Boja lak Žuta Kemolux 0.75L Chromos Svjetlost

7,99 

Na zalihi

SKU: 10031090 Kategorije: ,

Opis

Boja lak Žuta Kemolux 0.75L Chromos Svjetlost je završni premaz za zaštitu unutarnjih i vanjskih metalnih i drvenih površina.

Izdašnost; 8-11 m2/l u jednom sloju.

Razrjeđivač: sintetični.

PRIMJENA

Služi kao završni premaz za zaštitu konstrukcija od željeza, čelika, drva te zidova. Površinu lagano prebrusiti te kao međusloj nanijeti KEMOLUX uljanu temeljnu boju za drvo ili KEMOLUX
ventilirajuću temeljnu boju za građevnu stolariju. Ranije lakirano drvo treba samo prebrusiti i otprašiti. Na čistu i suhu metalnu površinu treba nanijeti jedan sloj KEMOLUX temeljne boje za metal i kao završni sloj staviti KEMOLUX emajl lak. Nanosi se kistom ili valjkom (razrijeđen s max. 5 % razrjeđivača) te prskanjem ili uranjanjem (razrijeđen s 10-15% razrjeđivača) u dva sloja, s razmakom od najmanje 16 sati, pri 20 °C.

Prethodni premaz: Kemolux osnovna uljana boja za drvo; Kemolux ventilirajuća osnovna boja; Kemolux temeljna boja za metal

Međupremazni interval: min. 16h/20°C, u 65% relativne vlažnosti zraka i dobru ventilaciju; maks. 1-2 tjedna.

Način nanošenja: kistom, valjkom, prskanjem ili uranjanjem u 2-3 sloja. Uporabno najmanje do datuma označenog na ambalaži, uskladišteno u suhim i dobro netiliranim prostorima izvan dosega sunčevih zraka na temperaturi +5 do +25°C.

Postupanje s ostacima proizvoda i ambalažom: Ambalažu u potpunosti isprazniti od sadržaja. Istu predati u reciklažno dvorište. Pravne osobe predaju kao ambalažni otpad ovlaštenom sakupljaču.

HOS A(i), 500 g/l; maks. 499 g/l

Boja lak Žuta Kemolux 0.75L (PDF)
Pogledajte ostale artikle u kategoriji “Boje i lakovi” u našoj ponudi!

Dodatne informacije

Težina 1 kg