Akcija

BOSCH WAX32KH4BY Perilica rublja

Original price was: 1.379,00 €.Current price is: 1.379,00 €.

Na zalihi

SKU: 213751 Kategorije: ,

Opis


Automatsko doziranje i-DOS
S automatskim sustavom za doziranje i-DOS maksimalno učinkovito perete rublje. Samo jednom napunite odjeljke za deterdžent a omekšivač i senzori i-DOS izmjerit će preciznu količinu deterdženta i vode za svaki ciklus pranja, iz pranja u pranje. Tako štedite deterdžent i sprečavate nepotrebno ispiranje.

Sustav 4D Wash System s funkcijom Intensive Plus
Naš izuzetno učinkovit sustav 4D Wash dodaje novu dimenziju vašem pranju. Sustav kombinira funkciju Direct Water Spray s funkcijom SpinWash za najučinkovitiju i najdjelotvorniju upotrebu deterdženta i vode. Zahvaljujući izuzetno učinkovitom prodiranju vode i deterdženta u tkaninu, rezultat je besprijekorno oprano rublje, čak i kad je bubanj pun. Kod izuzetno zaprljanog rublja možda ćete trebati dodatnu pomoć. Tada jednostavno odaberite program 4D Wash System Intensive Plus za intenzivan ciklus pranja.

10kg VarioDrum
Naš veliki bubanj omogućuje ravnomjernu i učinkovitu raspodjelu vode i deterdženta tijekom pranja. Sada možete oprati do 10 kg rublja s našim velikim VarioDrumom; dovoljno prostora za lagano pomicanje rublja, čak i za velike predmete za pranje poput prekrivača ili posteljine. Rezultat: 10 kg savršeno čistog rublja.

Home Connect
Budućnost je stigla i kuca na vaša vrata. Home Connect donosi pametnu tehnologiju vašim kućanskim uređajima i omogućuje vam da njima upravljate sa svog mobitela ili tableta.

Home Connect
Odabrati pravi program pranja može biti komplicirano, a u slučaju krivo odabranog programa rezultati mogu biti ne tako savršeni. Uz mobilnu aplikaciju Home Connect s funkcijom Easy Start više ne morate nagađati. U aplikaciju samo upišite tip rublja i stupanj zaprljanja i ona će vam reći koji je program pravi, svaki put.

Home Connect
Nitko ne voli prati rublje, posebno kad vam se žuri i morate čekati da perilica završi. Perilice rublja Bosch s aplikacijom Home Connect pružaju vam potpunu kontrolu nad pranjem rublja. Mobilnim uređajem jednostavno daljinski upravljajte i pratite rad svoje perilice. Budući da perilici možete pristupiti i kad ste izvan kuće, svojim domom možete upravljati kako želite, čak i kad niste u njemu.

Home Connect
Čekanje da perilica opere rublje može biti čisto gubljenje vremena, a i stresno, posebno ako vam se žuri. Aplikacija Home Connect rješava vas tih briga i omogućuje vam da budete produktivniji i bolje iskoristite svoje vrijeme. Može vam poslati push obavijesti izravno s kućanskog uređaja na mobilni uređaj kako biste doznali status programa kao i druge korisne informacije. Multitasking i u kući i van kuće upravo je postao malo jednostavniji.

Home Connect
Kućanski uređaj koji ne radi ispravno može biti uzrok stresa. Dijagnostika na daljinu priskače vam u pomoć*. Jednostavno nazovite Pozivni centar za Home Connect i dogovorite dijagnostiku na daljinu. Naš servisni tim može na daljinu pregledati vaš uređaj, locirati problem i dati vam potrebne savjete. Treba li, tehničar može i doći k vama kako bi popravio problem, a sve potrebne dijelove već će imati sa sobom. Pametna podrška, pametna rješenja.“ *Podložno dostupnosti na određenim područjima.

Home Connect
Zahvaljujući našem partnerstvu s Amazon Alexom sada možete glasovnim naredbama upravljati svojom perilicom rublja. Doznajte jesu li relevantne vještine u aplikaciji Alexa dostupne za vašu zemlju i jezik. Aktivirajte vještinu kako biste povezali Amazon Alexu i svoju perilicu rublja.

Automatski programi
Sad ćete još lakše dobiti blistavo čisto oprano rublje. Samo napunite bubanj i pritisnite Start. Perilica sve automatski prilagođava potrebama vašeg rublja, ovisno o vrsti tkanine i stupnju zaprljanja i tako garantira savršene rezultate svaki put.

EcoSilence Drive
Buka u domu može vam odvratiti pažnju. Zato smo za naše perilice rublja osmislili EcoSilence Drive™. Energetski učinkovit motor bez četkica smanjuje trenje za tihi rad, a mi smo ga osmislili za posebno dug životni vijek.

Hygiene Plus
Ponekad čisto jednostavno nije dovoljno čisto. Zato smo razvili program Hygiene Plus. Održava konstantnu temperaturu tijekom ciklusa pranja i dodatan ciklus ispiranja jamči higijenski čisto rublje te posebice učinkovito ubija bacile i grinje. Rezultat: higijenski rezultati pranja koji ubijaju 99,99% uobičajenih klica čak i pri 40°C.* * Bosch perilice rublja s programom pranja ‘AllergyPlus’ na 40° i 60° ispunjuju znanstveno preporučene uvjete za 99,99 % smanjenja mikroorganizama za Enterococcus Hirae i Pseudomonas Aeruginosa, prema Honisch et al. 2014., “Utjecaj vremena ciklusa pranja, temperature i formulacije deterdženta na higijensku učinkovitost pranja rublja u kućanstvu.” Izveo Univerzitet Rhine-Waal.

SpeedPerfect
Kad je svaka minuta važna, perilice rublja s funkcijom SpeedPerfect skraćuju vrijeme pranja za do 65%*, uz jednako dobre rezultate. SpeedPerfect se može koristiti u kombinaciji s većinom programa, sa svim količinama rublja i svim vrstama tkanina. Na primjer, odaberite program Mix i program SpeedPerfect i temeljito ćete oprati do 4 kilograma rublja različitih tkanina za samo 46 minuta.

Intensive Plus: za snažne performanse pranja kod jako zaprljanog rublja i punim punjenjem.

Funkcija ComfortControl s pokazateljem potrošnje: jednostavno rukovanje i praćenje potrošnje električne energije i vode.

VarioDrum
Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.

ActiveWater Plus
Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.

Dark Colors
Program za nježno čišćenje tamnog rublja, poput traperica.

Funkcija Reload
Zaboravili ste dodati dječju čarapicu ili neku majicu? Nema problema! Funkcija Reload omogućuje vam da jednostavno dodate ili izvadite rublje tijekom ciklusa pranja.* Jednostavno pritisnite tipku Reload, otvorite vrata, dodajte zaboravljene komade rublja i nastavite s pranjem. *Sigurnosna značajka onemogućuje da koristite funkciju Reload ako je voda u perilici na temperaturi višoj od 50 °C ili je razina vode previsoka.

Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika
Program za čišćenje bubnja idealan je za čišćenje i održavanje bubnja na higijenski čist način. Nakon 20 ciklusa djelovanja na ispod 40 °C, perilica rublja / perilica-sušilica automatski će vas podsjetiti na čišćenje bubnja upotrebom programa za čišćenje bubnja.

AquaStop
Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.

Bočna stijenka AntiVibration
Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

Super Quick 30
Super Quick 30 praktična je metoda osvježavanja lagano zaprljanog rublja u 30 minuta.

Funkcija TimeDelay: odaberite kada u narednih 24 sata želite da vaše rublje bude oprano.

Razred energijske učinkovitosti – NOVO (2010/30/EU)
Na skali razreda energetske učinkovitosti od A+++ do D

Maksimalna brzina okretaja – NOVO (2010/30/EZ)
Vrijednosti su zaokružene.

Razred energetske učinkovitosti
Ljestvica razreda energetske učinkovitosti od A do G

Ponderirana potrošnja energije u kWh na 100 cjelovitih ciklusa pranja / sušenja
u programu Eco 40-60

Tehnički detalji
Product series: Serie 8
Ugradbeni / samostojeći: Samostojeći
Tip upravljanja: elektroničan
Način ugradnje: Samostojeć
Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja: LCD
Uklonjiv gornji dio: Ne
Pokrovna vrata / dvostruka vrata: Bez
Okruglo okno: Glass window
Tip punjenja: prednja stranica
Položaj vrata: lijevo
Glavna boja proizvoda: Bijela
Nazivni podaci priključka (W): 2300 TPU00037
Struja (A): 10
Napon (V): 220-240 TPU00039
Frekvencija (Hz): 50-60 TPU00040
Dužina kabela za napajanje (cm): 160.0 TPU00006
Tip utičnice: Gardy plug w/ earthing
Visina sa radnom pločom (mm): -2 TPU00034
Prilagodljive nožice: Yes – all
Visina proizvoda (mm): 848 TPU00034
Visina zapakiranog proizvoda (mm): 875 TPU00034
Maksimalna prilagodljivost nožica (mm): 12 TPU00034
Širina proizvoda (mm): 598 TPU00034
Dubina proizvoda: 590 TPU00034
Dubina zapakiranog proizvoda (mm): 675 TPU00034
Širina zapakiranog proizvoda (mm): 640 TPU00034
Dubina s vratima otvorenim pod kutom od 90 stupnjeva (mm): 1063 TPU00034
Neto težina (kg): 72.6 TPU00013
Bruto težina (kg): 73.6 TPU00013
Kotačići: Ne
Weighted average percentage of moisture contained in load after eco 40-60 programme (EU 2017/1369): 44.0
Dodatne operativne opcije: demo programme
Automatski program: Da
Prikaz raspoloživih jezika: Eastern European English, Symbols
Kontrola ravnoteže: Da
Opcija hladnog pranja: Da
Prepoznavanje stupnja zaprljanosti: Da
Kontrola pjene: Da
Digitalni indikator odbrojavanja vremena: Da
Indikator tijeka sušenja: LED-display
Popis programa: Delicates programme, Easy-care programme, Whites and coloureds programme, Woollens hand wash programme
Opcije brzine okretaja: Varijabilno
Isključenje centrifuge: Da
Opcije zasebne regulacije temperature: Steps
Mjerenje težine: Da
Voda plus: Da
Funkcija sprečavanja gužvanja: Anti-crease phase at progr end
Otvaranje vrata: Ručka
Materijal unutrašnje posude: Plastic
Zapremnina bubnja (l): 70 TPU00023
Materijal bubnja: Stainless steel
Dovod tople i hladne vode: Ne
Ažuriranje softvera: Ne
Mogućnosti zakašnjelog uključenja: bezstupanjsko
Stop delay or a start delay option: Stop
Osvjetljenje unutrašnjosti: Da
Sustav zaštite vode: Aquastop

Dodatne informacije

Težina 73,6 kg
Proizvođač

Energetska klasa