KUHINJE SPAVAĆE SOBE DNEVNI BORAVCI DJEČIJE SOBE PREDSOBLJA UREDI APARTMANI HOTELSKE SOBE

Namještaj po mjeri

Kuhinje koje izrađujemo u potpunosti prilagođavamo vašim zahtjevima i od početka izrade do završnog djela montaže s vama prolazimo detalje koji su potrebni , a sve kako bi vaša kuhinja bila izrađena tako da funkcijonalnošću, stilom izrade i ostalim karakteristikama zadovoljava vaše potrebe. U proizvodnji upotrebljavamo kvalitetne materijale i kvalitetne vrste okova. Isto tako po vašoj želji možete naručiti i one nešto jeftinije.

100% Hrvatska kvaliteta

Izrađujemo kuhinjski namještaj od oplemenjenog iverala, kuhinje od MDF-a lakiranog i zalivenog eko bojama (mat, polumat i visoki sjaj) kuhinje od masivnog drveta, furnirani kuhinjski namještaj,te kuhinje sa staklenim frontama (u aluminiskom okviru ili bez).

kuhinja po mjeri

3D Projektiranje

Na kraju veliku pažnju pridodajemo završnoj obradi te montaži same kuhinje koja je najvažnija jer ako montaža nije stručno obavljena onda i sama slika kuhinje nije onakva kakva bi trebala biti. U slučaju sklopljenog posla besplatno izrađujemo tehničke i 3D nacrte vaše kuhinje i proizvodnju započinjemo tek onda kada ste zadovoljni sa svakim detaljem.

Montaža

Izrađujemo ugradbene kuhinje prema vašim potrebama, idejama i željama. Iz našeg raznovrsnog asortimana izdvajamo uredski namještaj, dječje sobe , ugradbene ormare , kuhinjske stolove

Za
obitelji

Za
tvrtke

Namještaj hrvatske kvalitete

Želite li u potpunosti iskoristiti prostor od poda do stropa, a istovremeno ne gubiti dragocjeni prostor, došli ste na pravo mjesto!! Naši savjetnici za unutarnje uređenje mogu Vam osobnim pristupom i stručnošću, imajući u vidu Vaše želje i potrebe, kao i specifičnosti pojedinog prostora, pomoći da pronađete ono što je najbolje za Vas.

iso 9001 iso 14001

Kontaktirajte nas

kontakt