EcoFlow Single Axis Solar Tracker – solarni tragač

399,00 

SKU: EFSAST Kategorija:

Opis

EcoFlow Single Axis Solar Tracker je sustav praćenja s jednom osi za solarne panele gdje je glavna točka fotonaponske potporne strukture postavljena paralelno s površinom i rotira se u smjeru sjever-jug oko okomite osi, omogućujući solarnim panelima da maksimalno prate jedno-dimenzionalni upadni kut sunčeve svjetlosti u smjeru okomitom na sunce.

Solar Tracker je inovativna tehnologija koja vam omogućuje da dobijete maksimalnu korist od sunčeve energije. Pomoću ovog solarnog uređaja, vaši solarni paneli će uvijek biti okrenuti prema Suncu, osiguravajući optimalnu proizvodnju električne energije. Uz pouzdanost, jednostavnost upotrebe i izdržljivost, EcoFlow Single-Axis Solar Tracker je pametno rješenje koje će vam pomoći u ostvarivanju energetske neovisnosti i doprinijeti očuvanju okoliša.

Kratke karakteristike uređaja EcoFlow Single Axis Solar Tracker:

  • 60% učinkovitiji
  • 0°-80° automatski podesivi kut
  • Pametni senzori (svjetlo i kiša)
  • Plug-and-play
  • Izuzetna otpornost na vodu i vjetar
  • Daljinsko upravljanje putem aplikacije
  • Jamstvo 3 godine

EcoFlow Single-Axis Solar Tracker – solarni tragač
EcoFlow Single-Axis Solar Tracker je inovativno rješenje koje vam omogućava maksimalno iskorištavanje sunčeve energije za vaš solarni sustav. Ova jednoosni solarni tragač automatski prilagođava položaj solarnih panela kako bi uvijek bili okrenuti prema Suncu, osiguravajući optimalno prikupljanje solarnog svjetla tijekom cijelog dana.

Solarni paneli postavljeni na EcoFlow Single-Axis Solar Tracker imaju sposobnost praćenja kretanja Sunca putem senzora i motora. Ovo omogućuje panelima da se okreću kako bi uvijek bili usmjereni prema Suncu, čime se povećava proizvodnja električne energije za vaš solarni sustav. Taj kontinuirani i automatski pokret panela omogućava najbolje iskorištenje sunčeve svjetlosti čak i tijekom promjenjivih uvjeta osvjetljenja.

Prednosti EcoFlow Single-Axis Solar Trackera su brojne. Prvo, povećava učinkovitost solarnih panela tako da se oni uvijek nalaze pod optimalnim kutom u odnosu na Sunce. To znači da će vaš solarni sustav proizvesti više električne energije tijekom dana, pomažući vam u smanjenju potrošnje tradicionalnih izvora energije.

Drugo, Single-Axis Solar Tracker smanjuje vašu ovisnost o vremenskim uvjetima. Bez obzira na to je li sunčano vrijeme ili su oblaci na nebu, ova solarni tragač prilagođava položaj panela kako bi se maksimalno iskoristilo dostupno sunčevo svjetlo. To je posebno korisno u područjima s promjenjivim vremenskim uvjetima gdje bi statični paneli mogli biti manje učinkoviti.

Treće, EcoFlow Single-Axis Solar Tracker je izrađen od izdržljivih materijala koji su otporni na vremenske uvjete. Otporan je na vjetar, kišu i UV zračenje, pružajući dugotrajnost i pouzdanost u svim uvjetima. Također je jednostavan za instalaciju i upotrebu, s priloženim uputama i svim potrebnim priborom za montažu.

EcoFlow je renomirani brand koji se ističe po svojoj stručnosti u području mobilnog napajanja i obnovljive energije. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, inovativni i dizajnirani s ciljem pružanja održivih rješenja za energetske potrebe. EcoFlow Single-Axis Solar Tracker nije iznimka, pružajući vam naprednu tehnologiju praćenja Sunca za maksimalno iskorištavanje solarne energije.

Uz EcoFlow Single-Axis Solar Tracker, možete biti sigurni da ćete postići najbolje rezultate od vašeg solarnog sustava. Praćenje Sunca pruža vam prednost u proizvodnji električne energije, povećava energetsku učinkovitost i smanjuje ovisnost o tradicionalnim izvorima energije. S ovim inovativnim rješenjem, možete iskoristiti snagu sunčeve energije na najbolji mogući način i doprinijeti održivom načinu života.

Otkrijte prednosti EcoFlow Single-Axis Solar Trackera i poboljšajte performanse vašeg solarnog sustava. Bez obzira jeste li kućni vlasnik, vlasnik tvrtke ili avanturist koji istražuje off-grid područja, ovaj solarni tracker će vam omogućiti da maksimalno iskoristite sunčevu energiju i ostvarite dugoročne uštede na energiji. Iskoristite naprednu tehnologiju i uživajte u čistoj i obnovljivoj energiji koju pruža EcoFlow Single-Axis Solar Tracker.

Težina: 11 kg
Dimenzije: 134 × 22,3 × 8,8 cm
Proizvođač: EcoFlow
Snaga: Ne
Kapacitet: 36Wh
Ciklus baterije: 500+ (80%)
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Ne
Izlazi: MC4 izlaz
Wi-Fi: Da
Bluetooth: Da
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 36 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 11 kg
Proizvođač