open znači udobnost i sigurnost za vašu kuhinju.

Gumbi za povlačenje – Elegantni i ergonomski pritisni gumbi olakšavaju čišćenje upravljačke ploče. Skriveni elementi se ne prljaju. Od sada će upravljačka ploča biti ne samo funkcionalna, već i čista.

Dodaci:
Display, konvekcija, brzo zagrijavanje, odmrzavanje, broj plehova 2, sistem lakog čišćenja vrata, broj stakala na vratima 3, reflektirajuće staklo, Grill, ventilator, turbo roštilj, pizza program, push pull tipke, Kapacitet pećnice: 77 l; teleskopske vodilice na jednoj razini
Energetski razred: A;
Dimenzije: 595 x 595 x 575 mm;
Boja: inox

Ostali artikli proizvođača Hansa u našoj ponudi!
Posjetite nas na našoj Facebook stranici!

Dodatne informacije

Težina 35 kg
Proizvođač

Energetska klasa

Vrsta