Electrolux parna postaja E6ST1-4PP

139,90 

Opis

Parna postaja maksimalne snage 2000 W. Tlak od 5 bara, dovoljno snažan da potisne količinu pare od 300 g i do 95 g/min kontinuirane pare. Duboko prodire u tkaninu za bolje rezultate i brže glačanje, za zagrijavanje je potrebno samo 60 sekundi. Grijaća ploča otporna na ogrebotine. Sustav zaštite od kamenca, vertikalna para, ventil protiv curenja, trajno ugrađeni spremnik u kojem se na nakuplja kamenac.

Prilagođeni programi za svaku tkaninu – odaberite tkaninu, a glačalo će brzo primijeniti savršenu kombinaciju topline i pare.
Spremno u minuti – brzo daje savršeno glatke rezultate: za zagrijavanje je potrebno samo 60 sekundi. Štedite vrijeme bez žrtvovanja rezultata.
Grijaća ploča otporna na ogrebotine – Uživajte u glatkom peglanju na paru s grijaćom pločom otpornom na ogrebotine, RESILIUM™ Ski 159. Ploča ravnomjerno raspoređuje paru za lakše peglanje u svim smjerovima.
Funkcija čišćenja – Uživajte dulje u boljim rezultatima s aktivatorom meke vode. Čišća parna postaja sa zajamčenim boljim glačanjem bez iznimke.
Impresivan pritisak za uglađeno glačanje – tlak od 5 bara, dovoljno snažan da potisne količinu pare od 300 g i do 95 g/min kontinuirane pare. Duboko prodire u tkaninu za bolje rezultate i brže glačanje.

Tehničke karakteristike:

Snaga, W: 2000
Para
Zaštita protiv kamenca
Spremnik za vodu, l: 1,2
Odabir temperature
Kontrola ispuštanja pare (protiv kapanja)
Duljina kabela, m: 1,8
Spremanje kabla

Dodatne informacije

Težina 3,85 kg
Proizvođač