Končar Profesionalna perilica suđa/crnog suđa sa dvije komore pranja HOBART TLW-10B

Opis

Trajanje ciklusa: 60/ 90/ 180 sec. i specijalni ciklusi
Potrošnja vode: gornja razina 2,0 l/ košari, donja razina 2,5 l/ košari
Zapremina tanka: 30 litra
Snaga grijača tanka: 3 kW
Priključni napon: 400/ 50/ 3N
Snaga grijača bojlera standardna: 9,1 kW
Ukupna snaga- standardna: 13,6 kW/ 3 x 25 A
Ukupna snaga- alternativna: 10,4 kW/ 3 x 16 A
Snaga pumpe pranja: 1,2 kW
Veličina košare: 500 x 500 mm
Ulazna visina: gornja razina 440 mm, donja razina 235 mm (175 mm u sredini)
Težina (bruto/ neto): 160/140 kg

Samostojeća perilica suđa/ crnog suđa sa dvije komore pranja, mogućnošću pozicioniranja u liniji i dodatnim prednjim vratima.
Perilica TLW je najnovija inovacija proizvođača Hobart, jedinstvena na tržištu komercijalnih perilica suđa. Korištenjem dodatne komore pranja, odvojeni ciklus pranja može se odvijati istovremeno u donjem odjeljku.
Dvostruki kapacitet – dvije komore za dvostruku količinu pranja po ciklusu. Perilica TLW zahvaljujući dodatnoj komori pranja osigurava dvostruko veći kapacitet od klasične perilice (haube).
Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, bez obzira na dodatnu komoru pranja, potrebe za prostorom ostaju nepromijenjene u odnosu na konvencionalne perilice.
Maksimalna fleksibilnost: mogućnost istovremenog pranja različite vrste posuđa, kao što su porculanske šalice i tanjuri, pribor za jelo ili posuđe za kuhanje, u dvije odvojene komore za pranje.
Efikasnost prostora za pranje: perilica TLW ima poseban program za pranje jako zaprljanog posuđa. Istovremeno dok se posuđe pere na gornjoj razini, na donjoj razini moguće je aktivirati ovaj posebno razvijeni program za posuđe poput tava i pribora za jelo. Zbog produženog vremena pranja učinak prethodnog namakanja već je integriran u ciklus pranja, pa posuđe više nije potrebno prethodno namočiti. Time dolazi do uštede prostora u organizaciji rada kuhinje. Istovremeno se na gornjoj razini mogu oprati do tri košare.
VISIOTRONIC inteligentna kontrola: osigurava jednostavan rad uz korištenje samo jedne tipke. Sve potrebne informacije prikazuju se na displeju (koji se aktivira senzorom blizine) u obliku teksta ili simbola.
Hobart prikaz preostalog vremena pokazuje dobro vidljiv napredak aktivnog programa pranja.
4 raznobojna segmenta na STARTERU pune se pri tom u smjeru kazaljke na satu.
Starter je trajno osvjetljen i uz pomoć kodiranja u boji stalno prikazuje aktualno pogonsko stanje perilice.
WASHSMART app: opsežan pregled statusa perilice, potpuno besplatan u razdoblju od 5 godina. Među ostalim, ova aplikacija unaprijed obavještava korisnika o nadolazećim servisima, pruža indikacije o tekućim operativnim troškovima i potrošnji kemikalija, statusu perilice, radnim satima, higijeni, narudžbi kemikalija.
SENSO ACTIVE inteligentna kontrola vode za pranje – kontinuirano mjeri kakvoću vode za pranje i prilagođava količinu vode za ispiranje kod svakog pojedinačnog pranja na minimum. Ušteda operativnih troškova do 20%
Energetski spremnik ispušnog zraka zadržava vrelu vodenu paru u haubi te se toplinska energija zadržava u sustavu. Nema ispuštanja vlage i energije u okolinu. Pridonosi velikoj uštedi energije.
CLIP-IN ruke za pranje i ispiranje: ruke pranja i ispiranja mogu se izvaditi iz perilice i zamijeniti bez korištenja alata čime se pojednostavljuje čišćenje perilice.
Kontrola nad umetanjem sita- trajna provjera dali je sito pravilno namješteno.
EASY-CLEAN koncept čišćenja – plave oznake u stroju pomažu operateru da identificira komponente kojima je potrebno čišćenje.
Termolabel 71 °C unaprijed zadane postavke temperature (europ. DIN) moguće je izmijeniti od strane korisnika
REFILL signal (opcija) kod korištenja setova za usisavanje deterdženta i sredstva za ispiranje (opcija), signalni sustav za ponovno punjenje nadgleda sadržaj vanjskih spremnika za kemikalije, te se dobiva pravovremena obavijest kada se deterdžent i sredstvo za ispiranje moraju nadopuniti.
Higijena program – Patentirani higijena program s higijenskom etiketom učinkovito uklanja kamenac i ostatke prljavštine te brine za ugodan miris. Program se prikazuje prema određenom broju ciklusa pranja.
Program uklanjanja škroba – riža, krumpir i tjestenina sadrže škrob, te je moguće da na tanjurima ostave vidljive tragove. S vremenom posuđe postaje hrapavo, izgleda mat i nehigijenski. Aktiviranjem posebnog programa za uklanjanje škroba tanjuri opet postaju glatki i potpuno čisti.
Fini filter sustav GENIUS X²: napredni filter sustav sa funkcijom pretpranja, smanjuje potrošnju sredstava za pranje do 35%
Nominalni kapacitet pranja: do 120 košara/ sat
Dodatna komora za pranje olakšava pranje GN posuda i ostalog posuđa za kuhanje. Uz to, do 320 komada pribora za jelo može se prati na donjoj razini po ciklusu.
7 automatskih ciklusa pranja: kratki, standardni, intenzivni, program uklanjanja škroba, trajni, program za pranje crnog suđa i higijena program
Toplinski i zvučno izolirana hauba
Senzor filtera, integriran WiFi modul, program samočišćenja
USB sučelje: jednostavno preuzimanje operativnih i higijenskih podataka putem USB-a.
Stroj je prilikom isporuke spreman za montažu. Uključuje: crijevo za dovod vode, crijevo za odvod vode, glavni napojni kabel (400V), dozator deterdženta, dozator sredstva za ispiranje, pumpu ispiranja, pumpu ispusta vode, nepovratni ventil
Unutrašnjost perilice, okvir, ruke pranja i ispiranja, i paneli izrađeni su od inoxa 1.4301
U kompletu sa 1 košarom za tanjure P-18-12, 1 univerzalnom košarom B-00-07, 1 vodilicom za košare sa klizačem za nižu razinu 04-016270-001 i 1 košarom za pribor sa 4 odjeljka 01-246175-1

Dodatne informacije

Težina 160 kg