AEG KKB894500B Aparat za kavu ugradbeni

2.999,00 

SKU: 230594 Kategorija:

Opis

Kava barista razine. Servirana prema ukusu. Suptilne mješavine. Intenzivni espresso. Ili bilo koja druga kava bilo da je to blagi latte macchiato ili pjenasti cappuccino. Kapacitet mlinca za kavu: 350 g. Kapacitet spremnika za kavu: 2.5 l. Dimenzije uređaja (VxŠxD): 45,5 x 59,5 x 45 cm.

Kava barista razine. Servirana prema ukusu
Znalci mogu odabrati iz raspona toplih napitaka s integriranim aparatom za kavu tvrtke AEG. Kućno rješenje omogućuje kavu barista razine, od intenzivnog espressa do pjenušavog cappucina, kao i široki odabir ostalih toplih napitaka. Sve je podređeno okusu, uz uporabu visoko osjetljivom upravljačkog kotača s jasnim zaslonom u boji.

Suptilne mješavine. Intenzivni espresso. Ili bilo koja druga kava
Od espressa do suptilne mješavine, odaberite kavu koja vam odgovara. Količina se može podesiti kako bi se dobila željena količina, a odabir arome omogućuje raspon jačine kave, od blage do intenzivne. To osigurava da se svaka šalica može prilagoditi bilo kojem ukusu.

Točna količina mlijeka za svaku kavu
Bilo da je to blagi latte macchiato ili pjenasti cappuccino, koristite funkciju količine mlijeka kako biste dobili idealnu konzistenciju u svakoj kavi. Odredite točnu količinu savršeno kuhanog mlijeka za bilo koju šalicu. Pobrinite se da tekstura bude baš kako treba, svaki put.

Savršeno pripremljeno mlijeko. Zaista izuzetna kava
Do prave teksture mlijeka uz uporabu termalnog vrča. Održava mlijeko u uvjetima idealnim za pravljenje savršene pjene, omogućujući prilagodbu konzistencije bilo kojoj kavi – bez obzira da li je to bijela kava, cappuccino ili bilo koja druga kava.

Do šest šalica kave samo jednim dodirom
Postavka MultiCup idealna je za posluživanje nekoliko gostiju odjednom. Koristite responzivni komandni kotačić za odabir do šest kava koje će biti pripremljene u jednom potezu. Pripremanje izuzetne kave bez čekanja.

Profesionalno pripremljeno pjenasto mlijeko. Svaki put
Visokotlačna mlaznica za paru zagrijava i radi pjenasto mlijeko tako da bude idealno konzistentno za dodavanje kavi. Kipuća voda koja se pripremi za čas također je izvrsna za čajeve i druge tople napitke.

Tehničke karakteristike

Ugradbeni aparat za kavu
Pozadinsko svjetlo
Kapacitet mlinca za kavu: 350 g
Pogodan za mljevenu kavu
Auto start opcija
Kapacitet spremnika za kavu: 2.5 l
Dva odvojena grijača za kavu i toplu vodu
Indikator napunjenosti vode
Indikator napunjenosti zrna kave
Aparat za kavu
Dimenzije ugradbenog uređaja VxŠxD (mm): 450 x 560 x 550
Dimenzije VxŠxD (mm): 455 x 595 x 450

Dodatne informacije

Težina 27 kg
Proizvođač