Opis
ELEKTROMEHANIČKO UPRAVLJANJE – M
NAČIN KUHANJA
•ručno kuhanje s tri načina: konvekcija od 50°C do 280°C, kuhanje na paru 50°C do 280°C, kobinirano kuhanje 50°C do 280°C
FUNKCIONIRANJE
•upravljačka ploča s sklopnim uređajem i kontrolna svijetla za način rada
KONTROLNI MEHANIZMI
•automatska izmijena smjera vrtnje ventilatora za savršenu ujednačenost kuhanja
•ručno ventiliranje komore
•osvijetljenje komore za kuhanje
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
•komora za kuhanje sa zaobljenim rubovima
•dvostruko – ostakljena vrata s termoreflektivnim kaljenim staklom, s zračnom komorom za sprječavanje toplinskog zračenja prema korisnicima i za povećanu učinkovitost
•unutarnje staklo se može otvoriti zbog lakšeg čišćenja
•otvaranje s lijeve strane
•IPX3 zaštita od vodenog mlaza
•fino podešavanje (plinski model): sustav modulacije plamenika i visokoučinkoviti izmjenjivač za sprječavanje gubitka energije i smanjenje štetnih emisija plinova CO2
ČIŠĆENJE, REDOVNO ODRŽAVANJE
•Sustav ručnog čišćenja pomoću vanjskog ručnog tuša
Upravljanje: Mehaničko
Kapacitet: 3 x 460 x 330
Razmak između posuda: 90
Nazivna električna snaga: 3
Vanjske dimenzije (DxŠxV): 596x619x538 mm
Nazivni napon: 218-240 VAC/50-60Hz/1L+N+PE
OPCIONALNO – POTREBNO JE ZATRAŽITI PRILIKOM NARUDŽBE
F705008
Sustav ovlaživanja komore (manualni modeli)
Chamber humidification system (manual models)




